Kız Tavlama Sözleri Ve Kız Tavlamanın Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kız tavlamanın yolları göründüğünden karmaşık olabilir ve yardım almadan bu konuda başarılı olmak gerçekten zor. Forumlarda ve başka yerlerde basmakalıp ve ezbere tavsiyelerle bir yere varamayacağımızın artık herkes farkında sanırım. Yazımın sonunda aşk ve ilişkilere olan bakış açımı tamamen değiştiren bir kaynağı bulacaksınız. Gelin önce kız tavlama sözleri ve kız tavlamanın yolları hakkında temelde bilmemiz gereken önemli maddelere göz atalım.

1: Her erkek beğendiği ya da hoşlandığı kızı etkileyebilmenin yollarını düşünmektedir. Kız tavlamada en çok kullanılan metot hiç kuşkusuz, narin ve kırılgan olan kadınlara söylenen güzel sözlerden geçmektedir. Kızlara söylenecek olan güzel sözler ile her kadın kendisini mutlu hissedecektir, böylece de karşısındaki erkeğe farklı gözle bakmaya başlayacaktır.

2: Bir kızı tavlamanın yollarını öğrenmek ve o kızı kendisine bağlamak isteyen erkeğin daima şık olması gerekmektedir. Çünkü özellikle birbirini tam anlamıyla tanımayan kişiler kim olursa olsun karşıdaki kişinin ilk kıyafetine bakmakta ve onun giyiminden etkilenmektedir.

3: Daima şık giyinmenin yanı sıra bir erkeğin güzel ve etkileyici kokması da gerekmektedir. İnsanlar aradan uzun yıllar geçse dahi hep kokuları ile hatırlanırlar. Bir kadın ise erkeğin güzel kokmasını istemektedir. Bakımlı olmanın ilk yolu güzel kokmaktan geçiyor. Çünkü kişinin mesleği, geliri ya da yakışıklılık derecesi ne olursa olsun kötü kokan bir erkekten hiçbir kadın etkilenmez.

4: Bir kızı etkilemek isteyen erkeğin ellerinin ve tırnaklarının her zaman temiz ve bakımlı olması gerekmektedir. Oldukça titiz olan kadınlar karşısındaki erkeğin tırnaklarının kısa, aynı zamanda da ellerinin temiz olmasından hoşlanmaktadır.

5: Ayrıca kız tavlama sözleri söylerken ya da onu etkileyebilmek için espriler yapıp kahkaha atan erkeğin dişlerinin de temiz ve beyaz olması gerektiği gibi ağzının da güzel kokması gereklidir. Bunun için ise erkeklerin çoğunun naneli ya da portakal gibi meyveli sakızları tercih etmesi gerekmekir.

6: Her kadın evlenmek istemektedir ve küçük yaşlarında dahi evlilik hayalleri kurup, bu hayallerini oyunlarına dahi yansıtmışlardır. Bu bağlamda evlenmekten ve aile kurmaktan hoşlanan her erkek hemen hemen her beş kadının üçünün hayalidir. Erkeklerin çocuklarla iyi anlaşması her kadını etkilemektedir.

7: Kızların bir kısmı uzun saçlı erkeklerden hoşlanmakta iken, bir kısmı da kısa saçlı erkeklerden hoşlanmaktadır. Bir kızın kısa saçlı bir erkekten mi yoksa uzun saçlı bir erkekten mi hoşlandığını anlayıp ona göre saçını uzatmak ya da kestirmek isteyen erkeklerin yapması gereken hiç kuşkusuz o kızın hayran olduğu erkek sanatçıların ya da oyuncuların tarzına bakmak doğru olacaktır. Ve ona göre saçlarına erkekler şekil vermeli ve kendi tarzını yaratmalıdır.

8: Her kız karşısında güven duyacağı bir erkek istemektedir. Bir kızı etkilemenin en temel yolu bir kıza verilecek olan güvenden geçmektedir. Eğer bir erkek karşısındaki kıza güven verir ve o kızı korur ise o erkekten her kız etkilenir.

9: Kız tavlama sözleri ise; oldukça duygusal ve manalı olmalıdır. Çünkü her kadın duygusal olduğu için romantik olan erkeklerden hoşlanmaktadır.

10: Bir kızı etkilemenin başka bir yolu ise yalan söylemeyen ve daima dürüst olup her şeyi en başından ayrıntısı ile anlatıp kıza karşı açık konuşmaktan geçmektedir. Yani bir erkek kısaca başından geçen evliliği ya da aile durumunu dürüst bir şekilde bir kıza anlatmalıdır ki kızı etkileyebilsin.

11: Kız tavlama sözleri ile bir kızı ikna etmenin en temel yollarından birisi de iltifat etmekten geçmektedir. Özellikle samimi ise bir erkek kızın saçı, makyajı, giydiği kıyafeti ya da konuşma şeklini dahi iltifat ederek beğendiğini çekinmeden dile getirmelidir ki kızdan etkilendiğini kıza belli etsin ve böylece de kızı etkileyebilsin.