Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Hediye, alınca bizi, verince karşımızdakini mutlu eden bir çeşit alışveriştir. Bir karşılığı olmayan, sadece mutlu etmek amacıyla düşünülen ince bir davranıştır ve bilinen bir gerçekte vardır ki hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.

Hediye alternatifi açısından kadınlar için daha çok seçenek vardır ama erkekler için durum biraz daha farklıdır ve bu kişide özel biriyse o zaman erkek sevgiliye hediye ne alınabilir sorusunun cevabını düşündürür.

Erkek sevgiliye hediye diye şöyle bir düşünecek olursak eğer maddelere göz atalım.

1) Kol düğmesi

Çok nostaljik olan bu hediye adına şarkılar yazılacak kadar romantik bir alternatiftir aslında. Günümüzde de kullanılmaktadır. Şıklığı tamamlayan bu aksesuar aynı zamanda iki tane oldukları için ince bir mesaj içerir.

2) Saat

Zamanın değerini bilmek anlamı içerdiği gibi günlük hayatta da çok sık kullanılmayı tercih edilen aksesuarlar içindedir ve kesinlikle her erkeğin kullanması gereken bir şıklılığı ya da rahatlığı tamamlayıcı unsurdur.

3) Gömlek, ceket gibi kıyafetler

Hemen hemen her kadın bilir sevgilisinin hangi bedene sahip olduğunu, bilmese de az çok göz kararıyla bunu tahmin edebilir. Sevgilinin tarzına ve bedenine en uygun olanı tercih edip hediye etmek muhakkak ki mutlu edecektir.

4) Hiç eskimeyen çerçeveler

Bir karede birlikte verilmiş mutlu bir gülümseme olan fotoğrafı görebileceğimiz bir çerçeve huzur dolu bir hediye olacaktır.

5) Erkek sevgiliye hediye denilince akla ilk gelenlerdendir tuttukları takım

Hemen hemen her erkeğin tuttuğu bir takım vardır. O takımın renklerinin olduğu bir forma ya da herhangi bir eşya güzel bir hediye seçimi olacaktır.

6) Birlikte bir karenin yer aldığı bir puzzle

Hem görüntü olarak hoş bir görünüme sahip hem de oldukça anlamlı mesajlar içeren puzzle her parçamı seninle tamamlıyorum anlamı içerebilir :)

7) Erkek sevgiliye hediye içinde alınabilecek belki de en klişe ama etkililerindendir kupa

Tabi ki normal bir kupadan bahsetmiyoruz. Mutlaka bir anlam içermelidir. Mesela üzerinde mutlu bir anda çekilmiş fotoğrafımızın olduğu ya da renk değiştiren kupalar tercih edilebilir. Sevgi sözcüklerinin yazılı olduğu kupalarda es geçilmemelidir.

8) Bir erkeğin olmazsa olmazıdır cüzdan

Şık bir cüzdan verebileceğimiz kullanışlı bir hediye olacaktır. Hemen hemen her erkek yanında cüzdan taşır çünkü. Giyim tarzına göre değişir tabi bu. Deri bir cüzdan ya da daha spor bir model tercih edilebilir ama kullanışlı olması önemlidir.

9) Kim demiş erkekler çikolata sevmez diye

Erkekler içinde hazırlanmış oldukça şık hediye kutuları vardır. Çikolata ve küçük notların bulunduğu bir kutu vermek emin olun onu çok mutlu kılacaktır.

10) Erkek sevgili için bir kitap hazırlayabilir ya da hazırlatabilirsiniz.

Aşkın başladığı andan itibaren gelinen noktaya kadar geçirdiği evreleri anlatan bir aşk kitabı ne kadar özel olduğunu anlamasına yardımcı olacaktır.

11) Aşkın filmini çekebiliriz

Günümüzde çok sık tercih edilen bir sevgi gösterme biçimidir herkesin dilinden ne kadar sevildiğini duymak. Bununla birlikte fotoğraflardan oluşan bir filmde olabilir bu ama ona özel hazırlanmış olması yeterlidir.

Hediye seçimi yaparken bunları dikkate alabiliriz ama unutmamız gereken önemli nokta en güzel hediye yaşadığımız özel birlikteliktir ve aradaki özel bağdır.

Erkek sevgiliye hediye ne alınabilir sorusuna cevaplar vermeye çalıştık. Okuduğunuz için teşekkürler.