Dünyanın En Güzel Kadınları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Dünyanın en güzel kadınları hakkında bilmeniz gereken her şeyi buraya toplamaya çalıştım. Ve yazımın sonunda da çekici bir erkek olmanın kesin yollarını bulduğum bir kaynağı paylaştım. Eminim size de çok faydası olacak.

Dünyanın hiçbir yerinde güzellik için belli bir standart yok ve olamaz da. Güzellik göreceli bir kavramdır. Her erkeğin kafasında belli bir standarda ulaşmış güzellik kavramı vardır. Zaten bu yüzden de dünyanın en güzel kadınları listesi yapılırken her internet sitesinin ya da her derginin sıralaması farklıdır. Şimdi ben en genel geçer güzellik ölçülerini size maddeler halinde sıralayacağım:

1) Altın Oran: Yok artık diyeceksiniz ama evet ilk olarak simetrik bir yüz güzelliğin olmazsa olmaz parçalarındandır. Genel olarak orantısız yüzler itici, simetrik yüzler ise seksi olarak görünür. Peki, bu altın oran nedir?

Matematikçiler yüz güzelliğini gözlerin kulaklara ve dudaklara olan uzaklığıyla doğrudan orantılı olduğunu söylemişlerdir ki ben de buna katılanlar arasındayım. Bu oranlar 1/3 ve 1/2. Üst dudak ile gözler arasındaki mesafe, saçlar ile çene arasındaki uzaklığın üçte biri olacak ve iki göz arasındaki uzaklık iki kulak arasındaki uzaklığın yarısı olacak.

2) Vücut Ölçüleri: Bir kadın vücut ölçüsü onun güzelliğiyle doğrudan ilgilidir. Hepimizin bildiği 90 60 90 olmasa da buna yakın ölçüleri olan bayanların güzel olma oranları gayet yüksektir. Siz hiç dünyanın en güzel kadınları listesinde şişman, balık etli bir kadın gördünüz mü?

3) Yüzdeki organlarının simetriside bu da oldukça önemlidir. Bilim adamlarınca en geçerli olan güzel ve hafif uzunluktaki bir burun, küçük dolgun dudaklar ve tabii ki renkli bir göz. Pürüzsüz bir cildi ve hafif kıvırcık saçları da bunlara ekleyebiliriz. Bu ölçülere sahip olup da bu güzel bir kadın değil dediğimiz oldu mu hiç? Bence olmamıştır ve dünya genelinde de kadınların yüz güzelliğine bakılırken bu ölçüler kriter olarak alınmaktadır.

4) Dolgun kalça ve göğüsler: Bir kadının güzelliği için dolgun kalça ve göğüslere sahip olması şarttır sanırım. Güzellikte seksiliğin önemi yoktur diyen kişiler dünyada yok denecek kadar azdır. Kimine göre büyük göğüs kimine göre dolgun göğüs, kimine göre yuvarlak kalçalar kimine göre sert kalçalar.

5) Ten Rengi: Ten renginin güzellikte etkisi yok diyemeyiz herhalde. Kimi sarışın sever, kimi esmer, kimi ise melez sever. Eğer bana dünyanın en güzel kadınları listesini oluştur deseler benim sıralamamda ilk sıraları melez olan kadınlar alacaktır.

6) Her ne kadar bizim için "Güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa", "Güzele güzel demem güzel benim olmayınca" gibi klişeleşmiş sözler de olsa güzellik için belli başlı ölçütler ve standartlar vardır. 


Hangi birimiz Kate Upton için, Megan Fox için ya da Adriana Lima için bu kadın güzel değil arkadaş diyebiliriz ki? Kadınlar için de bu geçerlidir. Her kadın kendi için güzeldir ki buna en güzel örnek şunu verebiliriz: Bir erkek bir adaya düşer ve kendini öldürmek isteyen kadınlara beni en çirkininiz öldürsün der ve hayatta kalır.