Sigara İçen Ünlüler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Sigara içen ünlüler üzerine bilgiler arıyorsanız tam yerine geldiniz. Bu makalemi de her yazımda olduğu gibi elimden geldiğince ayrıntılı ama lafı da fazla dolandırmadan siz okurlarım için hazırladım. Beğenirsiniz umarım:


Sigara İçen Ünlüler 1: Ünlüler sigara içer mi?


Ülkemizde sigara içme oranı oldukça yüksektir. Her ne kadar televizyonlarda sigaranın zararları anlatılsa da, kamu spotları yapılsa da, filmlere sigara yasağı gelse de sigara içme oranı yükseklerde geziyor. 

Şu an kapalı yerlerde, kapalı mekânlarda sigara yasağının getirilmesiyle ülkemize giren sigara sayısı düşse de istenilen seviyelere inmemektedir.

Ünlüler televizyonlarda halka örnek olmaya çalışsa da sigara içen ünlüler objektiflere yakalanmaktadır. 

Şimdi ben de sizlere sigara içerken karelere yakalanan ünlülerin isimlerini vereceğim. Tabii kimse kimseye sigara içme konusunda ısrar edemez. 

Bu da bir gerçektir. Sigarayı bırakma isteği kişinin kendisinde olmalıdır. 

Sigarayı bırakabilme de anca onun iradesine bağlıdır. Yoksa bu kişiler de sigara içen kişilerin yakalandıkları hastalıkları biliyorlar.


2.Ünlülerin Sigara İçmesi Etkili Mi?

Sigara içen ünlüler konusu üzerine yazarken bu maddeyi eklememek olmazdı. Elbette ünlülerin sigara içmesi, içerken onların görüntülenmesi sevenlerini derinden sarsmaktadır. Bir de gençlerin idolü olan kişilerin sigara içmesi vardır. 

Gençler idolü olan kişilerin sigara içtiğini görünce onlara özenmektedirler. Sigara dizilerde yasaklanmadığında bu daha çok etkiliydi. 

Özellikle Kurtlar Vadisi’nde Polat ın ve Memati nin sigara içmesi birçok genci sigaraya özendirmekteydi.


3. Hangi Ünlüler Sigara İçiyor?

Sigara içen ünlüler arasında ilk isim Hazal Kaya. Geçtiğimiz yıllarda Hazal Kaya sosyal medya üzerinden elinde sigara ile fotoğrafını paylaşmıştı. 

Tabii tepki üzerine bu fotoğrafı geri kaldırmıştı. Yine ünlülerden Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Sinem Kobal, Okan Bayülgen gibi isimler de sigara içerken görüntülenen isimler arasından. 

Teoman, Sagopa Kajmer, Yavuz Bingöl, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Mesut Yılmaz, Kıraç da bu isimler arasında yer almaktadır. Futbol dünyasında da sigara içenlere rastlamak mümkündür.

Hakan Balta, Engin Baytar, Sneijder, Balotelli, Roberto Carlos. Sigara içen ünlüler arasında teknik direktörler de mevcut. Bu isimler arasında Löw ve Bilic’i sayabilirim sizlere. 

Yine yabancı simalardan da birkaç ünlü sayabiliriz: Al paçino, Johnny Depp, Robert De Niro, Homer Simpson, Joshua Homme.


Sigara İçen Ünlüler 4. Sigara Yüzünden Hayatını Kaybeden Ünlüler

Eski futbolculardan Ali Demir sigara yüzünden iki kolunu ve bacağını kaybederek ölümden kurtulmuştur. Ancak onun kadar şanslı olmayan ünlüler de mevcut: 

Bunların başında Müslüm Gürses ve Cemil Özeren geliyor. Tanju Okan, Patrick Schwayze de bu isimler arasında...

Sonuç itibariyle sigara içen ünlüler çok var elbette. Hatta sigaraya başlayan bir çok kişi bu ünlülerden etkilendiklerini de dile getiriyor. Ama sigara yüzünden ölen ünlüler de çok. Kendinize iyi bakmanız, kendinize değer vermeniz umuduyla...