Kıza Açılma Sözleri Ve Ne Zaman Ona Açılmalısınız

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1. Zamanlama çok önemlidir.
Doğru zamanı yaratmak sizin elinizdedir. Zamanlamayı doğru yaparsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ama bazen de aşk bu zamanı belli mi olur bilinmez. Ummadık anda diline dizilir kelimeler ve dökülüverir. Ama yine sağlam adımlarla ilerlemeliyiz. İlk önce bazı kademelerden geçmek gerekiyor açılmak için. Birçok ihtimal vardır. Bir kızla tanışıp iyi arkadaş olabilirsiniz, ailesiyle tanış olabilirsiniz, iş yerinizde ki arkadaşınız da olabilir, kız üzerinde önce çekicilik ve sonrasında güven oluşturduysanız artık bu durum ona açılma vaktinizin geldiğini gösterir. Ona sevdiğinizi söylemek için gerekli şartları sıraladık. O büyüleyici iki kelimeyi söylemek çok heyecan verici bir duygudur. Fakat kıza açılma sözleri nelerdir sorusunun yanıtından biri olan seni seviyorum cümlesinin zamanı artık an ve an elinizdedir.

 2. Neden O Kız?
Yeterince çekicilik ve güven oluşturduktan sonra ona bir erkek olarak özel olduğunu hissettirmelisiniz. Onun diğer kızlardan gerçekten farklı olduğunu söylemelisiniz. Eğer yakından tanıyorsanız onun özelliklerini bir bir sıralayabilirsiniz. Onu tanıyor olmak kızın hoşuna gidecektir. Burada gerçekten diğer kızlardan ayrıcalıklı olduğunun farkına varacaktır. Onu seçme nedenlerinizi sıralamalısınız. Niyetinizi açıkça belli etmeli ve düzgün bir şekilde ifade etmelisiniz. Evlilik niyetindeyseniz bunu açıkça belirtiniz. Evlilik yolunda adım atmak için tanımak istiyorsanız da bunu yine belirtin çünkü pat diye evlilik istiyorum derseniz ters tepebilir. Bu tür taktikler ucuzdur ve siz erkekleri hoş olmayan bir konuma sokabilir. Kızlar kısa yollardan hoşlanmazlar bir emek sarf edilmesini severler o yüzden sizlerin çabası onlar için ne kadar değer verdiğinizin göstergesidir. Kıza açılma sözleri nelerdir sorusunun bir yanıtı niyettir ve sebeptir.

3. Her zaman dürüst olun.
Bir ilişkinin altın kuralı dürüst olmaktır. Günümüz teknolojisi artık bizlere facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini sunmuştur. Bu siteler tamamıyla kişin kullanım amacına hizmet etmektedir. Eski kız arkadaşlarınızla artık görüşmeye son vermeli hatta başka kızlarla görüşme tanışma isteğini de aklınızdan çıkarmalısınız. Ciddi bir ilişkiye başlayacaksanız birazda elinizin tersiyle facebook' u itmelisiniz. Gerekirse tehlikeli olabilecek kız arkadaşlarınızı listeden çıkarabilirsiniz eğer gerçekten hayatınıza giren kişiye değer veriyorsanız bunu yapmalısınız. Hiç bir kız sevgilisinin eski sevgilileriyle görüşmesini istemez. Özellikle telefon görüşmeleriniz ve mesajlarınız varsa artık bunları da birer birer hayatınızdan çıkarmalısınız. Eğer birileriyle görüşmeye devam ederseniz emin olun ki yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu ortaya çıkınca yalancı olarak fişlenirsiniz. Kıza açılma sözleri nelerdir sorusunun diğer bir yanıtı ise dürüstlüktür.

4. Şık ve uyumlu giyinin.
Bir kıza açılmadan önce giyiminiz de çok önemlidir. Aykırı ve uyumsuz giyiminizden dolayı şansınızı da kaybedebilirsiniz. Aşırı dar kıyafetler sizleri itici yapmaktan başka bir şeye yaramaz. Çok bol giysiler giymekte çekici yapmaz. Üstünüze tam oturan kıyafetler seçmelisiniz. Ayrıca renk uyumlarına da dikkat etmelisiniz. İlk başta önemli olan temizliğe ne kadar dikkat ettiğinizdir. Kıyafetlerinizde ki ütü izi var mı yok mu bütün bunlara kızlar çok önem vermektedir. Eğer bunlara dikkat ediyorsanız bu size artı 1 puan getirecek şansınızı artıracaktır.

5. Egemen olun.
Bütün kızlar doğası gereği sahip olunmak ister. Erkeğin koruyucu ve baskın olması bütün kızları cezp edici özelliktir. İşin doğru her erkekte biraz dominantlık olmalıdır. Fakat aşırısı erkeği itici yapar. Kısacası bu durumu nabza göre ayarlamak önemlidir. Bu durumu gözden kaçırmayınız çok önemlidir.