Erkeklerin Hoşuna Giden Şeyler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1. ERKEĞİ SİZİN İÇİN YAPTIKLARINDAN TEBRİK EDİN; erkeklerin hoşuna giden şeyler denildiği zaman birçok yapmanız gerekenden en önemli şeydir bu. 

Erkek içgüdüsel olarak sevdiği kişiyi korumaya odaklıdır. Bunun için her türlü yola başvururlar. Belki bunlar düşünüldüğü zaman gereksiz gelebilir. 

Ancak bir erkek için bu erkekliğin en önemli unsurlarındandır. Sadece koruma olarak da değil sizlere yardım etmek, işlerinizi halletmek isterler. 

Bu ve buna benzer durumlar olduğu zaman eğer ki erkeğin hoşuna gitmenizi istiyorsanız ilk yapmanız gereken mutlaka yaptıklarından tebrik edin onu onaylayın. Bu erkekler için en önemli hoşuna giden olaydır. 

Her erkek onaylanmak yapılanlardan tebrik almak isterler bu yapılacak birçok şeyden daha önemlidir ve erkeği daha mutlu eder.

2) SORUMLULUK VERİN: Erkekler sizlerden bir sorumluluk almaya bayılırlar. Bunu kendilerine güvendiğini ve onlar için çok önemli olduğunuzu gösterir. 

Erkeklerin hoşuna giden şeyler sıralamasında oldukça önemli bir yerdedir. Erkeğe bazı zamanlar sizler için belki çok küçük bir mesele olduğunda dahi bunu erkeğe bir sorumluluk olarak verdiğinizde erkek bir sorumluluk ve önemsenme duygusuyla bu işinizi özenle yaparlar.

3) ÜSTÜNLÜK VERİN: Dışarıdan bakıldığında çok basit bir şey. Sadece üstünlük vereceksiniz. Sizler bunu çok çok küçük bir adım olarak görebilirsiniz ama erkeklerin hoşuna giden şeyler olarak oldukça önemlidir. Erkek kendisini üstün tutmak ister. 

Sizlerin hayatı için özellikle üstün bir yerde olduklarını görmek isterler. Bu sizler için ego tatmini olarak görülebilir. Erkeklerde bunun öyle olduğunun farkındadır. 

Ancak toplumsal yapımız olarak erkek her zaman özellikle işin içerisinde aşk varsa sizlerin hayatında ki birçok kişiye göre üstün olmak isterler.

Önceliğin her zaman kendisinden olduğunu, üstünlüğün her zaman kendisinde ve hatta söz söyleme hakkı olarak ilk kendilerinin lafının değerli olduğunu bilinmesi kendilerini oldukça mutlu eder. 

Bu kendi içinizde öyle olmasa dahi, bir toplum içine girildiğinde kadın erkek ilişkileri açıldığında böyle anlatılması, kendisini üstünlük verdiğinizi herkesin bilmesi erkek için oldukça önemlidir. 

Bu doğrultuda muhakkak erkeklere toplum içinde üstün olduklarını hissettirin.


4) KENDİNİZE BAKIN: Özellikle kadın erkek ilişkilerinde erkek kendisine bakan bir eş isterler. Kendisine bakan bir eş gördüklerinde bu erkeklerin hoşuna giden şeyler listesinde en üst sıralara tırmandırır. 

Erkek kendi dünya eksenin de kendisine yeteri özen göstermeyebilir. Ancak bu kadını için kesinlikle kabul edilmeyen bir şeydir. 

Erkek sevdiği kadının bakımlı olmasını ister. Kadının kendine olan bakımından ziyade özellikle eğer bu bakım olayını erkeği için yani kendisi için yaptığını fark ettirirseniz bu erkek için çok önemli bir olgudur. Kendisini değerli hissetmesini sağlar ve bu durum oldukça hoşuna gider. 

Sadece ev içi olarak da değil dışarı çıkarken birlikte birçok yere gittiğiniz özel bir davetiye olmasına gerek yok bir cafe ye çay içmek için gittiğinizde bile kendisi için süslenen bir bayan erkeğin oldukça hoşuna gider.

Erkeklerin hoşuna giden şeyler nelerdir diye artık aramanıza gerek yok bunları uygulayın ve bu konuda bir uzmandan yardım almaktan çekinmeyin.