Erkek Hoşlandığını Nasıl Belli Eder

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkek Hoşlandığını Nasıl Belli Eder 1- Sürekli Bakar

Erkek hoşlandığı bir kız ile aynı ortamda bulunuyorsa ister istemez gözleri sürekli o kızın üstündedir. Göz göze gelince umursamıyor gibi bakmaya çalışsa da pek beceremez. Erkek hoşlandığını nasıl belli eder diye sorulursa ilk bu yöntem ile anlaşılabilir.

2- Gözlerini kaçırması

Erkek hoşlandığını nasıl belli eder diye sorulduğunda en güzel anlama yöntemi bir erkek sevdiği ile konuşurken gözlerini kaçırır. Gözlerini kaçıran birine dikkatle bakın çünkü o gözlerde size ait bir şey vardır derler. Bir erkekte sevdiği kız ile göz temasından kaçınır bu yüzden gözleri hep başka yere bakar.

3- Gözbebekleri

Seven bir insanın sevdiğine bakınca göz bebekleri büyüdüğü araştırmalar ile kanıtlanmış bir durumdur. Erkek hoşlandığını nasıl belli eder diye bir soruda hiç şüphesiz gözbebeği yöntemi en kolay ve anlaşılabilir bir yöntem olarak işi kolaylaştırır. Tabi karanlık bir ortamda bakıp bu benden hoşlanıyor demeyin göz size bakarken büyürse ihtimal verin.

4- Kıskançlık

Bir erkek hoşlandığı kişiyi herkesten kıskanır. Erkek hoşlandığını nasıl belli eder diye bir soruda kıskançlık en önemli anlama yöntemlerinden biri olur. Durduk yere bir erkeği eleştirmesi hoşlandığı kızın kıyafetlerini eleştirip şunu giymesen daha iyi olur demesi vs. Kıskançlık belirtisi olarak göze çarpan durumlardır. Kıskandığını belli etmemeye uğraşırken bir yandan da hissettiklerini anlatabilmek için kıskançlığı göstermeye başlar.

5-Utangaçlık

Bir erkek hoşlandığı kişinin yanında ya da o kişi ile konuşurken normalden çok daha fazla utangaç bir halde olur. Hoşlandığı kişi ile konuşurken elini kolunu koyacak yer bulamaması yüzünün kızarması sürekli söyleyeceği şeyleri heyecanlı anlatması konuşacağını unutması başlıca utangaçlık belirtileridir.

6-Romantiklik

Erkek hoşlandığını nasıl belli eder denildiğinde akla gelen sıra dışı olaylardan birisi de normalde olmadığı kadar romantik olurlar hoşlandığı kızın yanında. Çok kibar ve güzel bir ses tonunda konuşmaya özen gösterirler. Kısık sesle konuşmaya çalışırlar hoşlandığı daha dikkatli dinlesin diye. Hoşlandığı kızın romantiklik damarını bulurlar ve hep o damara oynarlar.

7- Komiklik

Bir erkeğin şüphesiz en çok hoşuna gidecek şey hoşlandığı kişinin gülümsemesi. Erkekler içten gülen kadınlara daha çok ilgi duyarlar ve hoşlandıkları kadınları güldürmek için şaka yapmak onların güleceği şeyleri yapmaya çalışırlar. Kızlar da genelde hoşlandıkları erkeğe en çok gülerler.

8- Sürekli soru sorması

Günümüz ilişkileri hep internet üzerinden olunca tanışmalar birbirlerini tanımak için soru cevap tarzı olmaktadır. Erkekler de genelde hoşlandıkları kişilere karşı daha meraklı olurlar ve soru sorarlar özel hayata dair aile hayatına dair ilgi alanlarını sorarlar ve bu sorular hoşlandıklarının belirtisini çok fazla hissettirirler.

Erkek Hoşlandığını Nasıl Belli Eder 9- iltifat etme

Erkekler hoşlandıkları kız ile konuşurken o kızın dünyadaki en güzel en mükemmel kız olduğunu düşünürler ve karşısındakine de bu yönde sürekli güzel sözler söyleyerek hoşlandıklarını belirgin hale getirirler. Kız kendi hakkında bir eleştiride bulunsa onun aksi yönünde savunur ve bunu kıza ispatlamaya çabalar.


Erkek hoşlandığını nasıl belli eder üzerine makalemizi okudunuz.