Sivilce İzleri, Lekeleri Nasıl Geçer

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Sivilce İzleri, Lekeleri Nasıl Geçer

Bütün insanların ortak sorunu hiç şüphesiz sivilcedir. İklimine göre ya da insana göre değişik zamanlarda ya da değişik boyutlarda görülebilen sivilceler sağlığı tehlikeye sokmaktadır. Sadece sağlık açısından düşünmemek gerekir. 

Ciltte meydana gelen bu sivilceler aynı savanda estetik olarak ta hoş görüntü vermemektedir. 

Özellikle bayanlar bu konuda çok hassas olmakta ve çeşitli yollarla bundan kurtulmaya çalışmaktadırlar. Sivilce lekelerinden ya da izlerinden kurtulmanın birçok yolu vardır. Bunları birkaç madde olarak saymamız mümkündür.
Sivilce İzleri, Lekeleri Nasıl Geçer 1- Doğal çözümler: Sivilce izleri, lekeleri nasıl geçer dediğimizde ilk akla gelen yöntem herkesçe bilinen bitkisel çözümlerdir. Bu konuda çeşitli yazılar yazılmakla birlikte üst üste yapılan deneylerle insanlara duyurulmuştur. 

Doğada birbirinden faydalı birbirinden farklı milyonlarca bitki ve sebze bulunmaktadır. Bunlardan bazıları da sivilcelerin geçmesine yardımcı olur. Artık Sivilce lekeleri nasıl geçer diye düşünmek yersizdir. 

Herkesçe bilinen; herkesçe çok sevilen ve bulmanın hiçte zor olmadığı soğan bunlara bir örnektir. Soğanın kendisinde olduğu gibi suyunda da büyük şifalar vardır. Bazı bilim adamları ya da doktorların tavsiyesidir soğan suyu.

Sivilce İzleri, Lekeleri Nasıl Geçer 2- Bir diğer faydalı olan sebze de limondur. Birçok faydası olan limon sivilceli bölgeye sürülür ve bir müddet beklenir. 

Ardından sürülen kısım güzelce yıkanır. Cildi yıkadıktan sonra biraz bekleyip nemlendirici sürmekte fayda vardır. Çünkü limonun sivilceleri geçirmesine rağmen cildi kurutma ihtimalide vardır.

3- Bir diğer şifa kaynağı olarak ta herkesçe çok sevilen birçok derdin devası olan bal gözükmektedir. Cildi rahatlatıcı bir özelliği bulunmaktadır. 

Özellikle kuru ciltlerde zamanla sivilceler büyük yara şeklini alabilmektedir. Sivilce izleri nasıl geçer? Diye düşünürken büyük yaraların meydana gelmesi kaçınılmaz olabilir. Balın nemlendirici görevi üstlendiği bilinmektedir.

4- Daha çok stresten ya da sıcak havadan meydana geldiği bilinen sivilceye faydalı olan bir üründe elma sirkesidir. 

Acaba sivilce lekeleri nasıl geçer diye düşünen birisi elma maskesi yapabilir ya da biraz önce söylediğimiz gibi elma sirkesi ile sivilceli yerleri temizleyebilir. 

Elma sirkesinin sivilce ve lekeleri geçirmesinin yanı sıra cildi hep sağlıklı ve diri tuttuğu da bilinmektedir. Uzun süre kullanan insanların yaş ilerledikçe ciltte meydana gelen buruşukların daha aza indirgendiği gözlenmiştir.

5- Ergenlik döneminde çıkmaya başlayan ve bazı insanlarda aşırı derece de çıkan sivilceler için yine özellikle ülkemizde çokça kullanılan bir yöntemde buhardır. 

Çok basit bir şekilde uygulanabilir. Bunun için bir kapta su ısıtmak yeterlidir. Isıtılan suyun buharında yüzümüzü çok değil bir on ya da on beş dakika gibi kısa bir süre tutmamız yeterlidir. Bu uygulamaya bir müddet devam etmek gerekir.

6- Yine birçok maske yöntemi vardır. Bunlardan biride salatalık maskesidir ki filmlere bile konu olabilmektedir. İnce ince doğranmış salatalıklar sivilceli bölgelerde bir müddet tutulur. Doğal bir yöntem olması en çok ilgi çeken yönüdür.

Sivilce İzleri, Lekeleri Nasıl Geçer 7- Bu yöntemlerin yanı sıra birçok kremde üretilmiştir. Aslında bakıldığı zaman bu kremlerinde doğal bitki özlerinden yapıldığı unutulmamalıdır. Bu açıdan baktığımız zaman en faydalı çözümün bitkisel ürünleri kullanmak ya da o ürünlerle masaj yapmak olduğu görülmektedir.

Her insan sağlıklı ve güzel bir cilt ister. Bunun için dikkatli olmalı gerekirse profesyonel yardım almak gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki yaş ilerledikçe mücadele etmek daha zordur.