Kızların Telefon Numaraları Nasıl İstenir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kızların telefon numaraları nasıl istenir üzerine bilmeniz gerekenleri buraya toplamaya çalıştım. Ve yazımın sonunda da çekici bir erkek olmanın kesin yollarını bulduğum bir kaynağı paylaştım. Eminim size de çok faydası olacak.

Bir kızdan telefon numarasını istemek gerçekten özgüven sahibi erkeklerin yapabileceği ustalıkta bir iş. Kızlarla tanışm ve flört etme yetinizi üst düzeye çıkarabileceğiniz bir eğitim almak isterseniz buraya tıklayın. 

Konumuza dönersek bir kere ilk önce başarısız olma ihtimalini göz önünde bulunduracaksınız. Kızlar tanımadıkları erkeklere telefon numarası vermekten tabii ki de çok çekinirler. Kızlardan telefon numarası almak için yapabilecekleriniz:

1. 
Kızların telefon numaraları nasıl alınır ve bunun en risksiz yöntemi nedir diye sorarsanız şu yolu izleyin derim. Bir kafede oturuyorsunuz diyelim ve çok güzel bir kız en azından size çok hoş görünen bir bayan da aynı kafede oturuyor. Burada aslında önemli olan kızın yalnız olması. Eğer bir kız arkadaşlarıyla birlikte oturuyorsa sizin tanışma isteğini yanındaki arkadaşlarının laf etmesi veya kıskanma olasılığını göz önünde tutarak reddedebilirler. O zaman gözünüze kestirdiğiniz bayanın yalnız olduğu bir anı kollamanız lazım.

Elinde bir kitap var ise eğer o kitap hakkında bir iki kelime ederek tanışma ortamı yaratabilirsiniz. Kitabı okuduysanız eğer kitap hakkındaki yorumlarınızı ayaküstü paylaşabilirsiniz ve yanına oturup bir kahve ya da içecek bir şeyler ısmarlayabilirsiniz. Eğer kitabı okumadıysanız yazar hakkında fikir edinmek istediğinizi bu kitabı aslında almayı düşündüğünüzü söyleyerek oturma izni almalısınız.

Oturduğunuz an kıza iltifat etmeyin kesinlikle. İlk önce kendinizi tanıtın ve kibarca adını sormayı deneyin. Sevgilin var mı falan diye absürt sorular sormayın. Gayet arkadaşçıl davranmayı deneyin ve emin olun ki kızlar önce arkadaş olmak isterler. Sonrasında tekrar konuşmak için telefon numaranızı ilk önce siz verin ve sonrasında onun telefonunu isteyin.

2. Bazı kızlar ise direk yanına gelip telefon numarasının istenmesinden hoşnut olabilirler. Sizi etkileyen bir kız gördünüz, şansınızı deneyin ve ona ondan hoşlandığınızı telefon numarasını istediğinizi belirtin. Ne kaybedebilirsiniz ki en fazla hayır cevabı alırsınız. Ya da eğer kızda sizden hoşlandıysa telefon numarasını verebilir.

3. Kızların telefon numaraları nasıl istenir merak ediyorsanız bir kandırma olayı da yapabilirsiniz. Kızdan çok hoşlandınız ama kızın size telefon numarasını vermeyeceğini düşündünüz. Bu durumda bir Ali Cengiz oyunu yapabilirsiniz. Telefonunuzun çekip çekmediğini anlamadığınızı, telefonunuzda bir problem olduğunu söyleyerek sizi aramasını isteyebilirsiniz ve bu durumda bayanın telefonunu almış olursunuz.

4. Kızların telefon numaraları nasıl istenir sorusu için bir başka yaklaşımda bir anket hazırlamak olabilir. Herhangi bir konu üzerinde bir anket çalışması yaparak anketin içine telefon numarasının da olduğu bir soru eklersiniz. Hoşlandığınız kızlardan anket çalışması adı altında telefon numarasını alabilirsiniz. Her ne kadar etik olmasa da işe yarayabilecek bir numaradır. Daha sonrasında tabi anketle ilgili olarak aradığınızı tekrar doldurması gerekli olduğunu söyleyip bir buluşma ayarlayabilirsiniz.

5. Sosyal ağ üzerinden arkadaşlık kurduğunuz bayanın ilk önce resimlerini ve yaptığı yorumları beğenerek sempati kazanırsınız. Sonrasında selam günaydın mesajları ile hafif sohbetlere başlayabilirsiniz.

Sonrasında sohbetleri ilgi alanları konusunda yapmaya devam edersiniz. Sonuçta arkadaşlığınız biraz daha ilerler ve onu sinemaya, tiyatroya ya da bir şeyler içmek için dışarıya davet edebilirsiniz. Gerekli iletişim için telefon numarasını isteyerek kızın telefon numarasını alabilirsiniz.