Telkin Nedir Ve Telkin İle Kadınları Etkileme Mümkün Mü?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kadınları etkilemek için telkin de bir yöntem tabiki ama bunun en iyi yöntemlerini, doğal ve kalıcı yollarını öğrenebileceğiniz bir kaynak biliyorum. Önce telkin biliminden bahsetmek istiyorum, yazımın sonundaysa kadınlar konusundaki başarınızı büyük oranda artıracak bir tavsiyem olacak.


  Telkin nedir?
  Bilinçaltını hükmetmek amaçlı beyine verilen emirleri kapsamaktadır. Beyine verilen emirler fiziğe kısa zaman içerisinde yansımaktadır. Bilinçaltını hedef alarak doğru beyne hükmedilen iletiler sayesinde insanlar beyne verilen hükümlerden yola çıkarak fiziksel değişimleri gerçekleştirmektedir.

  Telkin Her insana uygulanabilir mi derseniz, bilinçaltını yönetmekte güçlük çekmeyen her bir karakter rahatlıkla beyne hükmedebilir. Çünkü herkesin bilinçaltı aynı oranda bir çalışma gösterdiği için telkin alınıp verilerek bilinçaltı etki altında bırakılmaya çalışılmaktadır. Eğer bir telkini almak istiyorsak en etkili yollardan biriside gevşemedir. Gevşeme ile birlikte telkin almak daha kolay yoldan gerçekleşmektedir. Bu sayede telkinler bilinçaltına daha hızlı ve daha kısa süre zarfında ulaşacağı için beyne hükmetmek de bir o kadar daha kolay yoldan gerçekleşecektir. Günlük hayatımızda aslına bakılırsa sürekli telkin alışverişi içerisinde hayatlarımızı sürdürmekteyiz. Nasıl mı?

 Yürüme reflekslerimizde konuşmamızda beyne hükmetmek için bir takım telkinlerde bulunmaktayız. Fakat kimi telkinlerimiz doğrudan bilinçaltına yerleşemediğinden dolayı istenilenler gerçekleşememektedir. Eğer yüzde yüzlük bir telkinler gönderimi söz konusu olsaydı iletiler daha çabuk ulaşır ve etki ederdi. Telkinler nasıl en kolay yoldan etki eder derseniz, telkinlerin ilk öncellikle bilince yerleşmesi gerekir. Bilince yerleşmeyen hiçbir ileti bilinçaltını doğrudan hedef almaz. Bu yüzden ilk hedef bilince yerleşmelidir. Daha sonraki adımda ise bilinçaltı hedef alınmalıdır.

Telkinde verilen komutlar: öncellikli olarak süzülme aşamasından geçmekte, bilince yerleşme ve en son aşama ise bilinçaltında bütünleşmektedir. Telkinler normal hayatımızda farkına varıyormuşuz sorusuna ise, genellikle farkında olmadan beyne bir takım komutlar vermekteyiz. Dışarıdan yapmış olduğumuz istemsiz komutlar ile telkinlerin bilinçaltına yerleşmesine kimi zaman etken olabilmekteyiz.

Telkin bilinçaltı: Bilinçaltını hedef gösteren iletiler ile gerçekleşir ve tekrarlanırsa daha kolay yoldan gerçekleşir. Emir birden fazla tekrar edilmesi durumunda telkin daha kolay yoldan gerçekleşecektir. Bu yüzden ilk öncelikle emirlerin sürekli olarak tekrar edilmesi gerekir. Uyanık halde telkin yollama: Genelde çevremizde bu tür telkinlere çok maruz kalabiliyoruz. Bir saniye bile sürmeyen yazılı mesaj reklamları ya da geçişler telkinin bilinçaltına yerleşmesini sağlayan başlıca nedenler arasında gösterilebilir.

Bilinçaltının önemi: Bilinçaltı her birey için büyük önem arz ettiği için bilinçaltının kontrolü de aslında bizlerde saklıdır. Eğer sık sık telkinlerde bulunarak bilinçaltını tekrardan programlayabiliriz. Burada asıl hedef komutların sürekli olarak bilinçaltını hedef göstererek tekrarlanması gerektiğidir.

Telkinler: Ruhsal ve fizyolojik alanda insanın kendini yenileme dürtüsü arasında yerini almaktadır. Bilinçaltını aşılamak telkinlerle birlikte daha kolay gerçekleşir.Bilinçli akıl ve bilinç dışı akıl sürekli bir çatışma halindedir. Bu çatışma içerisinde kendi varlığınızı hapsettirebilmek adına telkinlere başvurulan yöntem arasındadır. İradenin bilinç karşısında zafere ulaşması demek telkin kavramının insan hayatında var olduğu ile eşdeğer yapıdadır.

Bir duyguyu ve bir düşünceyi aşılamak için telkin: Duygular ve düşünceler hayatımızda sürekli olarak varolan kavramlar arasındadır. Duygu ve düşünceleri bilinçaltının içerisine almak ve komutlar ile bilinci yönetmek telkinin insana vermiş olduğu etkenlerden birisidir.

Kişinin kendi kendini yönettiği bir davranış olan telkinler, mesajların doğrudan beyne ulaşması ve beynin alt tabakası olan bilinçaltında olayların kurgulanması yoluna başvurulmasına neden olur. Farkında olmadan kimi zaman olumsuz bir takım telkinler ile karşılaştığımız ender zamanlar olabilmektedir. Böyle bir aşamada düşünsel ve eylemsel kavramlar telkin aracılığı ile ortaya çıkmakta ve hayatı kontrol altına almaya çalışmaktadır.

Hipnozdan farklıdır. Çünkü telkinin direkt olarak ilk hedefi şuuraltını etkilemektir. Şuuarlatına hedef alan telkinlerin böylelikle fiziğide etkisi altına almayı başardığını rahatlıkla söylemek mümkündür.