Japon Kızlar Nasıl Etkilenir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Japon Kızları Nasıl Etkilenir:

1. Davranış kültürlerini öğrenin:
Japon veya başka milletlerden bayanlarla iletişim kurmadan önce kültürlerinin az çok bilinmesi gerekir. Bir kültürde çok hoş karşılanan bir davranış diğerinde saygısızlık olarak algılanabileceğinden baştan bazı kilit noktaları bilmek önemlidir.

Japon kadınları, saygı ve nezaketin adeta abidesi gibidirler. Çok küçük yaşta saygı kuralları uygulanmaya başlanır. Selamlaşma baş eğme şeklindedir. Bir Japon kadınla selamlaşmak için el tokası yerine baş selamı kullanmayı tercih edin.

Duygularını belli etmekten çok hoşlanmazlar. Japon erkekleri oldukça maçodur. Bu bakımdan sizin de az çok normalden daha ciddi ve saygılı davranmanız gerekir.


Aynı şekilde kahkahalarla gülmeniz de hoş karşılanmayacaktır. Bir yandan da Japon kadını, Japon erkeklerinde göremediği rahatlığı da aramaktadır. Bu bakımdan da az çok samimi olmalısınız.

Ayrıca Japon kadınları ev işlerinde hiç bir yardım görmezler, yemek yapmanız, bulaşık yıkamanız ilgi ve sevecenlik yaratacaktır.
2. Önemli görgü kurallarına uyun: Aslında Japon kızları nasıl etkilenir sorusuna cevap aramakla birlikte, Japonların kolay insanlar olmadığını hali ile arkadaşlık kurmanın da çok kolay olmayacağını baştan kabul etmek gerekir. Bu bağlamda bazı önemli görgü kurallarının bilinmesi faydalı olacaktır.

Hiç bir Japon'un evine dışarıda giyilen ayakkabılar ile girilemez. Aslında bu bakımdan bizim kültürümüze oldukça yakındırlar.

Kişisel temizlikler gizli yapılmalıdır. Akan burunu temizlemek gibi. İlk başlarda fiziksel olarak çok yaklaşmayın bu da hoş karşılanmaz.
3. Zayıf yönlerini bilmek: Japonlar, kendilerine yapılan bir iyiliğin karşılığını, nasıl ödeyeceklerini şaşırırlar. İyilik yapma fırsatlarını kaçırmayın. Japonya'da hesaplar erkekler ve kızlar arasında paylaşılmaktadır. Sizin hesabı ödetmemeniz bir iyilik olarak algılanacaktır.

Japonya, erkek baskın bir toplumdur. Bu bakımdan kadınları fazla baskıdan bıkmışlardır. Ayrıca Japonlar iş koliktirler. Eğlenceli biri olduğunuzu kanıtlarsanız işiniz kolaylaşır.
4.Sanat merakı: Japon kızları yeni olan tüm müzik, film, teknoloji, moda kısaca ne varsa ilgilidirler. Gittikleri ülkelerin geçmiş tarihi ile çok ilgilenirler, bol resim çekebilecekleri antik tiyatro, müze, anıt gibi yerlere bayılırlar. Bu anlamda iyi bir rehber olmak işe yarayacaktır.
5. Dil bilmek: Çok az Türk vatandaşı rahatlıkla konuşacak seviyede Japonca bilir. Bu karşılık Japonların çoğu ana dilleri gibi İngilizce bilirler. İyi İngilizce bilmeniz Japon kızlar nasıl etkilenir problemini büyük ölçüde halletmeniz demektir.
6. Arkadaş çevresi ile gezmek: Japon kızlar başka ülkelere sık sık tatile gitmektedir. Şunu bilmelisiniz ki tek başlarına tatile çıkmazlar. En az iki veya çok daha kalabalık kız gruplarıyla tatil yaparlar. Sizin de arkadaşlarınızın olması gruba katılmanıza faydalı olacaktır.
Japon Kızlar Nasıl Etkilenir 7. Dış görünüm:
Japonlar temizliğe düşkün bir millettir. Japon kızlar nasıl tavlanır; üst-baş, ayakkabı ve kişisel temizliğin yanında çekicilikten geçen bir süreçtir şeklinde cevaplanabilir. Japon kadınları genelde Türk erkeklerini fiziksel olarak çekici bulmaktadır.