Kıza Söylenecek Sözler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kıza söylenecek sözler konusunda bu yazımda çok şeybulacaksınız ve yazımın sonunda fda bir kızı etkileöenin kesin yollarını öğreneceğiniz bir kaynak tavsiye edeceğim.

Karşınızdaki bayanı sizden hoşlanmaya, etkilemeye ve sizden hoşlanmasını sağlamak için çok çeşitli yolların olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Aslında önemli olan kızlara etkileyici sözler söylemek değil, onlarla ilgili gerçek olan şeyleri nasıl söylediğinizle alakalıdır biraz. Çok okuyan mı yoksa çok gezen mi diye bir atasözü vardır ülkemizde, işte işin sırrı da buradadır. En etkili konuşmanın bazı kuralları olduğunu bilmeyen yoktur ta zaten. Fakat bayanlar bu konuda erkeklerden çok daha fazla bir o kadar da farklı sözler,  ilgi ve alaka beklerken ruhlarının okşanmasından son derece memnun olmaktadırlar. Bunu gerçekleştirmek için şunları yapabiliriz;

1 - Şiirsel sözler söylemek; 

Kıza söylenecek sözler den ziyade bu sözleri NASIL söylediğiniz daha önemli belki de. Karşınızdaki bir bayanla konuşurken önce onun gözlerinin içine bakmalısınız ki sizin ona ne kadar değer verdiğinizi anlamasını sağlayabilesiniz. Ona şiir okumak değil kasıt aslında, etkili sözler edebilmek için şiirlerden yararlanmak size çok fayda sağlayacaktır. Cümleleriniz şiir gibi akıcı, akılda kalacak şekilde yumuşak bir ses tonuyla söylenirse daha etkili olacaktır.


2- Benzetmeler kullanmak;  

Bu tür cümleler tıpkı şiirsellik gibi kıza, onu etkileyebilmek için söylenecek etkili sözler bulmak için yararlanabilinecek en güzel kaynaklardan bir tanesidir. Onu bir nazlı, narin bir çiçeğe veya saçlarını hırçın bir denize, gözlerini bir su damlasına belki de hiç beklemediği bir anda tenini bulutların yumuşaklığına benzetebilirsiniz.


3- Karşılaştırma kullanmak; 

Kızları etkilemek için asla yapılamaması gereken bir hareket veya kurulamayacak bir cümle varsa işte oda budur. Bir bayanı asla başka bir bayanla,  tavır ve düşüncelerini başka bir bayanla karşılaştırmamaya özen gösterilmesi gerekmektedir.  Çünkü hiçbir kız diğer kızlarla aynı değil, birbirinden farklı, olarak onları düşünmek gerekmektedir. Bu onların size karşı öfke duymasını ve sizin de diğer erkeklerle aynı olduğunuz kanısına vardırır.


4- Romantik sözler kullanmak; 

Öyle senden çok uzakta değilim, güzel gözlerinin her bakışındayım. Belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbimin her atışındayım. Bu ve bunun gibi daha kıza söylenecek sözler, cümleler birbiriyle ahenk, uyum içinde olan kelimeler sizin için daha doğru olacaktır. Her an her yerde ne kadar romantik olduğunuzu ona göstermekten korkmayın. Buna benzer hareketler sizi olduğunuzdan daha narin, yumuşak ve sevecen bir erkek olduğunuzu bayanlara göstermektedir.


5- İkinizi anlatan cümleler kurmak; 

Eğer ileriye dönük,  bir günlük ilişkiler size göre değilse o zaman çekinecek hiçbir şeyiniz yok demektir. Bayanları etkilemek için onlarla iletişim kurmak için yapılması gereken belki de en etkili yöntem ikinizi anlatan cümleler kurmaktır. Onunla beraber yapabileceğiniz veya yapılabilecek şeylerden bahsedebilirsiniz. Gözlerin bir nehir kolların köprü olsa tam ortasına geldiğimde ipler kopsa, yanağından süzülüp düşsem dudağına, beni öper misin yoksa siler misin gözyaşı gibi;  Aynı zamanda romantik aynı zamanda da onunla uzun süreli bir ilişkiye hazır olduğunuzu göstermek için söylenecek en güzel sözlerden biridir. Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.  Bir örnek daha verecek olursak; Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa özlenen. Beklemek güzel şeydir, gelecekse beklenen. Sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen.

Yukarıda birkaç madde haline sıraladığımız kızlara söylenecek sözleri söylemek kadar sesinizin tonu da önemlidir. Karşınızda kuğu gibi ince pamuk narin bir bayan olduğunu unutmadan, kelimeleri özenle seçerek, kalabalık bir ortamda iseniz sadece ona bakarak konuşmak gerekir. Arada sırada kaşlarınızı hafif kaldırarak küçük gülümsemeler, gözlerinin içine bakarak konuşmak sizin için büyük bir avantaj olacak, onu hayallerini süsleyen beyaz atlı prensini bulan prenses gibi heyecanlandıracaktır.