Terazi Burcu Kızları, Terazi Kadını Nasıl Baştan Çıkarılır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1. Burçların insanların karakteristik özelliklerine etkisi son derece fazladır.

İnsanlar hangi burçta ise o burcun klasik temel özelliklerini kendinde barındırır.

Her burç çok farklı ve çeşitli özelliklere sahiptir.

Burçlar hakkında biraz araştırma yapan, detaylı olarak incelemede bulunan birisi, insanların sahip olduğu burçları öğrendiğinde rahatlıkla kişilik analizi yapabilmekte, karşısındakinin nasıl birisi olduğunu, nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini tahmin edebilir.

2. Burçlar hakkında bu şekilde bilgi sahibi olmamız bize yaşamımızda çeşitli avantajlar ve kolaylıklar sağlamaktadır.

Karşımızdaki insanların burcunu öğrenerek, onun kişilik özelliklerini bilerek, tanımadığımız halde kısa süre içerisinde sanki uzun yıllar tanıyormuş gibi onun hassas olduğu konuları bilerek ona göre hareket ederiz.

Bu bize hem iş hayatında, hem arkadaşlık ortamlarında hem de aşk hayatında çeşitli avantajlar sağlar.

3. Bütün bu bilgileri ve kişilik tahminlerini günümüzde erkekler en çok kız arkadaş edinme aşamasında kullanmaktadır.

Bu konuda örnek bir burç analizi ve davranış modeli geliştirme üzerinde anlatım yapacak olursak; örneğin terazi burcu kızları, terazi kadını ile ilgili olarak öncelikle terazi burcunun özelliklerini tespit etmemiz gereklidir.

4. Terazi burcu kızları genellikle; Her konuda üstün yeteneklere sahip, hoş yapıda, zarif ve çok ince, çok duygulu ve her konuda aşırı hassas davranan samimi kişilerdir.

Terazi burcu kızlar çok az kişi tarafından tam olarak anlaşılabilmişlerdir. Çoğunlukla çekingen davranışlar sergileyebilirler.

Adalet ve her konuda eşitlik terazi burcu kızlar için çok önemlidir.

Yalana ve hileye karşı dayanamazlar ve bu onları çok öfkelendirir. Her konuda duygusal olmalarına rağmen dengeli bir şekilde tavır takınmak, dengeli davranmak isterler.

5. Bütün bu anlatımdan sonra; terazi burcu kızları ile ilgili olarak yapılan kişilik analizinden sonra hayatımızda karşımıza çıktıklarında nasıl ve ne şekilde hareket etmeliyiz, onlar için nasıl daha değerli olabiliriz ve sevgimizi onlara nasıl hissettirebiliriz.

Öncelikle tüm tavır ve davranışlarımızda, konuşmalarımızda tamamen terazi burcu kızları kişiliğinde ve karakter özelliklerinde belirttiğimiz özelliklere uygun olarak hareket etmeliyiz.

6. Terazi burcu kızları, terazi kadını çok hassas ve nazik olduğundan; konuşmalarımızda ve tavırlarımızda oldukça hiç olmadığı kadar nazik olacağız.

Söyleyeceğimiz veya yapacağımız basit bir konuda bile aşırı kırılgan olabileceklerini asla unutmayacağız.

Onlara karşı son derece kibar, nazik, ölçülü davranacağız. Her zaman duygusal bir zekâya ve mantığa sahip olduklarından onların duygularına kalplerine hitap edeceğiz.

Romantik bir müzik, güzel bir çiçek, duygusal bir film veya çok romantik bir atmosfere sahip gün batımı. Bütün bunlar onu oldukça fazla etkileyecektir.

7. Terazi burcu kızları, terazi kadını için adalet ve dürüstlük büyük öneme sahiptir.

Terazi burcu kızlarına karşı asla yalan söylemeyin ve dürüstlüğün, güvenin sizin hayatınızda da ne kadar önemli olduğunu vurgulayın. 

Sürekli onun güvenini kazanacağınız adımlar atın. Unutmayın size duyduğu saygı ve sevginin azlığını ya da çokluğunu size duyduğu güvenin miktarı belirleyecektir.

Ona karşı açık olun ve her konuda doğruyu sadece gerçeği söyleyin. Hiçbir konuda yalana başvurmayın.

8. Her zaman adalete önem verin ve adaletin sizin de hayatınızda çok önemli bir yer edindiğini, her konuda ve alanda adalet için sürekli savaşacağınızı gösterin.

Terazi burcu kızları, terazi kadını her alanda ellerinden geldikçe dengeli hareket etmeyi tercih ederler.

Sizde buna karşılık olarak tüm tavır ve hareketlerinizi gözden geçirin ve çok düşünceli davranışlar sergileyin. 

Onun dengesini bozacak, sürekli iniş ve çıkışlar yaşatan tartışmalardan, gereksiz laf uzatmalardan kesinlikle kaçının. 

Sürekli ona destek olun ve şefkatle yaklaşın. Bütün bunlar gösterecek ki kısa süre içerisinde olumlu sonuçlar ortaya çıkacaktır.