Nasıl Romantik Olunur - Romantik Erkek Nasıl Olur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Romantizm: Günümüzde iki insan arasında ki karşılıklı etkileşimin açığa çıkmasını romantizm olarak değerlendirebiliriz. Karşılıklı iki insan da açığa çıkan romantiklik duygunun daha da fazlalaşmasını sağlayarak insanların daha çok mutlu olmasını sebep kılan nedenler arasında yerini almaktadır. Erkekler genelde duygularını çok net bir ifadeyle belli etmediği için bayanlar bu tür durumlardan epey bir şikayetçi olmaktadır.

Erkekler romantik olursa partnerleri bu durumdan oldukça memnun kalacağı da bir gerçektir. Peki, hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahip olan romantizmi ele geçirmek adına nasıl romantik olunur?

Romantik olmak isteyen kişilerin öncellikle nasıl romantik olunur sorusunun cevabını araması gerekir. Karşı partnerinin dikkatini çekecek olan tatlı sözleri ilk başta iletmesi gerekir.

Beğendiğiniz yönleri: Partnerinizin en sevdiğiniz özelliklerini, davranışlarını onda en çok hangi yönlerinin hoşunuza gittiğini söylemeye başlayarak yola çıkabilirsiniz.

Temas: Karşı cinsinize güzel bir söz söylerken ortamı daha da romantikleştirmeyi sağlayan etkenlerden birisi de kurulan temastır. Elini tutarak, yüzünü okşayarak, gözlerinin içine bakarak romantik yanınızı açığa çıkartabilirsiniz.

Nasıl romantik olunur bilmiyorsanız partnerinize gülümsemeli ve onun dikkatini çekmeye çalışmalısınız.

Yüceltin: Partnerinizi yüceltmeli ve onun mükemmel taraflarını ortaya sunmalısınız. Ayrıca romantik yanınızı keşfetmesini istiyorsanız yola hediye vererek değil mektup yazarak başlayın. Böyle bir hamle sizlerin ne kadar ince ruhlu olduğunuzu ortaya çıkaracak nedenler arasında gösterilebilir. Bu nedenle mektup yazarken karşı tarafa duyduğunuz hisleri en iyi şekilde kaleme alarak romantik yanınızı mektup aracılığı ile bütünleştirebilirsiniz.

Romantiklik her insan da var mıdır diyorsanız, herkes romantiktir. Fakat önemli olan içinde ki var olan romantizmi dışarıya yansıtabilmektir. Çoğu kişi dışarıya yansıtmak konusunda yeterince başarılı olamamaktadır. Fakat bunu başarmak için öncelikle romantikliğinizi açığa çıkartmayı istemeli ve daha sonra ki aşama ise romantik yanınızda ki cevherleri keşfetmeye çalışmanızdır.

Karşı cinse sunacağınız gül, mum ışıkları yemek ve şarap kadehleri her ne kadar romantik bir yanınızın olduğunu gösterse de burada önemli olan asıl nokta sunduğunuz bu görselleri nasıl takdim edeceğinizdir. Yani burada ki iş aslında sizde bitmektedir. Sevgilinizin en çok dikkat çeken yanlarını, nelerden etkilendiğinizi konuşmak sizleri daha da romantizme sürükleyecek belli başlı konular arasında yerini almaktadır.

Sürpriz: Sevdiğiniz insanı şaşırtacak sürprizler yapmak ve hiç beklemediği anda yapmış olduğunuz sürprizler ile onun hem şaşırmasını hem de bu durumdan oldukça memnun kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu nedenle sevdiğiniz kişilere karşı çok sıklıkla olmasa bile dahi arada şaşırtıcı sürprizler yaparak karşısına çıkmanız romantik anınızı yakalamanıza neden olabilecek durumlar arasındadır.

Sevdiğinizi her zaman söyleyin, sevdiğinizi söylemek günümüzün en büyük romantikliğini kapsar. 'seni seviyorum' demek bile karşınızda ki insanın gözünde ne kadar romantik olduğunuzu gösterebilecek etkenler arasındadır.

Yaratıcı ve oldukça keyif verici anlar oluşturarak nasıl romantik olunur karşınızda ki kişiye gösterebilirsiniz. Eğlenceli ve farklı fikirleri ortaya koyarak herkesten farklı ve romantik yanınızın olduğunu partnerinize yansıtabilir ve onu oldukça mutlu edebilirsiniz.

Onurlandırmak: Sevdiğinizi onurlandırmak onun ruhunu okşayan en önemli hamleler arasında yerini alır. Romantik bir gün yaşamak istiyorsanız dudağınızdan çıkacak sözlerin ve anlamlı bakışların etkisi oldukça büyük olacaktır. Onurlandırmak, yüceltmek onun size olan duygularının daha fazla kabarmasına yol açacaktır.

Aslında romantiklik her ne kadar zor bir iş olarak görülse de kişi kendi benliğini rahat bırakarak içinden geldiği gibi davranırsa romantik bir kişiliğe çok kolay bir şekilde dönüşebilir. Burada ki asıl önemli olay kişinin romantik olmak isteyip istememesidir. Eğer romantik olmak istiyorsa yapacağı bir iki güzel söz ve sürprizler ile bunu başarabilir.