Türk Kızları, Türk Kadınları Nasıl Etkilenir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1. Kendiniz olun: ne iseniz odur. Başka biriymiş gibi davranmaya çalışmayın. Türk kızları, Türk kadınları oldukları gibi doğal olan, doğal davranan erkeklerden hoşlanır. Bunu onu etkilemek için yapacak da olsanız vazgeçin. Kendin gibi olmak her zaman daha iyidir. Bunun yerine kötü olduğunuz konularda çalışabilir, iyi olduğunuz konuları gelişilebilirsin. Spor yapın, atletik olun, kültürlü olun, gündemi takip edin, kızın hoşlandığı konularla ilgili olun


2. Jest ve mimikler: jest ve mimiklerinizi doğru ayarlamanız gerekmektedir. Ne çok fazla ne de az. Konuşurken onu sıkmayacak ve yormayacak şekilde kullanın. Kekelememek ve heyecan yapmamak için bildiğiniz, hakkında fikir sahibi olduğunuz konular hakkında konuşun. Onun sevdiği konular hakkında konuşarak sıkılmasına engel olun bu çok hoşuna gidecektir. Onu dinleyin, konuşmasına fırsat verin. Dinlediğiniz belli eden hareketlerde bulunun. Bu ona güven verecek ve mutlu edecektir.


3. Gülümseyin: Bakışırken ya da onunla karşı karşıyayken gözlerinin içine bakın ve gülmeyin. Türk kızları, Türk kadınları kendilerine gülümseyen erkeklerden çok hoşlanır ve sizi oldukça sempatik bulur. Hem gülümsemeniz onun aklında kalacaktır.


4. Gözlerinin içine bak: Erkekler genelde hoşlandıkları kızların gözünün içine bakmaktan kaçınırlar. Bu oldukça yanlıştır. Çünkü bir kızı etkilemenin en iyi yollarından biri gözlerinin içine bakmaktır. Türk kadınları konuşurken direk gözlerin içine bakan erkekleri oldukça çekici bulurlar.


5. İlk buluşmaya iyi hazırlanıp gidin: ilk buluşma yani ilk izlenim oldukça önemli olduğu için ilk buluşmanızda göz alıcı görünmeniz gerekmektedir. Ütülü ve temiz şeyler giyip gitmeye özen gösterin. Güzel kokun, Türk kızları ve Türk kadınları güzel ve temiz kokan erkeklerden her zaman etkilenir. Saç stiline, sakalınıza önem verin. Ağız kokusu, ter, kirli çoraplar gibi durumlar sizden soğumasına yetecektir. Bu yüzden bakımlı olun.


6.Tutkulu olun: tutku dolu olan bir erkeğin etkileyemeyeceği bir kadın pek yoktur. Bu yüzden hem tutkulu hem de gizemli davranmaya bakın.


7. Centilmen olduğunuzu gösterin: kadın ruhuna önem verin, onun sevdiği hoşlandığı şeyleri yapın. Her ortamda kibar ve nazik olun.


8. Arkadaşlarıyla iyi geçinin: Ortak arkadaşlarınız varsa ya da arkadaş ortamıyla tanıştıysanız arkadaşlarına da son derece kibar ve nazik olun. Türk kızları ve Türk kadınları için en önemli olan şeylerden biri de erkek arkadaşlarının yakın arkadaşları ile anlaşmasıdır. Yakın arkadaşlarıyla aranızı iyi tuttuysanız bu size oldukça artı puan getirecektir.


9.Aceleci olmayın: Her konuda sabırlı olun özellikle kızla sevgili olma aşamasına gelmek için acele etmeyin ve bu konuda üzerine çok düşmeyin. Kızlar sürekli ısrar eden, aceleci olan erkeklerden hiç hoşlanmazlar. Onlar için her şeyin bir zamanı vardır.


10. Cool davranın: Ondan hoşlandığınızı belli edin ama bunu hemen dile getirmeyin. Onu görmek için, buluşmak için planlar yapın ama çok hevesli olduğunuzu belli etmeyin. Bu size karşı koyulmaz hale gelmesini sağlayacaktır


11. Kendini özel hissettirin: hayatınızın yönünü, rüyalarınızı, hayallerinizi ve hatta planlarınızı onunla paylaşın. Kendiniz hakkında kimsenin bilmediği şeyleri onunla paylaşın bu hem ona güvendiğinizi gösterecektir hem bu sayede o da sizinle kendi hakkındaki şeyleri paylaşacaktır. Bir şeyler yaratın ve onu neşelendirin. Bu size daha çok bağlanmasına ve sizinle daha sık konuşmak istemesine sebep olacaktır.


12. Güçlü olun ve hissettirin: Kadınlar kendilerini yanında güvende hissettiği erkeklerden hoşlanırlar. Bu yüzden dağ gibi güçlü olun. Çok abartmadığınız sürece Türk kızları maço erkeklerden hoşlanır. Güvende olmak kızlar için her şeyden çok önemlidir.