Romanya Kızları, Romanyalı Kadınları Etkilemenin Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Romanya Kızları, Romanyalı Kadınları Etkilmenin Yolları #1: Zengin Olmak Bizi Kurtarmıyor

Biz erkeklerin en büyük yanılgılarından biri, zengin olmakla çekici olmanın eşdeğer tutulmasıdır. Her kadında olduğu gibi romanya kızları içinde durum böyle işlemiyor. Ve iyiki de işlemiyor.

Sadece zengin erkekler kız arkadaş bulabilseydi dünya bir çok erkek için bir kafese dönüşürdü sanırım. Sokakta yürürken bile çulsuz görünen erkeklerin kolunda kız arkadaşını görmek mümkün mesela, o zaman gerçekten çekiciliğin parayla o kadar alakası olmadığını rahatça söyleyebiliriz.

Romanya kadınları arasında her millette olduğu gibi paragöz kızlarda var. Ama bu tür kızlardan her erkeğin uzak durması gerek.

Zengin olmak bir avantaj elbette ama kadınları ve tabi romanya kızlarını çok daha fazla etkileyen onlarca karakter özelliği vardır. Birazdan bunun sırlarından bahsedeceğim.


#2: Güzelliklerine Hemen Kanmayın

Kadınlar konusunda standartlarınızın olması çok önemli bir şey. Neden mi? Çünkü bunu yapmanız kızın gözünde değerinizin artmasını sağlar. Sizce bir kız kendini hangi erkeğe karşı daha özel hisseder? Her kıza sarkan bir erkeğe karşı mı, yoksa seçici bir erkeğe karşı mı?

Romanya kızları için bu durum ayrıca önemli. Çünkü güzellikleriyle ünlü bir millet. Mentaliteniz şu olursa bu konuda rahat edersiniz: "Bütün kadınlar da aynı şey var zaten, güzelse güzel. Peki bundan başka nesi var?"

Güzelliğini bir kenara koyun ve geriye ne kalıyor onu anlamaya çalışın hoşlandığınız romen kızıyla konuşurken. Bu hem sizin sosyal değerinizi yükselteceği gibi hem de sizi kolayca elde edemediği için daha çekici hale geleceksiniz. Bunu sadece romanya kadınları değil, her hangi bir kadınla ilişkilerinizde yapmalısınız. Bu, kadınları kendinize mıknatıs gibi çekmenin anahtarıdır.


#3: Sıcakkanlı Davranın

İçkiyi ve eğlenceyi seven bir millet olmalarından dolayı, romanya kadınları ve diğer slav kızları, erkeklerin ilgisizliğinden ve işe yaramazlığından hep yakınırlar. İşte bu açıdan çok önemli bir avantaja sahibiz.

Çünkü kültür olarak biz, içki içsek bile bunu ulu orta yapmayan ve avrupa ülkeleri gibi içkiyi fazla abartmayan bir milletiz. Ve sıcakkanlılığımızla ünlüyüz zaten. Dolayısıyla bir romanya kızları ile konuşurken bunu kullanın. Çok fazla ilgi göstermeyin tabi, ilişkinin ilk başlarında böyle yaparsanız, sizi avucunun içinde sanıp size olan ilgisini yitirecektir.


#4: Onları Hafife Almayın

Romanya kızları kültürlü ve zeki kızlardır. Ve onlarla konuşurken bu yönlerinide göz önünde bulundurmanız ve hatta bu yönlerine iltifat etmeniz doğru bir yaklaşım olur. Çünkü hayatları boyunca her erkekten güzellikleri üzerine iltifatlar duyuyorlar. Siz farkınızı göstermelisiniz, çekici bir şekilde farklı olmanın sırlarını öğrenin.


#5: Onu Cezbetmek İçin Sesinizi Kullanın

Bir erkeğin ses tonu, kadınları istediğimiz gibi yönlendirebilecek ve istediğimiz duyguyu yaşatabilecek kadar güçlü bir silahtır. Zaten kadınlarında istediği bu değil mi, güzel duygular yaşamak? Sesimiz bu duyguları yaşatmanın kolay yollarından biridir.

Bu güzel bir haber çünkü sesimizi istediğimiz gibi geliştirmek bizim elimizde. Ve sadece bir kızı etkilemek için değil, iş hayatımızda da otorite sağlamak için önemli bir şey erkeğin ses tonu. Romanya kadınları etkilemek istiyorsanız, sesinizi geliştirin ve buna günde sadece 10 dakikanızı ayırmanız yeterli. Bu konuda şu makalemi mutlaka okuyun: Erkeğin Sesi, Ses Tonu 20 Saniye de Nasıl Geliştirilir?


#6: Onunda Korkuları Var, Saygı Duyun

İlişkiler konusunda hepimizin korkuları vardır. Tanışma korkusu, reddedilme korkusu gibi. Kadınlarda da var bu tür korkular. Örneğin, kolay kadın gibi görünme korkuları bizim tanışma korkumuzdan çok daha yoğun bir duygudur. Bu duygu her kadında var.

Ama bir romanya kızıyla flört ediyorsanız şu konulara da dikkat edin ve ona yardımcı olmaya çalışın:

Ülkesinden ayrılmaktan çekinebilir bu gayet doğal, bu konuda ona güven verin ve sözünüzün ardında durun.

Ülkesinde bulabildiği şeyleri burada bulamayabileceğini düşünüyor olabilir. Bu konuyu da açıklığa kavuşturun.

Her zaman yanında olacağınız güvenini vermeniz lazım kısacası. Aslında romanya kadınlarının belki de en önem verdiği konu bu: Sözünün arkasında duran, güvenilir bir erkek olun.