Kız Ayarlama Yöntemleri - Kız Nasıl Ayarlanır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kız nasıl ayarlanır ve kız ayarlama yöntemleri üzerine bilmeniz gereken her şeyi buraya toplamaya çalıştım. Ve yazımın sonunda da çekici bir erkek olmanın kesin yollarını bulduğum bir kaynağı paylaştım. Eminim size de çok faydası olacak.

1-Erkeklerin çoğu sevdikleri kadınlara bir türlü açılamazlar. Nasıl davranacaklarını, nasıl konuşacaklarını bilmezler. Bunun için bir türlü sevdiklerine açılamazlar ve kızı ayarlamak için büyük çaba sarf ederler. Bir erkeğin ayarlamak istediği kızın yanındayken yaptığı hal ve davranışlarından ve konuşmalarından dediklerimi çok rahat anlayabilirsiniz.

2-Eğer bir kız nasıl ayarlanır ve kız ayarlama yöntemlerini bilmek istiyorsanız bazı kriterlere uymalısınız. Kızları etkilemek çok zor bir iştir ve kızlar nazlı olduğundan erkekler çabuk pes edebilirler. Kızları etkilemek isteyen bir erkekte öncelikli bulunacak özelliklerden sabır ve pes etmeme bu işi girenler için olmazsa olmazdır. Ayrıca kadınları etkilemek için saçma sapan hediyeler alıp günlerce yalvarmaya, ağlamaya hiç gerek yoktur.

3-Bir erkek karşısındaki kızı ayarlamak ve kız nasıl ayarlanır bilmek istiyorsa ayarlamak istediği kadının nelerden hoşlandığını, nerelerde hoş vakit geçirdiğini, nasıl arkadaşları olduğunu, nasıl hobileri olduğunu, nasıl giyindiğini gibi basit ve önemli bilgileri takip edip bilgi edinmesi gerek çok iyi bir fikir. Eğer kızın tavırlarından ve davranışlarından bir sonuç elde edebilirse kızı etkilemesi daha kolay olur.

4-Bir erkeğin karşısındaki kızı ayarlama çalışmasındaki bazı uygulamalar şöyledir; Erkeğin kızla konuşurken ağzından havalı ve kızı etkilemeye yönelik süslü sözler çıkması, etkilemek istediği kızla muhabbet içindeyken gergin ve stresli bir biçimde konuşması, Bazen de resmi bir tarzda konuşup etkilemek istediği kızın dikkatini çekebilir.

Sohbet esnasında eğer yanlışlıkla karşısındaki kızın duymak istemediği bir kelime söylerse hemen geri adım atarak söylediği kelimeyi kılıfına uygun bir biçimde değiştirmeye çalışır. Yani bir erkek etkilemek istediği bir kıza kendinin olabildiğince kibar, hoş görülü, konuşmasını bilen, saygılı, sevgili ve benzeri şekilde bir insan olduğunu göstermesi gerekir.

5-Eğer bir erkek kız ayarlamak için şekilden şekle giriyorsa, kızın her dediğini yapıyorsa bu hareketler kızın sizden hoşlanmasının aksine sizden sıkılır. Fakat bir kız kendisini etkilemek için bir şey yapmadığını, doğal davranarak her zamanki gibi tavır aldığını görürse sizden etkilenmeye başlar.

Kızları etkilemek istiyorsanız doğal davranmanız gerekir ve kendinizi kızların kölesi yapmamanız gerekir. Kızları etkilerken kendinizi övmemelisiniz. Tanışmak istediğiniz kız size ne iş yapıyorsun diye bir soru sorarsa komik cevaplar vererek kızı etkileyebilirsiniz. Kızla komik sohbetler kurarak sürekli sizle konuşmak istemesinin ve sizle vakit geçirmek istemesini sağlayabilirsiniz. Bu da sizin için kızı ayarlama yolunda önemli bir etkendir.

6-Bir kızı ayarlamak için erkekler çok uğraşır. Kendi içinizdeki etkilemek istediğiniz kıza karşı hissettiğiniz duygular çok önemlidir. Aşık olduğunuz kızı gerçekten seviyorsanız kızı etkilemeniz çok daha kolay olur çünkü aşkın ve hoşlanmanın yarattığı hormon salgısı sizi baştan çıkaran bir konudur. Kız nasıl ayarlanır bilmek istiyorsanız bu ayrıntılara dikkat etmelisiniz.