Göz Göze Gelmek Ve Anlamları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




            1: İnsanlar konuşarak birbirlerini anlayıp, karşısında ki insanlara bir şeyler anlattığı gibi bazen bakışları ile de bir şeyler ifade edip, ona bir şeyler anlatabilir. O sebepten göz göze gelmek; göz göze geldiğin kişi ve ortama göre sebep ve nedeni olabilir. İsterseniz göz göze gelmeyi durumuna göre ne ifade eder onu öğrenelim.

            2: Bir arkadaş ortamında bir erkek ile göz göze gelmek:
             Bu şekilde bir erkeğin seni hayran bakışları ile göz göze geldiğini anlarsan o kişi seni önemsiyor ve sana karşı ilgi duyuyor anlamına gelebilir.

            3: Sokaktaki biri ile göz göze gelmek:
            Bu da tamamen bir tesadüf olabilir. Ya da sizi dikizleyen bir erkeği yakalamışta olabilirsiniz. Ama sokaktaki kafasında bin türlü soru ile cebelleşen insanların vücutları o an oradadır ama akılları başka yerde oldukları için sizinle göz göze gelmiş olabilirler ama onlar bunun farkında bile değillerdir.

            4: Anne İle Göz Göze Gelmek:
            Bu durum genellikle bir misafir geldiği zaman ya da bir misafirliğe gittiğiniz zaman başınıza gelir. Anne sizinle göz göze gelerek sizlere bir mesaj veriyor ya da bir uyarıda bulunuyor olabilir. Bu bakışlarında bir sürü nedenleri var. Ama şimdi konumuz bu olmadığı için bu konuyu burada bırakıyorum.

            5:  Baba İle Göz Göze Gelmek:
            Bu durum genellikle babanın size hal ve hareketine çeki düzen ver diye sizi uyarmak maksadı ile sizi yabancı insanların arasında uyarmak maksadı ile yaptığı bir durumdur. Babanız sizin bir konuşmanızdan ya da bir davranışınızdan rahatsız olmuştur. Ve bunu yabancı bir insanın yanında söyleyip sizi küçük düşürmek yerine sizi uyarmak için yapılan bir uygulamadır.

            6:  Bir Arkadaşınız İle Göz Göze Gelmek:
            Bu da sizden bir sırrınızı diğer bir kişiye söylemenizi size hatırlatmak için gelinen bir durumdur. Bir arkadaşını ile göz göze geldiğiniz zaman size ''sakın onu söyleme. yada yapma'' gibi sizi uyarır durumlarda olur.

            7: Garson İle Göz Göze Gelmek:
            Bir cafe ya da restorant gibi bir yere gittiğiniz zaman garson hemen dibinize gelip sizinle göz göze gelir. Bu sizden sipariş istemeden önce size verilen bir tepkidir. Sizin sipariş vermeye hazır olup olmadığınızı ölçüp sizin ruh halinize göre sipariş almak istedikleri durumlarda gelinen bir durumdur.

            8: Yabancı Bir Erkek İle Göz Göze Gelmek:
            Tanımadığınız bir erkek ile bir ortamda göz göze gelmek ilk başlarda tesadüf diyerek önemsemeyebilirsiniz. Ama bu durum bir kaç kez tekraralarsa o zaman anlayın ki o erkek size ilgi duymuş sizinle sevişmeyi hayal ediyor olabilir. Genellikle yabancı bir erkek beğendiği bir kadın ile hayaller kurarken onunla göz göze gelip ona bir mesaj vermeyi dener. Onların mesajına göre sizden hoşlandım sizi hayal ediyorum olabilir.

            9: Hırsız İle Göz Göze Gelmek:
            Bu da ani bir harekette verilen bir durumdur. Beklenmedik bir anda akşam evinize bir hırsız girmiş ve de siz de gece su içmek için dışarı çıktığınızda; ne hırsız sizi. Ne de siz hırsızı evinizin içinde beklemediğiniz için aniden karşınızdaki şeyin hayal mi? yoksa gerçek mi anlamak için verilen bir tepkidir. Zaten bir hırsız ile göz göze gelmek demek aniden korkmak ve de daha sonra savunmak için bir yöntem planlamakta demek olur.

            10: Sinir Olduğunuz Bir Kişi İle Göz Göze Gelmek:

            Bu durum genellikle inatlaştığınız ve de bir konu hakkında tartıştığınız kişilere karşı kim güçlü tartmak için yapılan bir durumdur. Bu şekilde tartıştığınız kişiler ile göz göze gelmek onu ikna edip, onu alt etmeyi amaçlamak için boş vurulan bir yöntemdir. O sebepten bu kişiler göz göze gelirken sanki birbirlerini yiyeceklermiş gibi bakarlar.