Yengeç Burcu Kızları, Yengeç Kadını Nasıl Etkilenir?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1: Yengeç burcuna sahip olan bayanların çabuk kırılma yönleri olduğundan dolayı erkeklerin biraz daha dikkatli davranmaları gerekmektedir. 

Genelde yengeç burcu kızları, yengeç kadını karşında ki partnerini seçerken arkadaşlarının fikirlerini alır ve fikirler doğrultusunda hareket etmeyi sever. 

Bu yüzde yengeç burcu kızları, yengeç kadını kendi içgüdüleri ile hareket etmektense çevresinde yer alan arkadaşlarının düşünceleri ile hareket etmeyi severler.

2: Arkadaşları tarafında beğenilmek: Eğer ki bir yengeç burcu kadını ile olmak istiyorsanız öncellikle yengeç burcuna sahip olan kişinin arkadaşlarını etkilemeniz gerekiyor. 

Eğer arkadaşları sizi beğenir ve onay verirse yengeç burcuna sahip olan kişiler de size bir şans verecektir. 

Bu yüzden her ne kadar sevdiğiniz yengeç burcu kadınına kendinizi ispatlamaya çalışsanız da en az arkadaşlarına da aynı davranışları sergilemeli ve kendi farkınızı ortaya koymalısınız.

3: Bakım Şart: Bayanlar bakımlı erkeklere karşı her zaman daha iyimser bakmaktadır. Yengeç burcu kızları, yengeç kadını özelliğinden dolayı her zaman yanında kendine iyi bakan bir erkeğin olmasını ister. 

Eğer tarz sahibiyseniz yengeç burcu kızlarını kolay yoldan elde edebilirsiniz. Çünkü yengeç burcu bayanları tarz, stil sahibi ve giyinmesini bilen erkekler ile beraber olmak ister.

4: Moda: Modayı oldukça fazla takip eden ve kreasyonuna her zaman en yenisini ekleyen yengeç burcu kızları, erkek arkadaşının da da modayı takip etmesini ve modaya göre hareket etmesini ister. Modayı baz alınarak giyinen erkekler her zaman bir adım öndedir. 

Yengeç burcu bayanlarını bu sayede kısa sürede etki altına alabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 

Tüm bunları uyguladığınız takdirde kolay yoldan yengeç burcu kadınının sizden etkilenmesini sağlayabilir ve kendisi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

5: Güven: Yengeç burcu kızları için güven oldukça önemli bir kavramı işaret etmektedir. 

Yengeç burcuna sahip olan kişiye güven verdiğiniz takdirde hiç şüphe duymadan sizinle yeni bir ilişkiye başlayacaktır. Fakat kişiye kolay kolay güven duyamadıklarından dolayı biraz sizin için uğraştırıcı bir durum olabilir. 

Doğallığı oynayarak aslında sizin bu olduğunuzu ve güveni sağlamak adına her şeyi yapabileceğinizi söylemeniz bile yengeç burcu bayanlarının bir an olsun güvenmesine yardımcı olacaktır.

6: Dürüstlük: Her bayanda olduğu gibi yengeç burcuna sahip bayanlar için de dürüstlük mutlaka gerekli. 

Karşısında ki adam ne kadar hata yaparsa yapsın kendisinin açık ve net olmasını beklerler. Yalan söyleyen, oyunbozanlık eden ve işi gücü sahtekârlık olan kişilere asla taviz vermemektedir. 

Bu yüzden eğer ki bir yengeç burcu kızının kalbini çalmak istiyorsanız hem güven verip hem de aşırı derecede dürüst bir yanınızın olduğunuz sevdiğiniz bayana gösterebilirsiniz.

7: Zor beğenir ama tam severler: Yengeç burcuna sahip olan bayanların yapısı gereği oldukça zor sevmekte ve sevdiği adamı da asla terk etmemektedir. 

Yeni bir ilişkiye başlayacak olduklarında aynı özelliklere karşı partnerinin de sahip olmasını beklerler. Eğer ki siz asla bırakmayacak davranışlar sergiler ve yengeç burcu kadınına o güveni verirseniz sizinle sonuna kadar bir ilişki içerisine girebilir.

8: Şehvetli ve minyon tipli erkekler: Yengeç burcu kadınının aradığı özelliklerden birisi de erkeğin minyon tipli olmasıdır. 

Eğer minyon tipliyseniz bu konuda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra tutkulu, şehvetli ve kendine haddinden fazla güvenen erkekler her zaman yengeç burcu bayanlarının ilgisini çekmeyi başarmıştır. 

Bu yüzden bu tür karaktere sahipseniz karakterinizi daha iyi anlamasına yardımcı olabilir ve kolay yoldan yengeç burcu kadınını etkileyebilirsiniz. Bunun yanı sıra sevimli tarafınızı da yengeç burcu kızına göstermenizde fayda var.