Kadın Psikolojisi Nasıl İşler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1.Kadınların mutlu olduğu zamanlardaki psikolojisi genellikle melek olarak tabir edilir. Çünkü kadın mutluysa ya çocuğuyla beraberdir ya da sevdiği eşiyle ya da aralarında mutlu olduğu çevresiyle. Ve eğer kadın mutluysa etrafını da mutlu eder. 

Anaç yapısı olduğu için tüm insanlığı kucaklama ve kucakladıklarını sahiplenme, koruma duygusu onu sarar. Çocuğu onun çocuğu olduğu için eşi onu eşi olduğu için şükreder. 

En kötü olaylarda bile o anaçlığı kendinden önce sevdiklerini düşünmesi, kendi mutsuzken bile etrafını mutlu etmeye çalışması etrafındaki herkesin kadın psikolojisi nasıl işliyor sorusunu düşünmesine sebep oluyor.

2.Kadınların mutsuz olduğu zamanlardaki psikolojisi ise şeytana pabucunu ters giydirir cinsinden. 

Dünyadaki her şey yolunda gitse de eğer kadın mutsuzsa etrafını da mutsuz edecek mutlaka bir şey bulur. Çünkü mutsuzdur ve ona göre o mutsuzsa kimse mutlu olmamalıdır. Aslında bunları hissederken bile çelişen kadın dahi kadın psikolojisi nasıl işliyor sorusunu yanıtlayamaz. 

Çünkü bir anda çok iyi bir anda çok kötü olabilen bir psikolojiye sahiptir kadın.

3.Aldatılan kadın psikolojisi ise dünya başına yıkılmışçasına can çekişen bir canlıya benzer. 

Aldatılmak ona yapılmış en büyük hakarettir çünkü ve mutlaka intikamı alınmalıdır. O zehir içini kemirmeden kendisi o zehiri başkalarına akıtmalıdır. 

Aldatandan alınmış bir intikam kadar onu hayatta daha mutlu edebilecek bir şey kalmamıştır. Tek hedef ve arzu budur onun için. Ve bu hedefe ulaşması için ne gerekiyorsa, kimlerin canları yanması gerekiyorsa kendisi dahil yakar geçer. 

Yakıp geçerken de kılı dahi kıpırdamaz. Masumluğundan, aşkından, sevgi dolu kalbinden eser kalmamıştır ta ki intikamını alana kadar. 

İsteğine ulaştıktan sonra ise hiçbir şey olmamış gibi o konuyu hayatından çıkararak hayatına devam edebilir yeni aldatılmalara yeni intikamlara doğru. Çünkü kadın severse gözü görmez tekrar aynı şeyleri yaşayacağını bile bile devam eder. Kendini hayrete düşürecek kadar bile ani değişimi yapabilir.

4.Sevilmeyen kadın psikolojisi bire gün sevileceğini umarak elinde avucunda ne varsa sevgisi uğruna harcayan ve bu şekilde mutlu olmayı başarabilir. 

Sevilmemesi için bir gerekçe yoktur ona göre çünkü güzeldir, iyidir, her şey onda mevcuttur. 

Sevilmemeyi kabul edemez mutlaka başka sebepler vardır kendinde bir kusur olamaz. 

İstediğini elde edemediği anda ise anında yön değiştirebilir ve en sevdiği şey en nefret ettiği şeye dönüşebilir. Bu da kadın psikolojisi nasıl işliyor sorusunu çözemeyecek yapıya dönüştürüyor.

5.Çalışan kadın psikolojisi ise en tehlikeli olanıdır çünkü o çalışıyordur ve her şeyi yapmaya hakkı vardır. 

Böylece kazandığından daha çok harcadığının farkına varamaz. 

Başarılı bir iş kadınıysa ev hayatı kötü gider, başarısız bir iş kadınıysa hem işi hem evi kötü gider çünkü hırslıdır ve iş hayatında kötü olmayı kendine yediremez tüm mutsuzluğunu eve yansıtır. 

Başarılı ya da başarısız ne olursa olsun bir şey gerçek ki çalışan kadın çocuğuna vakit ayıramayan kadındır ve çocuğuyla arasına aşılmaz dağlar girebilir. 

En güzel günlerini onsuz geçiren çocuk için bile anne kavramı özlem kavramıyla birleşir. 

Eşine olan tutumu da aynı şekilde değişir kadının çünkü streslidir mutlaka başarılıysa daha çok başarılı olmak için başarısızsa neden başarısız olduğu için streslidir bu da eşine iyi şekilde davranmasını engeller, beraber vakit geçirmelerinden beraber yemek yemelerine kadar birçok özel durumlarını etkiler ve işinde yakaladığı başarıyı evinde yakalaması imkânsızlaşır. 

İkisini bir arada yürütebilen kadınlar yok mudur tabii vardır ama çocuklarıyla çok da sağlıklı vakit geçiremezler. Gelgitlerle yaşanan tutarsız davranışlar aile yaşantısını ve ilişkilerini yıpratır. 

Ufacık şeyler sorun haline gelir ya da sorun olmayan şeyler sorunmuş gibi gelebilir bu da kadın psikolojisi nasıl işliyor ve neden biz bunu anlayıp aşamıyoruz dedirtir.