Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkekler kadınlardan ne bekler diye merak ediyorsanız bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Kadınlar sevdiği erkeği elinde tutmak ve onları mutlu etmek için bazı şeyler yapması gerekir. Bu başlık altında önemli bazı bilgileri toparladık.

Erkekler Kadınlardan Ne Bekler? 1- Erkeğe kendini iyi hissettirmek

Erkekler kadınlardan kendilerini iyi hissettirmesini ve kendilerini kadınının hayatında özel bir yere sahip olduğunu dile getirmesini ister. Bu güzel iltifatlarla güzel sözlerle bazen yapılan sürprizlerle mutlu edilmeyi her erkek ister. Bu yüzden erkekler kadınlardan ne bekler sorusuna en güzel cevaplardan birisidir

2- Kadının güven vermesini ister.

Erkekler sevdiği kadınların güven vermesini güvenerek ilişkiye devam etmesini isterler. Ciddi bir ilişkide olmazsa olmaz şeylerden biri olan güven konusunda erkekler daha zor güvenen ama güvendiği zaman asla bırakmayan kişiliklere sahiptirler. Bu yüzden kadın erkeğine güven vermelidir. Güven, erkekler kadınlardan ne bekler sorusuna verilebilecek en doğru cevaptır.

3-Birlikte zaman geçirmek

Erkekler sevdiği kadınlarla zaman geçirip mutlu olmayı çok severler. Kadınlarını mutlu eden erkeklerin hem cinsel hem de normal hayatları diğer erkeklere göre daha iyidir. Erkekler mutlu olursa sevdiği kadını nasıl mutlu edeceğini daha iyi bilir ve kadın erkeği mutlu ederek aslında kendi mutluluğunu da sağlamış olur. Bu yüzden erkekler kadınlardan ne bekler sorusuna güzel bir cevap olmuş olur.

4- Sürpriz

Sanırım sürpriz yapılınca mutlu olmayanımız yoktur. Herkesin sevdiği şeydir sürpriz. Erkek için en güzel sürpriz sevdiği kadının yaptığı sürprizdir. 


Kadın erkeğe sürpriz yapınca onu sevdiğini önem verdiğini daha güzel bir şekilde hissettirebilir. 

Basit ama manevi olarak güzel sürprizler pahalı gösteriş düşkünü sürprizlere göre daha çok sevilir ve daha güzel bir yeri olur erkeklerde. Erkekler kadınlardan ne ister sorusuna verilecek güzel bir cevap daha olmuş olur.

5-Başka bir erkekle karşılaştırılmak

Bir erkeğin nefret edeceği en önemli şeylerden birisidir. Özellikle ünlü bir erkekler karşılaştırılmak aşağılandığını düşünmek kadının erkeğin gözünde küçülmesine neden olur ve erkek o kadından soğur.

6-Anlayış

Bir erkek için en önemli şeylerden birisidir. Anlayışlı bir eş sevgili çok önemlidir. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda anlayışlı olması lazım bir kadının. 


Erkeğin maaşı belliyken gidip onu zora sokacak isteklerde bulunmak erkeği ilişkiden ve sevdiği kişiden soğumaya itebilir. Bazen erkekler duygusal olarak zor zamanlardan geçerler ve bu zamanlarda bir destek bir sığınacak liman ararlar. 

Kadınlar bu dönemlerde erkeklerine yardımcı olup kötü gününde yanında olmazlarsa erkekler bu zamanları asla unutmazlar ve kadınlar kötü zaman geçirirken aynısını kadınlara uygularlar.

7-Hoşgörü

Erkekler kadınlara göre daha fazla hata yaparlar daha geç olgunlaşırlar ve bu yüzden kadınlar erkeklerin hatalarını yanlışlarını biraz alttan alarak biraz daha iyimser olarak affetmeli ve erkeğe şans vermelidir. 


Erkek böyle güzel tepkiler aldıkça hata yapmamaya kendini düzeltmeye kadınını mutlu etmeye ve onun yanında daha fazla olmaya çalışacak kadınına daha fazla sahip çıkacaktır. Erkekler kadınlardan ne bekler sorusuna verilmesi gereken cevaplardandır.