Başak Burcu Kızları, Başak Kadını Etkilemek İçin Mükemmel Olmalısınız

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




            1:  Başak burcu; disiplin, düzen, kusursuzluk, mükemmellik arayan, eleştiren, yöneten, yönlendiren ve tüm bu kritikleri yaparken de oldukça net ve kırıcı olabilen özelliklere sahip zor bir burçtur. 

Ancak bu aşırı titiz yanlarının yanında son derece çalışkan, üretken, çözümcü, bereketli, tertipli ve örnek kişiliğe sahip kusursuz kişilerdir.

           2: Başak burcu kızları, başak kadını; tüm bu özelliklerin büyük bir bölümünü barındırsa da aşırı fedakâr olmaları ve yardımsever yanları nedeni ile kimi zaman duygularına yenik düşebilirler. 

Ancak, beğenilmek için çaba göstermeyen bu burcun kızları, çevresinde kendilerini ona beğendirmek için uğraşan erkekleri izlemekten büyük bir zevk alırlar, kısaca'' beni hak etmeniz için mükemmel olmanız gerekir. ‘edasındadır. 

Sadece karşı cinse karşı değil kız arkadaşlarına karşıda kibirli bir tavırdadır. Herkesle samimiyet kurmayan, önce gözlemleyip gizli sınavlardan geçirdikleri kişilere karşı biraz yakın davranmaktadır. Hep haklının yanında yer alan, aciz durumdaki kişilere arka çıkan bir kalkan gibidir.

            3: Kesinlikle kültürlü ve entellektüel bir kişi olmalısınız. Sadece diploma değil, çok okuyan gündemi takip eden, kafası çalışan zeki bir kişi değilseniz hiç şansınız yok demektir. Temiz, titiz ve tertipli olmalısınız. 

Hem giyim kuşam, hem de vücut bakımı, saç, tırnak, gibi ayakkabınızın boyasına kadar pırıl pırıl dikkat çekmelisiniz. 

Sorumsuz ve hayatı hafife alan bir yanınız var ise siz asla başak burcu kızları, başak kadını ile yakınlık kuramazsınız. Çünkü başak kızları, aşırı derecede sorumluluk sahibi olan, sorumsuzluğu affetmeyen kişilerdir.

           4: Eğer aşırı derecede eli açık ve savruk bir kişi iseniz yine şansınız oldukça azdır. Başak kızı son derece tutumlu ve birikim yapmayı seven bir yapıda olduğu için savruk olan kişilere karşı son derece tahammülsüzdür. 

Pinti kişileri sevmez aslında kendisi de pinti değildir fakat gereksiz harcamalar onu rahatsız eder yani her şeyde olduğu gibi başaklar, para konusunda da öncelik sırasına göre listeledikleri harcamaları titizlikle uygulayan bir yapıdadır.

           5- Başak burcu kızları, başak kadını yönetmeyi sevseler de aile ortamında işbölümünü savunurlar. 

Yani, başak kızı nasılsa her şeyi üstleniyor diye düşünerek bir kenara çekilirseniz hiç şansınız yok demektir. 

Bu durumun tam tersi olarak direk yöneten kişi konumuna bürünerek başak kızına talimatlar yağdırmaya kalkarsanız yine hiç şansınız yok demektir. 

Kısaca başak ile yakın mesafede ve uzun soluklu beraberlik isteyen kişiler hep başak kızının çizdiği çerçevenin çizgisinde durmak zorundadırlar.

           6- Sadece kişisel temizlik değil ev, okul, iş yeri gibi ortamlarda da son derece derli toplu olan bu kişiler aynı hassasiyeti karşı cinste de görmek isterler.

           7- Başak kızlarında tolerans sınırlıdır. Çok sevdikleri ve benimsedikleri kişilere karşı zaman zaman küçük toleranslar tanısalar da bu iyi niyetinin suiistimal edildiğini fark etmesi durumunda, onun hayatından tümüyle çıkacağınızın işaretini verir.

          8- Başak burcu kızları, başak kadını son derece entellektüeldir, kendisini sürekli yeniler bilgi almada sınır tanımaz çok okur, okuduğunu paylaşır hatta çevresindeki kişilerin de okumasını ister. 

Eğer siz karşı cins olarak kendinizi yetiştirmedi iseniz başak kızından uzak durmalısınız. Çünkü o en kısa sürede size çok gereksiz bir kişi gibi davranacak ve bunu yüzünüze söyleyecektir.

            9- Başak kızının en hassas noktası ise, karşı cinsi kolay lokma gibi gören erkek tipleridir. 

Yani bayanlara laubali yaklaşan sözlü şakalar yapan kişilerden nefret eder. 

Kısaca başak kızları; Donanımlı, kültürlü, temiz, gururlu, ciddi, özgüvenli ve prensipleri olan erkeklerden hoşlanacağından bu özellikleri taşımayan erkeklerin hiç şansı olmamaktadır.