Seven Erkek Nasıl Davranır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Seven erkek nasıl davranır merak ediyorsanız, bu yazımızı sonuna kadar okuyun. 

Aşk dünyada ki en güzel duygudur. Her insan mutlaka aşık olmalı o duygunun güzelliğini tatmalıdır. Aşık olan insan yalnızca partnerini değil yaşamayı, insanları ve doğayı da sevmeye başlar. 

Aşk çok farklı bir duygudur. Aşk insanın olaylara ve insanlara bakış açısını değiştirir bu yüzden tüm insanların bu duyguyu tatması gerekir. Aşk duygusu kadın da ve erkek de farklı reaksiyonlar göstermektedir. Biz seven erkek nasıl davranır diye soracak olursak;

1) Seven Erkek Hassastır: Erkeklerin sevmeye başladığı zaman, o duyguyu yüreklerinde hissettikleri zaman her şeye karşı daha hassas davranmaya başlarlar. Sevgi tüm erkekleri hassaslaştırır.

2) Seven Erkek Size Çok Değer Verir: Sizi gerçekten seven erkek size hayatının ve dünyanın prensesi gibi hissettirir. Size sizin bile inanamayacağınız kadar çok değer verir.

3) Seven Erkek Size Hediyeler Alır: Erkekler için en zor ve nerdeyse en hassas konu hediye almaktır. 

Erkekler hediye seçerken çok zorlanır ve erkeklerin çoğunluğu da hediye almayı unuturlar ve bu konuya bayanlar kadar çok önem vermezler ancak seven erkek nasıl davranır sorusunun en davranışa geçmiş şeklidir hediye almak. Evet, seven erkek hediyeler alır almaktan zevk duyar ve her hediyesinde sizi şaşkınlığa uğratır.

4) Seven Erkek Sizi Kırmaktan Korkar: Erkeklerin kaba olduğunun biliriz. 

Erkekler kabadır ve kadınlarını konuşmalarıyla kırmaktan çekinmezler ancak seven erkek kadınını kırmaktan çok korkar gerek konuşmalarıyla gerek davranışlarıyla kadınını kırmaktan çok korkar ve oldukça hassas davranır.

5) Seven Erkek Sizi Ailesiyle Tanıştırmak İster: Erkekler için sevgilisini annesiyle yada ailesiyle tanıştırmak çok önemli bir gelişmedir. 

Tüm erkekler sevdiği kadını ailesinin içine sokmak ister. Eğer bir erkek sizi gerçekten seviyorsa sizi ailesiyle tanıştırmak isteyecektir.

6) Seven Erkek Sizden Bir şey Saklamaz: Tüm erkeklerin kadınlardan sakladığı bir şeyler illa ki olur. 

Ancak seven erkek kadınından bir şey saklamaz yada saklamak istemez diyelim yani kısacası seven erkek şeffaf olur tüm doğruluğu ve dürüstlüğüyle seven erkek kadınına karşı şeffaf olur.

7) Seven Erkek Sizinle Sürekli İletişim Halinde Olmak İster: Seven erkek kadınıyla sürekli konuşmak ister. Gerek yüz yüze gerek mesaj da gerek internet üzerinden ama kadınıyla sürekli sohbet etmek sürekli iletişim halinde olmak ister. Seven erkek nasıl davranır sorusunun en önemli yanıtlarından biride budur.

8) Seven Erkek Sürekli Sizin Yanınızda Bulunmak İster: Seven erkek sizinle aynı ortamda zaman geçirmek için elinden geleni yapar. 

Eğer gün içinde sizi görememişse illa ki karşısına çıkmak ister kendince tesadüfler yaratır ve bu sizin oldukça hoşunuza gider.

9) Seven Erkek Sadıktır: Seven erkek en önemlisi de size çok sadıktır. Sadık olmak seven erkek nasıl davranır sorusunun en güzel cevabıdır. Seven erkek kadınına sadıktır ve onu aldatmaktan çok fazla korkar. Onun için en güzel kadın sizsinizdir.