Erkekler Neden Aldatır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkekler neden aldatır? Günümüzde erkek kadın ilişkilerinde güvensizlik duygusunun başrol oynadığı faktörlerin beraberinde gelen aldatma olgusu kadınlar ve erkekler için büyük sorun haline gelmiştir. Erkeklerin aldatmasına karşın kadınlar devamlı kendilerinde bir eksiklik hissederek umutsuzluğa ve olumsuzluğa yol açan yollara girmektedirler.

Tabi ki bu doğru bir şey değildir öncelikle erkekleri kendinize çekecek sizleri aldatmayacak bir şekilde kendinize yaklaştıracak çözümler aramalısınız. Sizlere vereceğimiz birkaç aldatma konusu ile bu işin içinden çıkabilirsiniz. Erkekler neden aldatır sorusuna yanıt olarak sizlere maddeler halinde sunacağımız bu bilgiler ile belki de hayatınız değişebilir.

Erkekler neden aldatır;

1- İlgisizlik; Erkeklerin aldatma olgusuna en destekçi tavır olan ilgisizlik ve umursamaz davranışlar onu kendinizden uzaklaştırmanıza en etkin faktördür. Erkekler kesinlikle hem dış mekanlarda hem ev ortamı da ona karşı ilgili değerli hissettirecek davranışlarda bulunmanızı isterler. İlgisizlik gören erkekler kendine değer verecek ilgi duyacak başka kapılar arar buda aldatma olgusunu maalesef beraberinde getirir.

2- Sevgi saygı; erkeklerin eşlerinden her daim sevgisini saygısını dört dörtlük göstermelerini isterler. Her ortamda sevginizi saygınızı dile getirerek onu sevdiğinizi hissettirmelisiniz ki tatmadığı yaşamadığı sevgiyi başka kapılarda aramasın.

3- Sebepsiz sorgulamalar; erkekler siz bayanlar ile beraberken devamlı bir kargaşa sorguya çekilmeler neredeydin? Kiminleydin? Neden geç kaldın? Vb. sorular ile onu bunaltabilirsiniz. Bu sorgulamalar ile ilişkinizi sarsmaktan başka bir şey yapmamış oluyorsunuz yüzden bu hareketten tamamen vazgeçmeniz gerekecektir.

4- Güvensizlik; Erkekler güven duygusuna büyük önem verir. Eğer ona güvenmiyor her fırsatta onu güvensizlikle sorguluyorsanız gereksiz yere zaman kaybediyorsunuzdur. Erkekler bu durumda şöyle düşünüyor olabilir; Nasıl olsa bana güvenmiyor o halde onu aldattığımı da benden bekliyor o halde huzursuz ve mutsuz geçen hayatıma başka insanlar sokarak kendimi mutlu edebilirim diyebilir. O yüzden güvensizlik duygusunu tamamen ortadan kaldırmanız şart.

5- Yeteri kadar zaman geçirmemek; erkekler her koşulda mutlu mutsuz zamanlarında destekçisi olarak eşlerinin yanında olmalarını isterler. Eğer her şeye vakit ayırıyor ve ona karşı gereken zamanı veremiyorsanız eğer onu başka kapılarda derman aramaya itebilirsiniz.

6-Kıskançlık; Erkeklerin en çok sıkıldığı duygudur kıskançlık duygusu. Onları gereksiz yere kıskançlığın verdiği sorgulamalar ve çok konuşarak sizden uzaklaşmasına sebebiyet verebilirsiniz maalesef.

Erkek Neden Aldatır 7- İlişkinizdeki heyecanı bitirmek; İlişkinin sonsuzluğu ve uzun sürmesini istiyorsanız eğer ilişkinizin başlangıcındaki gibi heyecanlar farklı aktiviteler iki tarafından zevk alacağı eğlencelere katılmalıdır. Böylece monoton geçen ilişkinizi canlandırabilir ve beraber kaliteli vakitler geçirebilirsiniz.

Erkekler neden aldatır sorusuna verdiğimiz yanıtlar ile sizlerde belki biraz olsun bundan kendinize ders çıkarabilir. Aldatmaya giden erkeklerinizi tekrar ilişkinize döndürerek mutlu bir hayat geçirme imkanına sahip olabilirsiniz.