Azerbaycan Kızları Nasıl Etkilenir?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1: Hemen her erkeğin rüyalarını süsleyen Azeri kızları, her şeyden önce kendilerine ''Azeri'' denilmesinden asla hoşlanmazlar. Bunun yerine, onların güzel gözleri için iltifat yağdırmak her kadının olduğu gibi, Azerbaycan Kızları için de, başlangıç için doğru bir adım olabilmektedir.

2: Güzelliklerinin farkında olan Azeri kızlar, sanılanın aksine oldukça çekingen bir yapıya da sahip olmaktadırlar. Özellikle Türk erkeklerini de bu çekingen halleriyle cezbedebilmektedirler. Güzellikleri dillere destan olan bu kızlar da tüm kadınlar gibi her şeyden önce gözlerden etkilenirler. Bir Azeri kıza yakınlaşmanın ilk şartı, mutlaka gözlerin gücünü küçümsememekten geçmektedir.

3: Oldukça anaç bir ruha sahip olan Azeri kızlar; ideal anne, ideal eş ve ideal ev hanımı özelliklerinin tümünü yapılarında barındırmaktadır. Çekici ve çekingen gözlerinin altında ideal kadın görünümü saklı bulunmaktadır.

4: Özellikle Türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğunun dikkatini çekmekte olan Azeri kızlar da hemen her özellikleri ile Türk kadınları ile benzerlik gösterebilmektedir. Bu doğrultuda; güzel oldukları kadar, ideal eş olarak da tercih edilen Azerbaycan kızları, kendilerine ilgi gösteren ama ilgisini küçük hediyelerle destekleyen erkeklerden etkilenirler.

5: Türkçeye yakın konuşma biçimleriyle Türk erkeklerinin gönüllerinde taht kuran Azeri kızlar, temiz ve bakımlı olduğu kadar, yakışıklı ve güçlü erkeklerden de etkilenirler. Kendi dış görünümlerine dikkat eden Azerbaycan kızları, karşılarındaki erkeklerin de bakımlı ve çekici olmasına dikkat ederler.

6: Erkeklerin oldukları gibi davranmalarından yana olan Azer kızlar, doğal ama bir o kadar da güçlü duruşlu erkeklerden etkilenirler. Kendilerine olan güvenleri tam olduğu için, karşılarına çıkacak erkeğin de güvenli olmasından etkilenirler.

7: Geleneklerine oldukça bağlı olan Azeri kızlar, karşılarındaki erkeğin de geleneklerine bağlı olmasından hoşlanırlar. Ayrıca, bakışların gücünden de oldukça etkilenirler.

8: Dış görünüme de dikkat eden Azerbaycan Kızları, tamamen kendine güvenli duruşlardan etkilenir. Kendilerine güvenen erkeklerin yanında Azeri kızları da tüm kadınlar gibi huzur ve güveni aynı anda bulabileceğine inanmaktadır. Ayrıca, kendilerine olan güvenlerini sözleri ve davranışlarıyla da destekleyen erkekler, Azeri kızlarını oldukça etkiler.

9: Azeri kızları, derin bir gelenekselcilik içerisinde yetiştirilmektedir ve yetiştikleri bu gelenekler onların çekingen bir yapıya sahip olmasında önemli bir pay barındırmaktadır. İşte bu nedenle, her şeyden önce kendilerini anlayan erkeklerden çok daha kolay etkilenirler.

10: Azeri kızlarını etkilemek için, nasıl bir görünüme sahip olunduğuna dikkat edilmeli ve neleri konuşup neleri konuşmamak üzerinde de ince fikirler yürütülerek harekete geçilmelidir. Azeri kızlarının detaycı ve kolay beğenmeyen yapılarına uygun olarak, ince zevk ve beğeniye sahip olunduğunun mutlaka Azeri kızlarına hissettirilmesi de gerekmektedir.

11: Azeri kızları, kadın ruhundan anladığını söz ya da davranışlarıyla bir bütün olarak hissettirebilen erkeklerden oldukça etkilenirler. Naif ve kırılgan yapıya sahip oldukları için, karşılarındaki erkeklerden de aynı inceliği ve naifliği beklerler. Bunu yapabilen ve hissettirebilen erkeklerden de bir daha vazgeçmemek üzere etkilenebilmektedirler.

12: Oldukça kıskanç bir yapıya da sahip olan Azeri kızlar, karşılarındaki erkeklerin de kıskanç ve sahiplenici olmasından etkilenirler. Bunu yaparken aşırıya kaçmayan erkeklerden ise, daha kolay etkilenir ve daha kolay sadakat sergileyebilirler.

        13: Aynı zamanda, evlerine ve ailelerine de oldukça düşkün olan Azeri kızlar, sadık bir eş olabilecek erkeklerden de etkilenirler. Kişiliklerine ve geleneklerine de oldukça bağlı olan Azeri kızlar, gelenekselci ve güven veren erkeklerden etkilenirler.