Rus Kızları, Rus Kadınları Etkileme Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kadını etkilemek erkeklerin egosu açısından oldukça önemlidir. Hele ki söz konusu dünyanın en güzel ırkı olarak kabul edilen Rus bayanlarından birisi ise. Rus kadınları ve kızları etkilemenin yollarına bir bakalım:

1. Rus kızları ve rus kadınları dış görünüşüne çok dikkat ederler. Oldukça bakımlı ve hoş olan bu bayanların dış görünüşüne dikkat eden erkeklerden hoşlandıkları bilinmektedir. Bir Rus kadını sizi etkilediyse ve sizde onu etkilemek istiyorsanız birinci adım dış görünüşünüze vereceğiniz önem olmalıdır. Dış görünüş derken tabii ki kılık kıyafet olduğu kadar fiziki görüntünüzden bahsedilir. Düz baklavalı kaslı bir karına sahip güçlü kol adaleleriyle salınan sıkı popolu bir erkek Rus kadınlarının ilgisini çekebilir.

2. Rus kadınları içki tüketiminde diğer tüm ülke kadınlarından daha öndedir. Bir Rus kadınla içki masasında iseniz boş kadehinizi onun bardağına tokuşturmayın bu hareketi yaptıysanız eğer bardağınızdan kesinlikle içki içmeyin masanıza geri bırakın bu hareket onlar tarafından hoş karşılanmaz.

3. Rus kadınları kendi ülkelerinde evlerinin reisi güçlü karakterde kadınlardır. Erkeklerin yapabileceği her türlü işi Rus kadınları da yapabilir. Bu özgüven patlaması yaşayan bayanların yanında sizin de özgüveniniz sağlam olmalı ve asla onların bu özgüvenlerini küçümsememelisiniz. Yaptıkları işe ve karakterlerine gereken saygıyı göstermelisiniz.

4. Kibar davranmak her kadını etkilediği gibi rus kızları ve kadınları etkileyen bir tutumdur. Önemsediğinizi gösteren herhangi bir amaca yönelik olmayan kibar jestler Rus kadınını etkileyecektir. Örneğin arabasının kapısını açmak, o kapıdan geçmeden önce kapısını açmak, yolda yürürken arabaların olduğu yönde kendinizin durması, otururken sandalyesini çekmek, siparişi onun vermesini sağlamak vb. kibar davranışlar Rus kızlarını etkileyecektir.

5. Sahiplenici davranışlar sergilemek Rus kızlarının güvenini sağlayacaktır. Genel olarak Rus erkeklerinin kıskançlık özelliği yoktur. Rus kadınlar kıskanılmak sahiplenilmek ister. Dünyanın en güzel kadını olduğunu ve tüm gözlerin onun üzerinde olduğunu- ki gerçekten de çok güzeller- hissettirin ve bu durumda hafif kıskançlıklar yapın. Hesabı onun ödemesine asla izin vermeyin. Her durumda hesap ödeyen taraf siz olun. Bu da her kadını etkilediği gibi Rus kadınlarını da etkiler.

6. Romantik erkekler her kadının ilgisini çeker. Romantik ifadeler kullanan, ilginç zamanlarda ilgisini gösteren ve her buluşmada bir çiçekle Rus kadınını mutlu eden bir erkek onun kalbini elde etme yolunda bir adım atmıştır. Güne başlarken onu düşündüğünüzü ve güne onunla başladığınızı düşünen sıcak bir günaydın mesajı, buluştuğunuzda içten sıcacık bir gülümseme, kırmızı bir gül ve ufak tefek hediyeler Rus kadınının kalbinin anahtarıdır.

7. Rus kadınları toplum baskısı görmeden yetiştirilirler. O yüzen dozunda kıskançlıklar onların ilgisini çekebilir. Aşırıya kaçmadan size ait olduğu hissini verebilirseniz sizin için yapamayacakları şey yoktur. Çok sadık ve huzur verici uysal kadınlardır. Her zaman bakımlı ve güzel oldukları için sizden de aynı hareketleri beklerler. Her zaman kendinize özen göstermeniz, kişisel hijyeninize dikkat etmeniz onların ilgisini ayakta tutacaktır. Rus kadınları sadıktırlar ve lafı dolandırmadan direk isteklerini belirtirler. Başlangıçta bu size farklı gelecektir ancak onların yetiştirilme tarzlarını göz önünde bulundurarak çok dobra dobra olan Rus kadınlarına hoşgörü ile yaklaşmalısınız.

8. Ve en önemlisi sevgi ve saygıyı hak eden Rus kadınlarını içten severek kırılacak bir eşya gibi davranırsanız ilgi ve sevginizi her dakika gösterirseniz sizi çok mutlu edecektir. Ailesine bağlı kadınına sahip çıkan ve ona gerektiği saygıyı veren her erkek Rus kadınlarının ilgi odağı olacaktır ve bu erkekleri mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Son derece zeki, seksi ve güzel olan Rus kadınlarının güvenini kazanarak hayatınıza girmelerini sağlayabilirsiniz.