Erkekleri Baştan Çıkaran Hareketler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkekleri baştan çıkaran hareketler ve daha fazlasını bulacağınız bu makalemizi sonuna kadar okumanızı öneririz. Eğlenceli ve bilgilendirici bir makale sizleri bekliyor. 

Kadınlar hiç bir zaman kolay olmamıştır. Kadınların kolay olmaması zaman içerisinde sadece kadın üzerine yoğunlaşmamıza neden oldu. Erkekler bu konunun her zaman unutulan tarafında oldu.

Bir kadını baştan çıkarmak zordur. Her zaman farklı kadınların hiç anlaşılmadık yönleri karşımıza çıkar. Yalnız bir erkeği baştan çıkarmak kolay olsa da o kadarda basit değildir. Erkekleri baştan çıkaran hareketler kadınlardaki gibi çok olmasa da onlar içinde belli başlı bir kaç özellik bulunmaktadır.

İşte sizin için bu yazı dizimizde bu maddeleri bir araya getirdik. Sizde eşinizi, partnerinizi veya sahip olmak istediğiniz kişiyi bu hareketlerle baştan çıkarabilirsiniz. İşte sizler için erkekleri baştan çıkaran hareketler:

Erkekleri Baştan Çıkaran Hareketler 1- Göz teması ile ilk sinyalleri vermek:

Gözler kalbin aynasıdır atasözü bir erkeği baştan çıkarmanın tanımı gibidir. Erkekler göz temasından vereceğinizi mesajı gayet iyi anlarlar. 

Bir erkeği baştan çıkarmanın en doğru yolu kesinlikle gözlerdir. Bir erkek size kolay bir şekilde açılamaz. Bundan dolayı uzun süre boyunca bir erkeği elde etmeniz zorlaşabilir. 

Yalnız bir erkek gözlerinizdeki mesajı alırsa cesaretlenip size açılabilecektir.

2- Onun beklentilerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışın:

Bir erkek kadınından çok fazla bir şey beklemez. Her erkeğin yapısında birlikte olduğu kadının ona ait olduğunu hissetmek ister. 

Bu beklentileri karşılamanız halinde erkekler sizin için hayatını önlerinize sunacaktır. Onun bu özel noktasını yakalamanız sizin için en büyük avantaj olacaktır.

3- Erkekler karşısındaki kadının bakımlı olmasına çok fazla dikkat eder:

Erkeklerde beyin ile hoşlanma daha yüksek orandadır. Erkekleri baştan çıkaran hareketler içerisinde belki de en önemlisi bu durumdur. 

Bir erkek karşısındaki bayanın bakımlı olmasını bekler. Onu gördüğünde beyninde bir güzellik olgusunun oluşmasını ister. 

Her erkeğin güzel anlayışı farklıdır yalnız her erkek bakımlı bir kadın ister. Sizde bakımlı olmanız halinde en büyük hamleyi yapmış olursunuz.

4- Bir erkeği baştan çıkarmak istiyorsanız seksi olmanın yollarını bulun:

Erkeklerde cinsel istek bayanlara göre çok daha fazla ağır basmaktadır. Erkekler duygusal ilişkilerini cinsel hayata da taşımak ve bunu yaşamak isterler. 

Erkekleri baştan çıkaracak hareketler içerisinde kadının sexy olması bundan dolayı önem taşımaktadır. 

Yalnız bu noktada sexy olmak sadece açık giyinmek olarak anlaşılmamalıdır. Giyimden ziyada yaptığınız hareketler, konuşmalarınız, jest ve mimikleriniz seksilik adına bir şeyler taşımalıdır. Bu sizin için büyük avantaj sağlayacaktır.

Her şeyden önce erkekleri baştan çıkaran hareketler her erkeğe göre değişmektedir. Yalnız yukarıda sıraladığımız bu maddeler hemen hemen her erkek için geçerlidir. 

Bir erkeği baştan çıkarmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz bu maddeleri birer felsefe haline getirebilirsiniz. Belki bu sayede hayatınızın erkeğini de baştan çıkarabilir ve bu mutluluğu yaşayabilirsiniz. Her şeyden önce kendiniz olun ve bu maddeleri doğallıkla yapın.

Erkekleri baştan çıkaran hareketler üzerine yazdığımız makalemizi okudunuz.