Erkekler Kadınlardan Ne İster?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkekler kadınlardan ne ister; Günümüzde erkek kadın ilişkileri birbirinden beklentiler yapılarak ilişkinin olumlu ya da olumsuz sonuçlandırılması ile bütünleşmektedir. 

Nasıl ki kadınlar erkeklerden birtakım beklenti içerisindeler ise erkeklerde aynen o şekilde kadınlardan birtakım beklenti içerisindedirler. 

Bir ilişkide mutlu olabilmek adına erkeklerin beklentilerini karşılamak gerekmektedir. Çünkü her zaman erkeklerden kadın olarak bir şeyler beklemek doğru değildir o halde:

Erkekler kadınlardan ne ister;

1- Erkekler ilgi ister

Her ilişkide mutlaka erkekler karşı cinsten ilgi beklerler. İlk adımı atmak sadece erkeklere mahsus diye bir şey yoktur. 

Yan yanayken onun gözlerine bakmak sıcaklığınızı ona yansıtmak güzel cümleler ile sevdiğinizi söylemek, derdini sıkıntısını kesmeden dinleyebilmek kısacası onu önemsediğinizi göstererek gereken ilgiyi vermelisiniz.

2- Sevginizi gösterin. Her koşulda sevginizin bitmeyeceğini süren ilişkide her zaman onu sevdiğinizi dile getirin.

3-Saygılı olun. Erkekler genelde kendilerini üstün görmeye bayılırlar genel olarak. 

Bu sizi alçaltma gibi bir durum söz konusu olmayacak tabi ki onu ilişkinin kahramanı ya da evinizin direği gibi yükseltecek iltifatlarda bulunarak ona saygınızı gösterin bu davranış erkekler için çok önemlidir.

4-Onunla vakit geçirmek için ortamlar yaratın. Onun hangi aktivitelerden hoşlandığını öğrenerek mekan seçiminizi yaparken arada onun sevdiği hoşlandığı mekanlarda buluşarak onun mutlu olduğu ortamda sizlerle vakit geçirmesi ayrı bir heyecan verecektir.

5-Onu coşku ile karşılamak. Eğer eşiniz işten dışarıdan geliyor ise onu karşılarken mutlaka coşkulu ve heyecanlı bir şekilde karşılayın bu onun çok hoşuna gidecektir.

6-Kendinize kılık kıyafetinize önem vermelisiniz. Erkekler her ortamda evde dahi bayanların şık ve zarif görünmesini isterler. Onun yanındayken olabildiğince bakımlı ve güzel görünmelisiniz. Bu size karşı her geçen gün daha da bağlanmasını sağlayacak ve gözünün başka yerlere kaymasını engelleyecektir.

7- Cinsel ilişkinizin sınırlarını yükseltin. Cinsel ilişki sırasında devamlı karşıdan bir şeyler beklemeyin. 

Yeri geldiğinde ilk adımı siz bayanlarda atabilirsiniz. Güzel kıyafet ve kostümler ile onu kendinize çekecek davranışlarda bulunmalısınız.

8- Erkekler kadınlardan ne ister sorusuna en önemli yanıt olan sadakat. 

Erkekler her koşulda iyi günde kötü günde sizlerin onun yanında olacağınızdan emin olmak isterler. Bunu mutlaka ona aşılamalısınız. Bir ilişkinin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bunu yapmalısınız.

9- Güven. Erkek be kadınlar için en önemli olgu olan güven duygusu iki taraf içinde şarttır. 

Bir ilişkide güven olmadığı takdirde kesinlikle uzun ömürlü bir ilişki beklenemez. Erkeklerin de en önemsedikleri konulardan biri olan bu güvensizlik duygusunu ortadan kaldırmamız şart.

Özellikle telefon kurcalamalar, eve geç geldiğinin sorgulamasını yaparak onu daha çok sıkıntıya sokarsınız. Bu size bir şey kazandırmayacağı gibi eşinizin size karşı tepki almasına neden olacaktır.

O halde erkekler kadınlardan ne ister sorusuna verdiğimiz yanıtları uygulayarak hemen harekete geçmelisiniz. Mutlu, huzurlu bir ilişki için sizlerde kendinize düşeni yapın!