Ankara Kızları Nasıl Etkilenir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




            1: Kadınları etkileme ve dikkatlerini çekmek için birçok yol vardır. Ankara kızları ise ona bir şey söylemeden her zaman iki kere düşünmen gerekir. 

Unutmayın bir kadın etkilemek çaba sarf etmeyi gerektirir kimi zaman onu etkilemeye çalışan sizin gibi erkekler olacaktır. Bu yüzden atacağınız her adımı iyi düşünmek gerekir. 

Bir kızı etkilemenin birçok farklı yolu vardır. Bunun için öncelikle yapmacık olmaktan uzak durmak gerekir. Ankara kızları etkilemek için ilk önce onun sevdiği adamı göstermeniz gerekir.

            2: Ankara kızları ile takıldığın mekânlara göre sevdiğiniz mekânları belirlemek, onun seçtiği giyim tarzına göre giyinmeye çalışmak, diğer şeyleri de onun sevdiği gibi yapmaya çalışmak oldukça önemlidir. 

Böylelikle kendisi ile uyumlu erkeği buluğunu düşünebilir. Bunun yanında tam aksine bağımsız kendi istediği gibi hareket eden, özgür, kendi karakterini oluşturmuş bir erkek portresi de oluşturabilirsiniz. 

Birçok kadın için olduğu gibi Ankara kızları içinde oldukça önemli olan ve erkekte aradığı doğal ve kendinden emin olmaktır. 

Özgür erkekler her zaman çekici gelmektedir. Bir kadına hareketlerinizin doğal haliniz olduğunu hissettirmelisiniz bu sizi mutlaka sonuca ulaştıracaktır. Tabi tüm bu yıllar karşınızdakinin özelliğine göre tercih edilmelidir.

            3: Ankara kızları ile gece vakti aranızdaki samimiyeti arttırmanın en iyi zamanıdır. On etkilemek için geceleri ona mesaj atarak işe başlayın. 

Onun ilgisini çeken şeylerden, konulardan bahsedin bu onun size daha çok ısınmasını sağlayacaktır. 

Hatta her gece sizinle konuşmayı dört gözle ekliyor hale gelecektir. Senin için önemli olan küçücük şeyler bir kadını mutlu etmeye yeterli olabilir. Bu yüzden küçük jestler yapıp, onlara özel olduğunu hissettiren cümleler kurun. 

Aceleci olmayın kızlar bundan nefret eder. Hareket ve davranışlarınla ona güven ver. Kadınlar yanında huzurlu, güvenli hissettiği erkekleri sever.

            4: Nasıl göründüğün yanında oldukça önemli olan ne söylediğin, nasıl söylediğin ve nasıl davrandığındır. Karizma ve beden dili bununla ilgilidir. Kadınlar sadece bakmazlar, görürler. 

Beden dili kadınlar için oldukça önemlidir. Sadece ne söylediğin değil, ne yaptığında önemlidir. İlişkinizde bir boyut atladıktan sonra akşamları sadece ikinizin olduğu gizli sohbetler açın. 

Bu oldukça gizemli ve heyecanlı bir bağ yaratacaktır. Kendiniz hakkında kimsenin bilmediği şeyleri onunla paylaşın. 

Bu kendini önemli ve özel hissettirecektir. Sizin hakkınızda ne kadar çok şey bilirse o da kendi hakkında o kadar çok şeyi paylaşacaktır.

            5: Arkadaş ortamıyla tanıştıysanız onlara karşı nazik ve ılımlı davranın. Onların sizin hakkında iyi şeyler söylemesi her zaman önemlidir. 

En yakın arkadaşı aranızı iyi tutmanız gereken ilk kişidir. Sizin için çıldırdığından emin olmadığınız noktaya kadar ona âşık olduğunuz söylemeyin. 

Onu tavlamaya çalıştığınızı çok belli ederseniz ters tepki yaratabilir. Biraz ilgi gösterdikten hemen sonra geri çekilin sizin hakkında ne düşündüğünüzü merak etsin. 

Buluştuğunuzda konuştuğunuz konu oldukça önemlidir. Çünkü bir ilişkide her şey ilk izlenime bağlıdır. Bu yüzden ilk buluşmaya özenle gidip onun sevdiği şeylerden bahsetmeniz gerekecektir.

            6: Davranış ve konuşmalarınıza odaklanın. Kibar ve sıcakkanlı olun. 

Etkilemek istediğiniz kişinin sizi düşünmesine ve hatırlamasını sağlamak için ona seni hatırlatacak bir şeyler verin. 

Ama bu çok anlamlı bir hediye olmasın öyle olursa çok aceleci olduğunuzu düşünebilir ve geri tepki yaratabilir. Buluşmada hakkında komik bir şeyler anlatabilirsin. 

Kızlar kendilerini güldüren erkekleri sever. Eğlenceli bir ortam yaratırsan bu çok hoşuna gider ve ikinci buluşma için heyecanlanır. 

Buluşmada oldukça pozitif ve güler yüzlü olun bu onda iyi izlenimler bırakacaktır. 

Gözlerinin içine bak onu sevdiğini söylemesen bile bunu hareketlerinle hissettir. Tüm bunları yaptığınızda sizden hoşlanması kaçınılmazdır.