Koç Burcu Kızları, Koç Kadınları Etkilemek İçin Neler Yapmalısınız

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




            1- Asla Laubali Olmayın: Koç burcu kızları, koç kadınları kabalıktan hiç bir zaman hoşlanmazlar. Aslında fazla ciddilikten de çok hoşlanmazlar. 

Eğer biz koç burcunu etkilemek istiyorsanız ne çok laubali nede çok ciddi olun. 

Yerine göre hareket eden biri olmaya çalışın. Koç burçları yerine göre hareket eden; yeri geldiği zaman espiri yapan, yeri geldiğinde ise çok ağır ve de aklı başında biri olabilen kişilerden çok etkilenir.

            2- Çok İyi Bir Dinleyici Olun: Koç burcu kızları ve koç kadınları konuştukları zaman onu önemseyen ve onun ne söylediğini son derece dikkatli şekilde dinleyen bir erkekten hoşlanır. Çünkü koç burçları kendilerini dinleyen erkekleri çok sever ve onlar ile konuşmaktan zevk alırlar. 

Kendilerini dinlemeyen erkekleri onu önemsemiyorsunuz diye düşündükleri için onların yanında bulunmaktan pek hoşlanmazlar. 

Bu sebepten mümkün mertebe bu tarz onu dinlemeyen kişilerden mümkün olduğu kadar uzaklaşırlar.

            3- Onların Karmaşık Duygularını Anlayın: Koç burcu kızları ve kadınları genellikle duyguları çabuk değişen bir tabiata sahiptir.

Bir anda çok mutlu iken bir anda çok sinirli olup sağa sola bağırır vaziyette olabilir. O sebepten onun o hallerini öğrenip onu olduğu gibi kâbus etmeye çalışın. 

Çünkü onu olduğu gibi kabul ettiğinizi o anlar ve bu şekilde kendine tahammül edebilen erkeği bulmak zor olacağını bildiği için. Bulduğu erkeği kaybetmemek için elinden geleni yapar.

            4-Onunla Fazla Kavga Etmeyin: Koç kızları, koç kadınları ile kavga ederseniz suçlu olan siz olursunuz ve ayrıca kaybeden siz olduğunuz gibi koç burcu kızını da kaybedersiniz. 

Çünkü koç burcu kızları kendi ile kavga eden onu anlamayan erkeklerden hiç hoşlanmazlar. 

Onlar kolay kolay sinirlenmeyen ağır abi tarzı erkekleri daha çok severler. Öyle en ufak bir anlaşmazlıktan kavga çıkaran erkeklerden nefret ederler.

            5-Küçük Hediyeler Vermelisiniz: Koç kızları çok romantik en küçük ayrıntıları fark edebilen bir oldukları için, onlara klasik hediyeler vermektense onu etkileyen küçük ama emek harcanmış hediyeler vermeyi tercih edin. 

Çünkü koç burcu kızları bir hediyede düşülmüş ve ne alınacağı konusunda araştırma yapılmış bir hediyeye daha çok teper verir.

            6-Koç Burcu Kızlarını Kuru Sözler İle Etkileyemezsiniz: Onları etkilemek istemiyorsanız kuru laflar söylemek yerine davranışlarınıza dikkat edin. Onlar sizin sözlerinizden çok sizin davranışlarınızı izler ve ona göre hareket ederler. Davranışlarınız ile de onu sevdiğinizi belli etmeniz lazım.

            7- Onu Koruyabilen Güçlü Bir Erkek Olmalısınız: Koç burcu kızları kendisine sahip çıkıp onu koruyup kollayan erkekleri çok severler. 

Bu yüzden onun yanında iken mümkün mertebe korumacı ve de güçlü bir erkek olduğunuzu ona hissettirin. Ama sakın baskıcı bir erkek olmayan baskıcı erkeklerden de çok nefret ederler. 

Bundan dolayı onları kollayıp koruyacağım derken onu baskılamaya çalışmayın. Yoksa ters tepebilir.

            8- Ona Karşı Dürüst Olun: Koç burcu kadınları yalana asla tahammül edemezler. Sizin bir yalanınızı yakalamışsa sizden korkar ve size asla güvenemezler. Onun için onları etkilemek istiyorsanız onlara karşı son derece yalansız ve dürüst olun.

            9-Dış Görünüşünüze Dikkat Edin: Koç burcu kızları etrafı tarafından beğenilen ve popüler olan erkeklere karşı daha çok ilgi duyar. 

O sebepten mümkün mertebe kendine bakan ve çekici bir erkek olmaya çalışın ki onların dikkatini çekip size ilgi duymasına olanak sağlamış olun. 

Yoksa dış görünüşüne pek önem vermeyen çevre tarafından paçoz olarak nitelendiren bir erkeği koç burcu kızları pek önemsenmedikleri için dikkate almazlar.