Öpüşme Çeşitleri Ve Baştan Çıkaran Öpüşme Pozisyonları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1. Islak öpüşme tarzı; Islak öpücükleriniz ile partnerinizin boğulmasına izin vermeyin. Öpüşme çeşitleri ve pozisyonları arasında en çok yanlış anlaşılan öpüşme çeşididir. 

Partnerimi ne kadar ıslak öpersem o kadar çekici ve istenilen kişi olurum düşüncesi ile insanlar adeta birbirlerini boğmaya çalışmaktadır. Kısacası ıslak öpüşme adı üstünde olduğu gibi ıslak öpüşme çeşididir. Sırılsıklam öpüşme değil. 


2.Vakumlama tarzı öpüşme; Vakumlu öpüşmeyi abartıp, karşı cinsin dudaklarına kan oturmayınız. Zira ne kadar vakumlu öpersem o kadar çok seviyorumdur mantığı, bu şekilde işlemez. 

Partnerinizin akciğerinde ki havayı çekerek onun havasız kalmasına sebep verebilirsiniz. Yapılan araştırmalara göre günümüzde birçok çift bu şekilde öpüşmektedir.



3. Sıra sende tarzı öpüşme; Öpüşme çeşitleri ve pozisyonları arasında sıklıkla yapılan, çiftlerin sırasıyla biri üst dudağını emerken, diğerinin de alt dudağını emmesidir. Günümüzde en çok bu öpüşme tarzı talep görmektedir. Özellikle erkekler bu öpüşmeden hoşlanırlar.



4. Baştan çıkarmak için dudağının altını öpeyim tarzı öpüşmesi; Öpüşmeler arasında en klişe olanıdır. Sakın denemeyin. Partnerinizi ıslak bir çene ile bırakmak bu zamana kadar yapabileceğiniz en büyük hata olacaktır. Öpüşmelerin yüz karasıdır.



5. Sesli Öpüşme tarzı; Öpüşme esnasında garip sesler çıkarmak bir yana, şapırtılı bir şekilde öpüşme stilidir. Birçok kişiyi tahrik ettiği için sıklıkla kullanılmaktadır. İnlemeler ve derin nefes almalar bu öpüşme tarzı için geçerlidir. Sakin ve başbaşa kalınan ortamlarda, kolaylıkla uygulayabilirsiniz.



6. Gözlerinden öperim öpüşme tarzı; Bu zamana kadar romantiklik kitabına adını yazdıran kişilerin yapmış olduğu iddialı öpüşme tarzı. 

Herkesin hoşuna gitmeyeceği gibi hoşuna giden kişinin ise çok etkileneceği bir öpüşme tarzıdır. Bu öpüşme stilinde yapılan şey partnerinizin çenesinden itibaren başlayıp, gözlerine kadar öpmektir. Aynı zamanda bazı kişiler bu esnada yüzlerinin yalanmasını tercih edebilmektedirler.



7.Duş öpüşmesi; Duş alırken, faydalanılan ıslaklıktan yararlanmak için gözlerinizi kapatıp romantik öpücükler verilebilmektedir. Romantik olmak isteyen fakat olamayan kişiler bunu mutlaka denemelidir. Zira romantizmin ilk adımı için başarılı bir stildir.



8. Dumanlı öpüşme tarzı; Bu öpüşme stilinde çiftler birbirlerinin ağzındaki dumanı paralize bir şekilde çekerek, alış veriş yapmaktadırlar. 

Bu işlem sonrasında ise yoğun ve şehvetli bir şekilde öpüşerek, asiliklerini ve hayata karşı cool duruşlarını sergilemektedirler. Daha çok lise ve üniversite yıllarında sigara içen gençler tarafından denenmiştir. Ama birçok kişi günümüzde bu şekilde seksi olduğunu göstermektedir.



9. Utangaç öpüşme tarzı; Öpüşmekten utanıyormuş gibi yapılmasıdır. Karşı taraf tam öpecekken yüzünüzü kaçırabilir, yakınlaşabilir ama öpmek için ilk adımı karşı tarafın atmasını bekleyebilirsiniz. Daha çok genç kızların uygulamış olduğu öpüşme çeşitleri ve pozisyonları arasındadır.



10. French Kiss öpüşme tarzı; Birçok kişi içerisinde namı dolaşan fakat ne olduğunu tahmin eden, uygulamakta zorluk çekenler için kısaca belirtmek gerekirse, en basit öpüşme şeklidir. 

Diliniz karşı cinsin ağzının içinde, onun dili ile zikzaklar ya da yuvarlak hareketler yapmaktadır. Burada sorun her iki tarafta aynı yöne dilini ilerletirse oluşmaktadır. 

Kasılmadan kendinizi ahenge kaptırmanız tavsiye edilmektedir. Dili de boğaza doğru ittirmenin bir amacı yoktur. Öpüşme esnasında karşı cinsi tanımalı, anlamalı ve ne istediğini tahmin etmelisiniz. Aksi halde hangi çeşit ya da tarzda öpüşürseniz, öpüşün bir manası kalmamaktadır.



11. İlk öpücük; Küçük bir dokunuştur. Dudakların dudaklara hızlıca değmesi ve uzaklaşmasıdır. Öpüşme çeşitleri ve pozisyonları arasında en masum olanıdır.