Göbek Nasıl Eritilir - Basen Eritme Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Göbek Nasıl Eritilir - Basen Eritme Yolları 1. Egzersiz yapın

Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için göbek egzersizleri yapın. Göbek nasıl eritilir diyorsanız işte o sporlar: Mekik, pilates, yüzme, hulahop çevirme, koşma, fitness, tenis ve zumba.


2. Yürüyüş yapın

Basen eritme yolları arasında özellikle sabah sporu önemlidir. Sabah 35-40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Yürürken karın kaslarınızı kasılı tutarsanız, karın kaslarınızın çalışmasını sağlayarak yağ yakımını hızlandırmış olursunuz. Yürüyüşün tempolu ve düzenli yapılması da önemlidir.

3. Bisiklet sürün

Göbek ve bacak yağlarınız ve selülitlerden kurtulmak için oldukça etkilidir


4. Bol sıvı tüketin

Özellikle yaz aylarında daha kolayca uygulayacağınız bol sıvı tüketimi göbek yağlarını yakmak için oldukça etkilidir. 

Bol sıvı tüketimi ile göbek nasıl eritilir? Günde 2-2,5 Lt. Su tüketin dense de vücudun ihtiyaç duyduğu kadar ve biraz da üstünde tüketmeye gayret etmeniz gerekir. Aksi halde zorla vücuda su yüklemek de eziyettir. 

Bunu için kendinize sırf su dışında daha keyifle tüketeceğiniz lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz. Limon suyu, greyfurt suyu, elma sirkesi (bir bardak ılık suya bir çay ya da tatlı kaşığı elma sirkesi), karpuz suyu, tarçın çayı (çubuk tarçınla hazırlana çayın içine birkaç karanfil atılarak), yeşil çay ve bir de aşağıda tarifini verdiğim zayıflama çayı.

Bu çay için, doğranmış yarım limon, bir parça taze zencefil, iki çubuk tarçını beş bardak suyun içine koyup iki dakika kaynatın. 

Üzerine çeyrek demet maydanoz ekleyip üç dakika daha kaynatın. İçine 8-10 adet karanfil atın ve bu çayı her yekten on beş dakika ya da yarım saat önce 1 bardak için. Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Göbek ve basen eritme yolları arasında bu tür ayrıntılara dikkat edin.


5. Meditasyon yapın

Derin nefes alarak göbek nasıl eritilir? Etkili bir meditasyon yöntemi olan derin nefes alıp vererek göbek yağlarınızı eritebilirsiniz. Bunu günde 20 dakika ile yarım saat arasında yapmanız yeterli olacaktır.


6. Yeşil sebze tüketin

Mevsiminde tüketilen yeşil sebzeler önemli antioksidanlardır. Besin değeri yüksek olup, düşük kalori içerirler ve vücut için önemli bir lif kaynağıdırlar. Lahana, brokoli, kabak, maydanoz, salatalık, nane, dereotu, tere, ıspanak, nane


7. Meyve tüketin

Meyve yiyerek göbek nasıl eritilir? İşte cevabı zayıflatan meyveler. Elma (özellikle yeşil elma), kiraz, kayısı, nar, üzüm ve karpuz ve kavun gibi sulu meyveler tüketin.


8-Diyetle aldığınız potasyum miktarını artırın

Potasyum eksikliği özellikle karın bölgesinde yağ birikmesine neden olur. Bu nedenle diyetle vücudun gereksinim duyduğu oranda potasyum mutlaka alınmalıdır. Önemli potasyum kaynakları, patates, muz, kayısı, portakal, süt ve süt ürünleri, kırmızı ve beyaz etler, yeşil sebzeler, baklagiller, tahıllar, çay, kahve, karnabahar, domates, kabak, elma, ayçekirdeği ve pekmezdir.


9. Lifli gıdalar tüketin

Basen eritme yolları
arasında lifli gıdaların tüketilmesi metabolizmayı hızlandırır. Yulaf tahıllar arasında lif bakımından en zenginidir. Buğday, çavdar, mercimek, badem, ceviz, üzüm, fıstık, meyve sebzeler lif açısından zengin besinlerdir. Özellikle bel bölgesindeki yağlardan kurtulmak için lifli gıdalar tüketilmelidir.


Göbek Nasıl Eritilir - Basen Eritme Yolları 10. Yavaş Yiyin

Metabolizmanın hızlanması için önemlidir ve tokluk hissi oluşturarak daha az yemenizi sağlar.