İngiliz Erkekleri Nasıl Olurlar?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




İngiliz Erkekleri Nasıl Olur 1- Soğukturlar

Siz onları havalı sanırken aslında cool oldukları için birçok şeye karşı tepkisiz kalabilirler. Öyle ki yanlarında sevgilisine asılan olursa oralı bile olmazlar. Arkadaş gözüyle baktıklarını düşünürler.

2- Asildirler

İzlediğimiz çoğu İngiliz dizisinin kraliyet konusu üzerine olması tesadüf değil elbette. Soğuk ve asildirler diye boşuna dememişler, onlarda saygı asalet gibi kavramlar fazlaca önemlidir.

3- İçmeyi Severler

Türkiye'de rastladığımız çoğu örnekte İngiliz erkekleri içmeyi seviyorlar, bira onlar için vazgeçilmezdir. Sigarayı da en az alkol kadar tüketirler. Bira onlar için su görevini görürken, sigara da nefes aldıran bir aparat gibi. Havuzda, evde, sokakta her yerde içer İngiliz erkekleri

4- Kibardırlar

Kelime telaffuzlarından da anlaşılabileceği gibi kibardırlar. Kadınlarla konuşmayı bırakın erkeklerle konuşurken dahi kibardırlar. İngiliz erkeklerini diğer ırklardan ayıran en büyük farklardan biridir. Centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmazlar. Sürekli rica ederek bir şeyler isterler. Tavır ve konuşmaları da rica eder şekildedir.

5- Karizmatiktirler

Ses tonu, beyaz teni, uzun yapısı, aksanları ve sarı saçlarıyla bakmaya doyamayacağınız kadar karizmatiklerdir. Bir de bu karizmaya asalet eklenince bulunmaz hint kumaşı oluyor İngiliz Erkekleri. Çoğu kadın yakışıklılıktan çok karizmadan etkilenir ve karizmayı sağlayan en önemli etkenlerden biri de tavırdır. Cool tavırlar ve biraz romantikliğin de karizmaya karizma kattığı yadsınamaz bir gerçek.

6-Hepsi Dizilerden Fırlamış Gibidir

İspanyol, İtalyan ve hatta Rus ırkında bile bulamayacağınız İngiliz ırkı özellikle de erkekleri beyaz ten yakışıklılık ve kiraz dudaklarıyla dizilerden fırlamış gibiler. Hepsi potansiyel aktördür. Herhangi birini alıp Game Of Thrones'ta oynatsanız kimse anlamaz bile.

7- Romantiklerdir

Bu kadar çok umursamaz özelliği bir arada bulundurmalarına rağmen romantiklerdir. Beraber tatillere gitme, çiçek alma, ufak sürprizlerle eş ya da sevgililerini mutlu ederler. En güzel aşk filmlerinin de onlardan çıkmasına şaşmamalı.

8- Fanatiklerdir

Aşklarında olduğu kadar fanatiklikleriyle de meşhurlardır. Chelsea takımının taraftarları herkes tarafından kabul edilen bir fanatizm örneğidir. Sevdiğin her şeyin peşinden fanatikçe gider İngiliz erkekleri.

9- İçtendirler

Gülüşleri buruk olduğunda bile gözlerinde açık bir şekilde hüzün vardır. İçlerinden gelmeyen şeyleri yapmazlar. Eğlenceyi de dibine kadar yaşarlar acıyı da. Çok fazla yakın arkadaşları olmaması bu yüzden normaldir. Tüm duygularını açıkça belli ettiklerinden hareketleri de ona göre şekil alır.

10- Acıyı Doruklarda Yaşarlar

Sevgilisi tarafından terk edilmiş bir İngiliz erkeğinin acıdan yapamayacağı bir şey yoktur. Havuz partilerinden tutun da, barlarda sabahlamaya kadar. Şaka bir yana öyleleri vardır ki depresyondan çıkamaz. Soğuk ülkenin soğuk insanı tabirinin hakkını sonuna kadar verir. Belki de bu kadar içten ve içen olmalarının sebebi budur.

11- İyi Bir Arkadaştırlar

Hangi milletten olursanız olun bir İngiliz erkeğiyle arkadaşsanız her sırrınızı rahatça açabileceğinizi ve onun dinleyeceğini bilirsiniz. Eşi de sevgilisi de olsanız en yakın arkadaşı olacağınızı bilirsiniz. Elinden geldiğince yardımcı olur sorunu çözemezseniz de sizi sorundan uzaklaştırmak için kafanızı başka şeylerle oyalar.

İngiliz erkekleri nasıl olur üzerine makalemizi okudunuz.