Polonya Kızları, Polonyalı Kadınları Etkilemenın Sırları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Polonya kızları çok sosyal ve açık fikirli kızlardır. Polonya kadınları aynı zamanda dakikliği ve dominant olmayı da severler. Polonya kızlarını nasıl etkileyebileceğiniz hakkında ayrıntılı bir yazı hazırladım. Eminim faydasını göreceksiniz.


#1: Hesabı Bölüşmeye Alışın

Biliyorum, biz Türk erkekleri için hesabı ödeme adettendir. Ama polonya kızları hayatları boyunca eşit şekilde yaşamaya alışkındırlar. Alman kızlarına benzerler bu açıdan.

Dolayısıyla gurur yapmaya gerek yok, hesabı birlikte ödemek onlar için son derece normal bir şeydir. Ama abartıp bütün hesabı da ödetmeyin tabi. Tembellik ve kolaycılık polonya kadınları için en sevmedikleri şeydir.


#2: İltifat Ederken Yaratıcı Olun

Polonyalı erkekler iltifat etmek konusunda çok kötüdürler. Düz bir çok güzelsin, gözlerin çok güzelden başka bir şey duymazlar polonya kızları. Dolayısıyla yaratıcılığınızı konuşturun iltifat ederken. Sadece güzelliğine değil karakterine iltifat etmeye çalışın. Beğendiğiniz yönü dürüstlüğümü, "Dürüstlüğüne bayılıyorum" deyin. Bakışlarına, sesine, genel kültürüne iltifat edin. Polonya kadınları orjinal ve nasıl konuşması gerektiğini bilen erkeklerden hoşlanırlar.


#3: Güzel Bir Club/Bar' a Götürün

Polonya kızları gece eğlencesini çok severler. Polonya' ya giderseniz her hafta sonu barlara akın eden bir çok insan görebilirsiniz. Türkiye' de de onu kaliteli bir club/bar a götürmeyi teklif edin, düşünmeden evet cevabını verecektir size. İçkinin dozunu fazla kaçırmaması şartıyla tabiki, bunu ona önceden söyleyin mutlaka. 


#4: Asla Geç Kalmayın

Polonya kadınları eğlenceli, kültürlü ve kendi ayakları üzerinde durmasını bilen kızlardır. İlişkiler de en büyük beklentilerinden biri ise dakikliktir. 10 dakika geç kalıyım, kolay lokma olduğumu zannetmesin diye düşünerek geç kalmayın sakın. O 10 dakika da çoktan başka bir yere yolculuğa başlamış olur zaten. 5 dakika önceden buluşacağınız yerde olun, en garantisi.


#5: Yavaşlayın

Bir polonya kızı ile uzun süreli birliktelik istiyorsanız, yavaşlamalısınız ilişkinizde. Merak etmeyin elinizden kaçacak hali yok. Siz sadece hayatınızı çekici kılmaya ve kızın üzerinde çekicilik oluşturmaya odaklanın. Sonrasını ise zamana bırakın. O size açılacaktır zamanı geldiğinde. 

O size duygularını açmadan siz ona duygularınızı açmayın sakın. Onun da aynı hisleri paylaştığından ancak bu şekilde emin olabilirsiniz.


#6: En Çekici Haliniz Olun

Karakterinizi ve hayatınızı çekici kılmanız gerektiğinden bahsetmiştim az önce.

Sadece polonya kadınlarının değil, bütün kadınların evrensel olarak çekici bulduğu bir çok çekici erkek özelliği vardır. Eğer kadınların "çekicilik düğmelerinin" nerede olduğunu bilirseniz, kızları istediğiniz zaman kendinize aşık edebilirsiniz.