Akrep Burcu Kızları, Akrep Kadını Etkilemenin Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1: Akrep burcu kızları, akrep kadını çok etkileyicidir, erkekleri peşinden koşturur. Akrep burcu kızları âşık olduğunda çok tutkulu aşk yaşamaktadırlar. 

O yüzden karşısındaki erkekten de aynı tutkulu aşkı beklemektedir. Bir akrep kızını etkilemek için bu tutkuyu ona göstermek gerekmektedir. 

Romantik ortamlar yaratmak onu çok etkilemektedir. Bıkmadan usanmadan romantizmi yaşatmak akrep kızını sonunda etkilemektedir ve kalbinin kapılarını açmaktadır.

2: Akrep burcu kızları, akrep kadını mecrayı sever. 

Onu etkileyecek maceralar yaşatacak sürprizler yapmak onu etkilemektedir. Daha önce gitmediği bir yere tatil sürprizi yapmak onu etkilemektedir. 

Çeşitli aktivitelerin yapıldığı değişik yerlerin görülüp gezildiği bir tatil ortamı akrep burcundan olan kızları çok etkilemektedir.

3: Akrep burcu kızları, akrep kadını kendini etkilemek isteyen erkeklerden çaba göstermesini beklemektedir. 

Onlara duygularına açmak isteyen erkek değişik yöntemler kullanarak duygularını açmalıdır. Bu şekilde etkileyici olmaktadır. 

Değişik bir video hazırlayarak duygularını açmak bir klip şeklinde yapmak onu etkilemektedir. Akrep kızı duygusaldır ve bu duygusallığı çok kolay bir şekilde göstermez. Ancak profesyonel bir şekilde hazırlanmış bir klip ile akrep kızları etkilenmektedir. 

Akrep burcu kızı kendini heyecanlandıran erkeklerden hoşlanmaktadır. Değişik sürprizler yaparak akrep kızını şaşırtmak onu çok etkilemektedir.

4: Akrep kadını sevdiğine sadıktır ve karşıdaki erkekten de aynı sadakati bekler yoksa hemen kaçar ve kıskançlık yapar. 

Bu yüzden bir akrep kızını etkilemek isteyen erkek ona ne kadar sadık olduğunu göstermeli ve ispat etmelidir. 

Sadakatli bir erkek olduğunu çok sevdiğini kıza göstermelidir. Bıkmadan ve yılmadan akrep kızına duygularını açmalı ve ona ne kadar sadık bir sevgili olduğunu göstermelidir. 

Karşısındaki erkeğin çapkınlık yaptığını görürse ve böyle bir huyu olduğunu görürse intikam duygularını içine girer ve intikamını almadan rahat etmez. Çapkın erkeklere karşı saldırıya geçer.

5: Akrep burcu kızları, akrep kadını karşı cinste yalandan hiç hoşlanmaz. 

Doğru ve dürüst erkeklerden etkilenir. Yalan söylediğini duyarsa ve bir yalanını yakalarsa çok ters davranışlar içerisine girer ve asla o erkeğe bir daha güvenmez. 

O yüzden akrep kızlarına her ne olursa olsun doğru söylemek gerekmektedir. Doğruluktan dürüstlükten ayrılmayan erkekler bu kızların gözünde bir adım önde olmaktadır. 

İlişkiyi sevgi ve saygı çerçevesinde yaşamaktan hoşlanmaktadır. Saygıdan ödün vermeyen erkekler onun gözünde iyi bir konumda olmaktadır. 

Ayrıca bilgili erkeklerden hoşlanmaktadır. Kendini yetiştirmiş okumayı seven bilim ve felsefeden hoşlanan erkeklerden etkilenmektedir. 

Onu etkilemek için değişik alanlarda kitaplar okuyarak birikimlerini aktaran erkeklerden etkilenmektedir.

6: Akrep burcu kızları giyimine çok özen gösterir. 

Değişik değişik giyinmeyi sever. Dekolteli seksi giyim tarzını sever kendine göre bir stili ve tarzı bulunmaktadır. 

Karşısındaki erkekte de tarz bir giyim beklemektedir. Kendi tarzını gösteren zevkli giyinen ve giyimine özen gösteren erkeklerden hoşlanır. 

Giyimine ve saçına özen göstermeyen bir erkek akrep kızını etkilemez. Giyimiyle ve davranışıyla kendi klasını gösteren erkekler akrep kızında olumlu bir yer edinmektedir.

7: Akrep burcu kızı gelip geçici ilişkilerin ve heveslerin peşinde değildir. 

İlişkilerinde dalga geçmez ve karşısındakinin de kendisiyle dalga geçmesine asla izin vermez. Kendisi insanları tanımakta ustadır. 

Karşısındaki erkeğin niyetini hemen anlar ve ona göre tavrını takınır. Akrep kızını tavlamak isteyen erkek ilişkiye ciddi bir gözle bakmalıdır. 

Aksi takdirde onu etkileyemez çünkü akrep burcu kızı gelip geçici ilişkiler peşinde değildir.

8: Akrep burcunun kızları, akrep kadını çok çekici özelliklere sahiptir. 

Bu akrep kızı çekiciliğinin farkındadır ve kendisine iltifatlar edilmesinden hoşlanır. Ancak bunu nazik ve etkileyici bir şekilde yapmak gerekir. 

Basitlikten hoşlanmaz. Aksi takdirde kesinlikle etkilenmez.