Boğa Burcu Kızları, Boğa Kadınları Etkilemek İçin Yapmanız Gerekenler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




             1-Boğa burcu kızları ve kadınları dik başlı, asi ve aksi olduklarından dolayı karşısındaki kişinin anlayışlı, her dediğine olumlu cevap veren, kendini el üstünde tutan, fazlası ile önemseyecek yani kendisini hayatın merkezine koyacak bir erkek istemektedirler. 

Boğa kızları etkilenmeyi beklemektedir. Gerçekten düşünceleri doğrultusun da hareket edecek bir kişiyi istemektedirler.

             2-Eğer boğa burcu kızları ve kadınları etkilemek istiyorsanız değer vermeniz ve söylediklerini asla kulak ardı etmemeniz gerekiyor. Ayrıca kuvvetli bir hafızanız olması da lazım. 

Çünkü boğa burcu kadınları söylediklerinin unutulmasından nefret eder ve önemsenmediği kanısına varır. 

Sürekli ters davranan ve hayatı size zindan eden bir kız istemiyorsanız biraz hafızayı zorlamanız gerekiyor.

             3- Boğa kızları asla ve asla verdikleri kararlardan geri dönmezler. Bir konuda ki düşünceleri asla değiştiremezsiniz. 

Boğa kızlarını etkilemek istiyorsanız her dediğine tamam demeniz ve kabullenmeniz gerekiyor. Doğru ve ya yanlış düşüncelerini sorgulamanız hoşlarına gitmez ve sizden uzaklaşırlar. 

Bu nedenle düşüncelerine saygı duymanız gerekmektedir. Verdiği kararları değiştirmeye çalışmayın. Bu sizi boğa burcu kızları  ve kadınları için despot bir insan görünümüne büründürür. 

Ve zamanla ben senin için değişemem ben buyum sözlerini sıkça duymaya başlarsınız. 

İnsan karşısındakini seviyorsa olduğu gibi kabullenmeli ve saygı göstermelidir. Boğa bayanları bu tür erkeklerden etkilenir.

             4- Kendinize olan özgüveniniz tavan yapmalı. Boğa kızlarını etkilemek istiyorsanız aciz ve pısırık biri gibi durmayın. 

Yürürken bile kendinize olan güveninizi belli edin. Kendinizin emin adımlar ile ilerleyin. Boğa kızlarını etkilemenin en önemli noktası güvendir. 

Aşırıya kaçılmadan sıkılmış bir parfüm, temiz ve sade kıyafetler ve yüzünüz de ukala olmayan bir tebessümle boğa kızlarını etkileyebilirsiniz. 

Dış görünüş boğa burcu kadınları için çok önemlidir. Yanına yakışan bir erkek istemektedirler. İçten bir gülümseme ve dürüstlük etkilendikleri diğer noktalardır. Kesinlikle boy takıntıları vardır. 

Yanında bulunan erkeğin kendinden az da olsa uzun olmasını isterler. 

Her ortama uygun giyinmeleri ve düzenli olarak tıraş olmaları boğa kızlarının ilgisini çeker. Bakımlı erkekler her zaman onlar için önceliklidir.

             5-Boğa burcu kızları tüm hayatları boyunca her gün romantik bir an yaşamak ister. 

Romantik değilseniz boğa kızlarını etkilemeniz oldukça zordur. 

Küçük sürprizler, hiç beklenmedik anlarda ki güzel sözler, çiçek almalar ve yemek hazırlamalar boğa kızlarını derinden etkiler. 

Erkekte huzur arayan boğa kızlarının tek isteği saygıdır. İlişkinin uzun yıllar sürmesi karşılıklı saygının eseri olduğuna inanırlar.

             6- Yemek konusunda mütevazı olamayan boğa burcu kızları karşısına çıkacak erkeğin de damak zevkinin olmasını istemektedir. 

Sağlıklı bir yaşam için beslenmenin önemli olduğuna inanır ve farklı lezzet ve tatlar peşindedir. 

Partnerinin de kendisi gibi yemek konusunda meraklı olmasını istemektedir. 

Lüks mekânlar da takılmayı seven boğa burcu kadınları dışarıdan zengin hayatını yansıtsa da deniz kenarı ve sahil şeridi gibi yerlerde ki uzun yürüyüşleri sevmektedir.

            7- Deniz kenarı onlar için vazgeçilmezdir. Bu yüzden tanışmak istediğiniz boğa kızını deniz kenarında etkilemeniz daha kolay olacaktır. 

Özel günler de yapılacak küçük organizasyonların iskele de ve ya sahil de olması da oldukça etkileyicidir. 

Detaycı olan boğa kızı her şeyi düşünürken karşısındaki kişinin tek düze düşünmesi canını sıkabilir. Bu yüzden her zaman farklı açılardan düşünmeye çalışmalısınız.


            8- Boğa kızlarını etkilemenin en kolay yolu ile sosyal bir hayatınız olmasıdır. 

Ayrıca birden fazla hobinizin olması da onları etkiler. Özellikle güzel sanatlara ve müzik aletlerine olan ilgi boğa kızlarının size yaklaşmasını sağlar.