En İyi 5 Erkek Dergisi, Erkek Siteleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




         1.GQ Dergisi: En iyi 5 erkek dergisi, erkek siteleri kategorisinde değerlendirebileceğimiz GQ dergisinin açılımı Gentlemen’s Quarterly'dir. Dünyanın en çok satan dergisi olan GQ, yayın hayatına Amerika’da başlamış, daha sonra Nast Yayın Grubu çatısı altına girmiştir. Dergi, 20 ülkede 12 farklı dilde yayınlanmaktadır. GQ Türkiye, Doğuş Yayın Grubu’nun yayınladığı ikinci Conde Nast grubu dergisidir. GQ’dan önce Türkiye’de bu markaya Vogue Türkiye dergisi yayınlanmıştır. Türkiye’de derginin yayın yönetmenliğini Mirgün Cabas yürütmektedir. GQ dergisi, tüm dünyada erkeklerin yaşam stiline yön veren, zengin içerikli ve stil sahibi her kesimden erkeğe hitap eden bir dergidir.
Derginin içeriğinde sağlık, moda, son trendler, sanat, ikili ilişkiler, cinsel yaşam, spor, teknoloji, sinema, kitap, yeme – içme gibi erkeği ilgilendiren her alandan konular yer almaktadır. Dergi içeriğinde ünlü isimlerle yapılmış röportajlar, değişik yaşam portreleri, ilginç fotoğraf kareleri ve yazarların farklı üsluplarıyla kaleme aldıkları yazıları yer alıyor. Dergi trendi yakalamak isteyen modern şehir erkeklerinin vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Derginin her yıl düzenlediği yılın erkeğini, çıkış yakalayan erkeğini, yılın kadınını belirlediği etkinliği de dikkat çekici olmakla birlikte merakla beklenir hale gelmiştir. Bu yıl GQ dergisi yılın erkeği olarak Halit Ergenç'i seçmiştir. Yılın kadını ünvanını ise Serenay Sarıkaya'nın aldığı ödül gecesi erkeklerden ziyade kadınların şıklıkları ile gündeme gelmiştir.

2.Boxer Dergisi: En iyi 5 erkek dergisi, erkek siteleri içinde yer alan Boxer Dergisi yayın hayatına 2004 yılında başlayan dergi kısa sürede Türkiye’nin en çok satan erkek dergisi haline gelmiştir. Spor, teknoloji, sağlık, tarz, otomobil, gezi, ilişkiler, televizyon ve sinema gibi konuların yer aldığı dergide, Haşmet Babaoğlu, Ceyhun Yılmaz, Oktay Gönensin, İbrahim Büyükak, İlhan Uçkan, Deniz Akkaya, Duygu Asena gibi ünlü isimlerin yazıları da yer almaktadır. 2013 yılında yayın hayatına son verilen dergi yayınlarını internet üzerinden devam ettirmektedir. En eğlenceli erkek dergilerinden olan Boxer dergisini takip etmek için www.boxerdergisi.tv adresine girmek yeterli olacaktır.

3.Esquire Dergisi: En iyi 5 erkek dergisi, erkek siteleri içinde yer alan bir diğer dergi ise Boxer dergisidir. Hearst Corporation tarafından ABD'de 1933 yılında yayınlanmaya başlayan bir erkek dergisidir. 18 ülkede yayınlanan dergide sağlık, moda, otomobil, kültür – sanat etkinlikleri, teknoloji, magazin gibi erkeklerin ilgilerini çekebilecek konular yer almaktadır. Dergi dünyaca ünlü, güzel ve seksi kadınların değişik karelerine yer vermesi ile de erkeklerin gözdesi durumundadır.

4.Men’s Health Dergisi: En iyi 5 erkek dergisi ve erkek siteleri içinde dördüncü sırada yer verdiğimiz Men's Health dünyanın en eski dergilerindendir. 45 ülkede yayınlanan dergi, dünyada her ay 10 milyondan fazla satış yapmaktadır. Dergi başta sağlık olmak üzere teknoloji, spor, moda, ilişkiler, kişisel gelişim, yeni ürünler, sosyal hayat gibi konuları erkeklerin ilgisine sunmaktadır. Dergi aynı zamanda online olarak da yayınlanmaktadır. Böylelikle daha çok erkeğe ulaşmayı sağlayan dergi rakiplerinden de açık ara önde gözüküyor. Erkeklerin yaşam kalitesini arttırmayı birinci hedef olarak gören dergi ilk olarak Ekim 2007’de yayınlanmıştır. Derginin Türkiye’deki Genel Yayın Yönetmeni Fatih Büyükbayrak’tır.

5. All Men Dergisi: Dünyaca ünlü All dergisinin erkekler için yayına hazırlanan yeni dergisi All Men, erkek modasını yakından takip ederek erkeklerin moda stillerine yardımcı oluyor. All Men’de tüm moda trendleri, erkek aksesuar modası, erkek stiline dair püf noktaları, erkeklerim giyim konusunda yaptıkları yanlışlar, kadın gözünden erkek modasının değerlendirilmesi gibi erkek giyimine ve tarzına dair her şey yer alıyor. Dergi, modanın yanı sıra teknolojik gelişmeler, otomobiller gibi erkeklerin ilgi alanına giren konularda son gelişmeleri takip etmekte ve erkeklerin bilgisine sunuyor.