Bakımlı Erkek Olmanın Yolları - Bakımlı Erkek Nasıl Olur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bakımlı Erkek Olmanın Yolları - Bakımlı Erkek Nasıl Olur #1: Bakımlı Olmak Yakışıklı Olmaktan Önemli

Bakımlı erkek olmanın yolları nelerdir, bakımlı erkek nasıl olur gibi aramalar yapmışsınızdır eminim. Ama şuna da eminim, böyle bir cümleyle karşılaşmadınız: Bakımlı olmak yakışıklı olmaktan önemlidir.


Bunu hocam Ricci' den ilk duyduğumda içimden karşı çıkmak geldi ama söyleyeceklerini de merak ettim. Çünkü gerçekten kimsenin söylemediği bir şey bu.


Yakışıklı olmak bir avantaj bu bir gerçek ama sadece yakışıklılığına güvenen erkekler uzun vadede büyük sorunlar yaşıyorlar. Buna kendi çevremden de şahit oldum.


Geçen sene üniversitede bir arkadaşla tanıştım. Adam aksiyon filmlerinden fırlamış gibi, rahatlıkla manken olabilecek fiziğe sahip biriydi. Ama kızların onu çok ağlattığına şahit oldum. "Neden?" , "Nerede hata yapıyorum?" ve çeşitli küfürlerle hayıflandığına ve bana dert yandığına da.


Kısacası önemli olan yakışıklı olmak değil, bundan artık eminim. Sokağa çıktığımızda yakışıklı diyemeyeceğiz erkeklerin yanında mutlu kız arkadaşlarını her gün görüyoruz. İşin içinde başka şeyler var. 


Asıl önemli olan çekici bir hayata ve karaktere sahip olmak ve bunun ilk adımıda bakımlı erkek olmaktan geçiyor. İşte bu yüzden aşağıdaki tavsiyelerime kulak verin. Kazanan siz olacaksınız.



#2: Dişlere Dikkat


Bakımlı erkek nasıl olur sorusuna ilk cevaplardan biri diş bakımı olmalı bence. Dişlerimiz biz konuşmaya başladığımız anda hakkımızda ipuçları verir kadınlara. Bu tür küçük şeylere gerçekten dikkat ediyorlar, bunu bilmeyen yok sanırım.


Peki bembeyaz dişlerin sırrı ne ve bu konuda ne yapabiliriz?


- Dişlerinizi her gün en az 2 kez fırçalıyor musunuz?


- Diş ipi ve ağız bakım suyu kullanıyor musunuz? Diş macununun ulaşamadığı bölgeleri böylece temizleyebilir ve bu şekilde dişlerin sararmasını önlersiniz


- Sigara dişlerde siyah kalıntılara ve dişlerin sararmasına neden olur? Size hiç bir faydası olmayan sigarayı bırakın.



#3: Pahalı Giysilere İhtiyacınız Yok


Bakımlı erkek olmanın yolları konusunda bir başka yanılgı da çekici olabilmek için pahalı giysilere ihtiyacımız olduğudur. Elbette 10 liralık şeylere tenezzül etmemelisiniz, kadınlar aksesuarlarınızın ve giysilerinizin kalitesini anında anlarlar. Hayatları moda ile geçiyor.


Yine hocam Ricci' nin şu tavsiyesi çok işinize yarayacaktır: Aldığınız giysileri mutlaka terziye yaptırın. Bu bir tshirt olsun, pantolon olsun neredeyse her tür giysiyi terziye bedeninize oturacak şekilde yaptırabilirsiniz. Zaten mağazalarda bu yüzden nispeten bol kesim giysiler bulursunuz. Beğendiğiniz modeli seçin ve 5-10 TL ödeyerek terzinize yaptırın mutlaka. İşte size 100 TL verip bulamayacağınız bir giysi. Bakımlı erkek nasıl olur sorusuna cevap verirken bu tür pratik çözümleri göz önünde bulundurun.



#4: Vücut Tüylerinden Kurtulun


Bakımlı erkek olmanın yollarından belki de en önemlisi budur. Sırtınız, kaşınız, elleriniz ve vücudunuzun diğer bölgelerinde bulunan fazla tüylerden kurtulmanız gerek. Bunun üç yolu var:


- Cımbız


- Tüy dökücü krem


- Ağda


- Daha ileri sorunlar için lazer epilasyon. Bunu internette araştırabilirsiniz.



#5: Harika Ve Kolay Bir Tıraşın Sırları


Bakımlı erkek nasıl olur diye sorduğumuzda aklımızda ilk canlanan resim temiz ve jilet gibi bir tıraştır her halde. Peki harika ve kolay bir tıraşın sırları nelerdir?


- Kolay tıraşın en önemli sırrı, soğuk suyla tıraş olmaktan kaçınmaktır. Sıcak suyla veya sıcak, buharları çıkan bir havluyu yüzünüzde 20 saniye kadar bekleterek tıraşınıza başlayın. Bu gözeneklerin açılmasını sağlar ve deriyi tahriş etmeden, pürüzsüz tıraş olmanızı sağlar


- Bakımlı erkek olmanın yolları arasında tıraş bıçağının öneminden de bahsetmemiz gerek. Tıraş bıçaığınza yatırım yapın. Plastik malzemeden yapılmış, 3-5 liralık jiletler ilk başta kazançlı çıktığınız izlenimi verebilir ama bu tür tıraş bıçakları hem cildinizde tahrişe hatta yaralara neden oluyor hem de 2-3 günde bir değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Böylece tıraş bıçağına ayda verdiğiniz para 30 lirayı geçiyor aslında. Onun yerine 2-3 ayda bir Gilette ya da Wilkinson gibi kaliteli tıraş bıçaklarına 20 TL kadar yatırım yaparsanız hem çok daha kolay tıraş olursunuz hemde gerçekten kazançlı çıkarsınız.



#6: Spor, Hayat Tarzınız Olmalı


Bakımlı erkek nasıl olur? Spor yapmak ve fit bir vücuda sahip olmak elbette kadınların gözünde çekici olabilmemiz için çok önemli. Bunu sadece kadınlar için değil, kendi sağlığınız için yapmalısınız.

Spora başladığımız ortalama 10 dakika sonrasında vücudumuz mutluluk hormonu salgılamaya başlar ve bu hayatımızdaki sorunlardan uzaklaşmak ve rahatlamak anlamına geliyor. Vücudunuz zinde olduğunda okul ve iş hayatınızda kolaylaşıyor, daha berrak düşünebiliyoruz.


Sporun faydaları bitmez. Ama bunu haftada bir yapmayın. Bu, gündelik hayatınızın bir parçası olmalı. Günde 1 saatinizi mutlaka spora ayırın. Şu an çok revaçta olan tenise başlamanızı tavsiye ederim kesinlikle. Hayat boyu yapabileceğiniz bir kaç spordan biri.