Nasıl Tarz Sahibi Bir Erkek Olunur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Nasıl Tarz Sahibi Olunur 1-Aksesuar

Erkeklerin kıyafetlerini tamamlayacak çeşitli kolye, bileklik, kemer ve atkı gibi aksesuarlar ile kıyafetlerin ön plana çıkması sağlanmaktadır. 

Kıyafetin rengi ve görüntüsü ile uyumlu olacak aksesuarlar şık bir görünüme sahip olmanızı sağlamaktadır. Boğazlı kazak ve dar bir yelekte şapka ve şık bir kemerin kullanımı tarz görünmenizi sağlar.

Aksesuarlar ile nasıl tarz sahibi erkek olunur diyorsanız giydiğiniz kıyafetlerin karşı tarafa yansıttığı görüntüyü iyi anlamanız gerekmektedir. 

Her zaman kendini gösteren kıyafetler yerine sade kıyafetler tercih ettiğiniz de büyük zincirli kolyeler ve farklı bir yüzük ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Ciddi giyinmeyi seven ve işi gereği ofis şıklığını yakalamak isteyen erkekler gömlek pantolon ve yelek üçlüsünü bir arada kullanırlar. 

Özellikle gömlek kombinlerin de düz bir gömlek üzerine takılacak zarif ve şık bir kravat tarzınızı yansıtmaktadır. 


2-Ayakkabı

Kıyafetlerinizi tamamlayacak ve gideceğiniz yer için uygun olacak ayakkabı seçimi konusun da dikkatli davranmanız gerekmektedir. 

Kombinler de en çok dikkat edilen detay ayakkabılar olmaktadır. Kıyafetinizin ciddiyetine göre tercih edeceğiniz ayakkabılar yılın modasını da yansıtmaktadır. 

Çünkü nasıl tarz sahibi olunur diye düşünen erkeklerin ilk olarak modayı yakından takip etmesi gerekmektedir. İş yerine giden erkekler yılın modası olan süet ayakkabılar ile şık bir erkek görünümüne sahip olabilirsiniz. 

Tarz olayım derken ayaklarınızı parçalamanız da doğru değildir. 

Tarz erkekler her zaman giydikleri ayakkabılar içerisinde kendilerini rahat hissetmeseler bile yüz ifadelerinde bu rahatsızlıklarını göstermemeye özen göstermektedirler.


3- Kravat

Eğer nasıl tarz sahibi olunur merak ediyorsanız, bunun olmazsa olmazlarından kravat giyimine özen göstermelisiniz. Genel formül olarak kravatınız en fazla 3 renkten oluşmalıdır, ideal rakamsa 2 dir. Elbette takım elbisenize de uyumlu olmalı bu renkler. 

Ayrıca kravat bağlama şekliniz de önemli. Kravat nasıl bağlanır üzerine bu makalemi mutlaka okuyun. En şık 7 çeşit kravat bağlama şekillerini bulacaksınız.


4- Saatiniz

        Tarz olmak konusunda en büyük hataları yaptığımız yerlerin başında belki de saat seçimi yer alıyor. Size bir rolex ya da omega almanızı önermeyeceğim. 

Önemli olan kıyafetinize uygun olması saatinizin. Örneğin takım elbise giyiyorsunuz ama dijital göstergeleri olan bir saat takıyorsanız, bu rüküşlüğe giriyor. 

Garantiye oynamak istiyorsanız, beyaz-kahverengi, sade ve dijital göstergeleri olmayan bir saat tercih edin. Özellikle yeni keşfettiğim bir marka olan MVMT nin çeşitlerini mutlaka inceleyin bu linkten.


4- Kişilik Tarzı Yansıtır

Kişilerin kendi düşünceleri ve duygularının olduğu kadar davranışlarının da tarzlarına etkisi büyük olmaktadır. Herkesin zevki ve hoşlandığı kavramların farklı olması farklı giyim tarzlarının ortaya çıkmasını sağlamaktadır. 

Kıyafetin yanı sıra her türlü ürünün satın alınması esnasında nasıl tarz sahibi bir erkek olunur diyen erkeklerin seçici olması gerekmektedir. 

Ürünleri satın alırken pahalı ucuz diye ayrım yapılmaması ve tüm ürünlerin uyumlu şekilde bir araya getirilmesi gerekmektedir.

Farklı kıyafetler de kullanılacak parçaları bir araya getirerek şık olacağını zannedenleri inceleyin ve onların hatalarını yapmayın. 

Tarz olmak isteyen erkekler mutlaka kıyafet dolapların da klasik bir gömlek, siyah bir takım elbise, deri çanta ve şık bir saat ve kravat yanı sıra yılın modası renkler de yelek ve hırkalara sahip olması gerekmektedir. 

Gideceğiniz yerin konsepti, konumu ve yapılacak aktivitenin ciddiyetine göre kıyafetinizde çeşitli değişiklikler yapmanız gerekmektedir. 

Özellikle satın aldığınız her ürün üzerinize tam olamayacağından dolayı mutlaka terziye verip üzerinize göre yaptırmanız gerekmektedir.

Nasıl tarz sahibi bir erkek olunur üzerine makalemizi okudunuz.