Aslan Burcu Kızlari, Aslan Kadını Hakkında Bilmeniz Gerekenler Ve Sevgilerini Kazanma Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Aslan Burcu Kızları, Aslan Kadını Sevgilerini Kazanmanın Yolları 1. Burçların insanların karakterlerini ve kişiliklerini çok düşük yanılma payları ve sapmalarla etkilediği ve nerdeyse birebir kişilik özelliklerinin tespit edilmesine zemin hazırladığı yadsınamaz bir gerçektir. 

Her burç çok farklı özellikleri kendisinde barındırmakta olup o burcu taşıyan erkek ya da kadında o özelliklere nerdeyse tıpatıp sahip olmaktadır.

2. Bunun sonucunda da burçlar ve burçların temel özelliklerinin insan hayatında önemli bir yeri vardır. İnsanlar genelde burçların temel özelliklerini karakterlerinde barındırdıkları için aslında kimin hangi olay karşısında nasıl davranış sergileyeceğini büyük olasılıkla tahmin edebilmekteyiz.

3. Yeni tanıştığımız insanlarla özellikle kızlar konusunda da kısa sürede önemli bir yol kat etmek için burçlar konusunda bilgi sahibi olmamız gerekmektedir. 

İlgilendiğimiz, değer verdiğimiz kişi hangi burçsa o burcun karakteristik özelliklerine göre hareket ederek onun sevgisini ve ilgisini kazanabiliriz.

4. Örnek olarak aslan burcu kızları, aslan kadını ele alacak olursak; öncelikle aslan burcu kızları için burca dayalı karakter kişilik analizini yapmalıyız. 

Aslan burcu kızların sahip olacakları özellikleri ve davranış modellerini incelemeliyiz. Aslan burcu kızlar; liderlik ve hükmetme özelliği oldukça fazla gelişmiş ancak bunu yaparken yumuşak ve göze batmayan cümlelerle, tavırlarla yaptıkları için koç burcundaki gibi otoriteleri fazla hissedilmez.

5: Aslan burcu kızları, aslan kadını oldukça güler yüzlü ve nazik bir yapıya sahiptirler. Çok sosyal insanlar olup gezmeyi, eğlenmeyi, sinema, tiyatro gibi sosyal etkinliklerden hoşlanır. 

Aslan burcu kızlar, detaylara oldukça fazla önem veren, çok dikkatli ve hiç bir ayrıntıyı kaçırmayan yapıya sahiptirler. 

Başkaları için önemsiz bir ayrıntı gibi görünen basit meseleler onlar için hayati derecede büyük öneme sahip olabilmektedir. Her konuda her alanda sürekli revaçta olmak, ilginin hep üstlerinde olmasını ister ve bunu sağlamak için özenle çaba sarf ederler. Aslan burcu kızları hasta olmaktan, zayıf düşmekten nefret ederler, sürekli zinde, güçlü ve sağlıklı olmak isterler.

6: Kısaca aslan burcu kızları, aslan kadını yukarıda saydığımız özelliklere sahiptir. Buradan yola çıkacak olursak bu özelliklere sahip aslan burcu kızları konusunda işimiz oldukça zor gözükmektedir. 

Ama yine de yapılacak çok şey vardır. Özellikle detaycı olan aslan burcu kızları ayrıntılara fazla önem vermektedirler. 

Bu nedenle mümkün olduğunca hiç bir detayı atlamadan en ufak ayrıntısına kadar planlayarak hareket etmemiz gerekmektedir. Kıyafetimizden, ayakkabımızdan, ona söylediğimiz şeylerin en ufak detayına kadar sürekli kontrollü olmalıyız. 

Ağzımızdan çıkacak her şey çok önemli olup, düşünmeden gelişigüzel asla konuşmamalıyız. Söylediğimiz her şeyin altında bir çapa arayan bir kişiliğin karşımızda olduğunu asla unutmamalıyız.

7: Sürekli gözde olma isteği olduğundan ona karşı tavır ve hareketlerimizle bunu ona hissettirmeliyiz. 

Sanki bir tiyatro oyununun veya sinema filminin başrol oyuncusu oymuş gibi tüm davranış, konuşma ve tavırlarımızla bunu ona derinden hissettirmeliyiz. 

Onun bizim için çok ama çok değerli olduğunu, çevresindeki birçok insandan çok farklı ve özel olduğunu ona hissettirmeliyiz.

8: Liderlik ve yönetme özelliği oldukça fazla geliştiğinden kesinlikle bizi kendisine bir rakip ve her konuda onunla tartışan onun isteklerine sürekli karşı çıkan birisi olarak görmemelidir. 

Tam aksine uyumlu, onun isteklerine saygı duyan ve zamanında yerine getiren bir portre çizmeliyiz. 

Böylece onun güvenini kazanmış, ona karşı çok uyumlu ve sorun çıkarmayan kişilik profili çizmiş olacağız. Böylece kendisini bizim yanımızda rahat ve huzur içinde hissedecektir.

9: Aslan burcu kızları, aslan kadını çok sosyal olduklarından onları mümkün olduğunca mutlu olabilecekleri; sinema, tiyatro, konser, fuar gezileri gibi sosyal aktivitelere götürün. 

Bunun sonucunda kendini daha mutlu hissedecek ve size olan ilgisi de oldukça artmış olacaktır. Bütün bunlar sayesinde kendisini size çok yakın hissedecektir.