Renklerin Etkileri Nelerdir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Çevremizde ki her şey renklerden oluşuyor günümüzde oda seçerken odaya koltuk takımı seçerken yatak odası seçerken veyahut kıyafetlerimizi seçerken ayakkabımızı seçerken yürürken sinirliyken aşıkken her şeyde renklerin içindeyiz her şeyde renklerin uyumu söz konusu ve etkisi söz konusu oluyor. Renklerin etkileri bu kadar fazlaysa inceleyelim o zaman

1-Kırmızı Renk: Şüphesiz renklerin etkileri söz konusuyken bu etkiyi en çok bırakan renklerden birisidir hatta ta kendisidir kırmızı renk. En sıcak en iç ısıtan (içinde bu kadar çok duyguyu barındırdığından olsa gerek ) renktir aslında. Bazen hareketliliği belli eder bazen öfkeyi bazen aşkı bazen kızgınlığı bazen sevgiyi bazen özlemi bazen utanmayı her şeyi temsil eder. Kırmızı renk aynı zamanda tahrik edicidir, dikkat çekicidir.
2-Mavi Renk:
Bana göre mavi mutluluğun temsilidir, çünkü huzur verir. En basit örnek gökyüzünü alalım elimize veyahut denizi ne kadar huzur buluyoruz onları izlerken değil mi? Mavi de böyledir işte insanların üzerinde böyle bir etki bırakır, sinirlerimizi alır sakinleştirir, her şeyi unutturur ne güzel değil mi? Mavi olmak.3-Beyaz Renk: Beyaz renklerin etkileri insana huzur verir diyorlar, saflığı temsil eder bana göre temizliği temsil eder öyle her önüne gelen beyaz renkli bir kıyafet giyemez veya beyaz bir eşya almaya cesaret edemez değil mi? 4-Siyah Renk: Siyah renk dertli insanlar içindir, üzüntüyü temsil eder deseler de bence öyle değildir. Siyah renk gücü temsil eder bana göre her şeye rağmen güçlü hissetmeyi hayata karşı durmasını bilmeyi temsil ettiğini düşünüyorum. Hırsı, azmi, tutkuyu temsil eder ama siyah rengin olumsuz özellikleri de vardır insanı depresyona sokan bir renktir aynı zamanda bu yüzden çok içine girmeyin derim.5-Yeşil Renk: Renklerin etkileri bizi en çok yeşilde de yakalamayı başarır. İnsana huzur veren insanı rahatlatan aynı zamanda doğallığın rengi olan bir renktir yeşil. Yeşil renk insana içtenlik katar yeşil rengi seven insanlarda bu yüzden içtendirler herhalde. Yeşil gözlerimizi bedenlerimizi en çok dinlendiren renklerden biridir çocuk gelişimi üzerinde de etkisi olduğu söylenir.6-Pembe renk: İnsana eğlence, mutluluk, hareketlilik katan renklerden biri de yeşildir sevimliliği çağrıştırdığı için kızlar tarafından daha çok sevilir ve tercih edilir. Pembe yi sevin neşeli ve keyifli olun özellikle kızlar.7-Sarı renk: İnsanın iştahını açan renklerden biridir bu yüzden firmalar, yiyecek içecek firmaları reklamlarında en çok tercih edilen renklerden bir ikincisidir. Aynı zamanda insana coşku ve sevinç verir insana sorumluluk verir ilgileri üstüne çekmek isteyen insanlarda sarı rengi severler ve kullanırlar8-Gri renk: Ağır basan bir renktir. Hareketsizliği temsil ettiğini düşünürüm. Karamsarlığa neden olan renklerden birisidir.
Renklerin Etkileri 9-Turuncu Renk:
Dikkat çekici heyecan verici bir renktir hareketli, eğlenceli insanlar genellikle turuncu rengi kullanmayı severler. Cesaret ve sadakat verir. Yorgunluğu gideren bir etkisi de vardır.