İsveç Kızları Nasıl Etkilenir?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1-İlk Karşılaşma
İsveç kızlarını etkilemek isteyen erkekler ilk karşılaşma anına dikkat etmelidirler. İlk karşılaşma anında görselliğin ön plan da olması ve göz teması önemli olmaktadır. Düzgün, temiz ve iddialı bir giyim kararlı ve etkileyici bir erkeğin profiline uygun olmaktadır. Fresh ve ağır olmayan bir parfüm tercihi de bayanların etkileneceği diğer bir nokta olmaktadır. Kılık kıyafet ilk karşılaşma da etkilemek istediğiniz bayan tarafından nasıl algılanmanız gerektiğini düşündürmektedir.

Yırtık pantolon ve salaş bir tişört giyip saç sakal karışık bırakılırsa karşı taraftaki bayan tutarsız ve kendine bakmayan aynı zaman da her hali bakımsız bir erkek olduğunuzu algılamakta ve o an notunu vermektedir. Saçların jöleli olması da bayanların uzaklaşmasına sebep olmaktadır. Jöle kullanmak yapaycı yani doğallıktan uzak olduğunun bir göstergesi olmaktadır. İsveç kızları nasıl etkilenir diye sorulduğunda verilecek tek cevap ilk karşılaşma anında karizmatik bir bakış ve temiz sade bir giyim tarzı olmaktadır.

2-İlk Randevu
Zar zor etkileyerek bir randevu kopardıkları bayanları daha çok etkileyerek kendine bağlamak isteyen erkekler genellikle akşam yemeğine davet etmektedirler. Romantik bir ortamın yaratılması için farklı sürprizler yapılmaktadır. Kısa süre de İsveç kızları nasıl etkilenir diye düşünmek yerine kızların hoşuna gidecek küçük sürprizler hazırlanıp onları şaşırtarak etkileyebilirsiniz. Birkaç gün geçirildikten sonra kızın hoşuna giden ve ilgisini çeken konular da daha derin bilgilere sahip olmak oluşturulacak sürprizlerin daha etkileyici olması sağlanmaktadır.

3-Güven
İsveç kızları nasıl etkilenir derseniz her kız için kilit nokta olan güven en önemli noktalardan biri olmaktadır. Çeşitli düşüncelerin birden bire düşünülmeye başlanması ve daha yeni tanıdığınız birinden şüphe etmeniz ve ona karşı fazla mesafeli davranmanız ilişkinizi başlamadan bitirmektedir. Her kadın için en önemli üçlü sadakat, güven ve saygı olmaktadır. Güven duyacağı ve bu güveni sarsmayacak dürüst insanlarla vakit geçirmek istemektedir. Bir kez yalan yakaladığında hayatındaki kişi ile ne kadar vakit geçirmiş olursa olsun affetmez ve hayatından çıkarır. Kızları etkilemek için fazla bir çaba göstermek yerine dürüst ve erkeklerin kendi gibi davranması yeterli olmaktadır.

4-Değer Vermek
En önemli davranış biçimi olarak görülmekte ve her bayan fazla ilgi görmek istemektedir. Zamanla erkeğin bu ilgiyi dengelemesi ve duruma göre daha fazla üzerine düşmesi beklenmektedir. Ama her zaman aynı kalacak tek şey değer vermek olmaktadır. İsveç kızları nasıl etkilenir derseniz onlara değer vermeniz ve önemli olduklarını hissettirmeniz gerekmektedir. Sıradanlaşmış ve herkesin dilinde dolanan kelimeler yerine hoş ve onu gerçekten etkileyecek kısa sözleri kullanarak hoşuna gidecek kısa anlar yaratabilirsiniz. Sadece kalbiniz de onun sevgisini hissederek dilinize gelen tüm cümleleri ardı arkasına sıralamanız yeterli olmaktadır. Değer verilen her insan önemli ve özel olduğundan dolayı hayatınızın her şeyi olmaktadır. Yapısı gereği bazı erkekler sevgilerini fazla gösterememektedirler. Fakat hiç beklenmedik anlar da bir bakış, bir dokunuş, ilk öpücük ve ya bir söz hayatınızın en önemli ve unutulmaz anlarından biri olabilmektedir.

Sürprizler ve şaşırtıcı anlar bayanların etkilenmesi için süreklilik göstermesi gerekmez. Hiç beklenmedik zamanlar da düşüncelerin samimi ve içten bir şekilde söylenmesi bile bayanlar için çok büyük bir hediye olmaktadır. Minik notlar ile güzel çiçekler ve ya uzun bir aşk mektubu, özel günler de ve ya uzun bir aşk mektubu, özel günler de sizi anlatan şarkıların çalınması ve hem iyi hem de kötü günün de sevdiğiniz kişinin yanında olmak yeterlidir.