KızlarSoruyor Sitesindeki En İlginç 15 Soru

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




            1- Erkekler ağda yapar mı? Erkekler ikiye ayrılır. Birinci kısım erkekler ağda yapmaz doğal halde kalırlar. Diğer erkek türleri ise bakımlı erkeklerdir bunlar en az bayanlar kadar bakım yapar hatta aralarında bazı erkeler vardır ki bu bakımı abartıp ağda hatta manikür ve pedikür dahi yaparlar.

            2- Bıyıklı kızlar sabahları tras olur mu? Elbette ki hayır bıyıklı kızlar ya evde ya da güzellik merkezlerinde ip veya ağda ile bıyıklarını aldırırlar.

            3- İşsiz kalan bir koca evde nasıl huy değiştirir? Haftanın en az 5-6 gününü işte çalışmaya alışmış bir erkek işsiz kalınca sıkılır ve depresyona girer bu sebepten 360 derece huy değiştirir. Eskiden kedi gibi uysal erkek evde sıkıntıdan tam bir stres küpü olur önüne gelene çatar.

            4- Hasta erkek bebek gibi mi olur? Kesinlikle evet çocuk gibi mızmız hatta bazıları çocuklardan beter olur.

            5- Yaşlı erkekler daha mı karizmatik olur? Bence kesinlikle evet. Çünkü erkekler yaşlandıkça ağır başlı olan ve de kendine güvenen etrafındaki insanları benimseyen ve onları koruyan bir yapıya bürünürler. O sebepten genç erkeklere nazaran daha karizmatik ve babacan olurlar.

            6- Erkekler sakız çiğner mi? Erkeklerin kafalarından uydurdukları delikanlılık kitapları vardır. Oradaki bilmem kaçıncı maddede yazar sakız çiğnemek racona terstir. Bu sebepten onlar sakız çiğnemez.

            7- Erkekler kendi kendine konuşur mu? Kendi kendine konuşma işini daha çok kadınlar yapar. Çünkü erkekler az konuştukları için sohbet edecek kimse bulamayan kadın kendi kendine konuşur. Ama erkeler istisnalar hariç kendi kendine konuşmaz.

            8- Erkeklerde selülit olur mu? Olur, hatta bazı erkeklerde selülit o kadar çok olur ki sadece bacakta olmakla kalmaz. Karın ve boyun bölgelerinde dahi olur. Ama kadınlar kadar çok kafaya takmadıkları için onlarda hiç selülit yok sanılır. Hâlbuki onlarda da en az kadınlar kadar selülit olur.

            9- Erkekler neden arabalarını çok severler? Onlarda çocukluktan gelme bir araba sevdaları vardır. Bu sevda onlara babalarından geçmiştir. Onlarda bu sevdayı çocuklarına bırakacaklardır. Anlayacağınız araba sevdası babadan oğla geçen bir miras gibidir.

            10- Erkekler neden kahveden çok çay içmeyi sever? Çünkü kahve bir fincan ile biter ama erkekler bir fincan onları kesmez. O yüzden bir demlik çayı daha çok severler. İstedikleri kadar içebildikleri için.

            11- Erkekler neden hep uzun boylu olma hayali kurarlar? Çünkü erkekler arasında kısa boylulara güdük denir. Onlar için bu durum gurur bozucu olduğu için onlar uzun boylu selvi boylu olmak isterler.

            12- Neden erkeklerin büyük çoğunluğu göbeklidir? Çünkü onların hayatında spor yoktur. Sıfır spor ile hayatlarını devam ettikleri için göbekleri alır başını gider. Hıı tabi aralarında 7\24 spor yapan kişilerde yok değil onları bu kategorinin dışına bırakıyorum?

            13- Erkekler neden ağlamaz? Bu geçmişten günümüze kadar gelmiş saçma bir sözdür. Yoksa elbette erkeklerde ağlar. Nasıl gülüyorlarsa elbette ağlamaları da en doğal haklarıdır. Ama erkeklik kitabın da yazdığını sanan bazı insanlar erkekler ağlamaz sanır. Ve bazı duygusal ortamda ağlamamak için kendini zorlarlar.

            14- Erkeler neden çok kaşınır? Çünkü onlar genellikle bayanlar gibi kibar olmak için içinden gelen bazı duyguları saklamazlar. Onlar olduğu gibi oldukları için kaşınası gelince hiç çekinmeden kaşındıkları için. Yoksa diğer türlü bayanlarda kaşınır. Kaşınmak insan vücudu için çok normal bir şeydir. Bir böcek ısırması ya da kıl tüy gibi şeylerin vücuda değmesi sonucu insan vücudu huylanır ve kaşınır.

            15- Erkeler neden bayanlara göre daha çok fanatiktirler? Onlar için futbol bir tutku olduğu için.