Baştan Çıkarma Sanatı

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




   1: Kendinize olan güveniniz baştan çıkarma sanatının en temel işlevidir. Kendine güvenen bir erkek, her daim nerede ne konuşulacağı konusuna hakim ve kadını da bu şekilde etkileyecek kıvama erişmiş demektir. Erkek için her kadının idolü bir kişi olma isteğinin temelinde bu güven yatar. Kendine güvenmek aile yapısına dayanan bir gelişme kabiliyeti olduğu için kadınlar, kendine güvenen erkeğin her daim kendine eş olacağı kanısındadırlar. Her zaman net olmanız gereken bir ilişki temelini oluşturun. Yani bir kadına belirli konular kapsamında vereceğiniz tam ve net cevaplar kızın size olan bakış açısı yönünden güven ortamı sağlamaktadır

   2: Sizden etkilenmiş bir kadın için, özgüvenden sonra, devamlılıkta söz konusu olduğu için, baştan çıkarma sanatının işleyişinin de devamlılığı esastır. Giyimine ve kendine özen gösteren bir erkek olmanız ikinci en önemli konu olduğu için, bir erkek her ortamda bayanının bakımlı olmasını ister. Saç stili ya da giyim tarzı ile kadını baştan çıkarma mevcudiyeti olanağı çok fazladır. Giyebildiğiniz en bakımlı kıyafetiniz ve devamlı bakımlılığın sembolü olan saç sitilinizin çeşitliliği ile kadınları etkileyeceksiniz. Diğer yandan parfüm yoğunluğu ya da sahip olduğunuz bakımlı dişler de etkileme yolunun şartlarındandır.

 3: Başka bir yöntem olarak duygusallığa dayanan baştan çıkarma sanatı ile de partnerinizde sizin için en kıymetli varlığınız hissini uyandıracak ve de bu durumda da sizden çekinmesini sağlayacak her hal ortadan kalkacaktır. Çevresindeki ilişkilere göre farklı bir dostluk ortamının da yaşandığı bu ilgi, alaka sanatı ile geleceğe dayanan bir ilişki temeli sağlanır.

 4: Baştan çıkarma sanatının önemli bir yönüde dokunuşlardır. Yerinde ve zamanında yapılacak ufak dokunuşlar, kadınları mutlaka etkileyecektir. Yeni başlayan ilişki de belki de kadının gözü üzerinizde olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gereken husus, kendinize bağlayacağınız kadına karşı zamanlamanız olmalıdır. Ne çok yakın ne de soğukluk yaratacak şekilde dokunma yolları ile başarı kaçınılmazdır.

              5: Devamında oluşan ortamın, sıcaklığına bağlı olarak kullanılan ses düzeyiniz de kadın üzerinde pozitif bir etki yaratmalıdır. En basitinden merhaba derken, tiz ve çekingen bir merhaba ile tok ve yüksek sesle söylenen bir "merhaba" nın etkisi çok farklıdır. Ses tonumuz özgüvenimizi gösterebilmemizin en kolay yollarından biridir. Ve baştan çıkarma sanatının da en önemli parçalarından biri hiç şüphesiz.


            6: Sınırlarını belirleyeceğiniz bir kıskançlık ortamı, kadının kendini değerli hissedeceği hissini uyandırırken, bunu da aşırıya kaçmadan yapmış olmalısınız ki, sizden kaçmasın. O kendini rahat hissetsin diye çok özgür bırakmayın, bunu ilgisizlik şeklinde görecektir o. Ama her zaman peşinde dolaşıp, her yaptığını da sorgulamayın. Bunu yapmak sevgiden çok işkence hissi yaratır kadında. Ve arkasına bakmadan kaçacaktır. Her konuda dengeli davranmak en güzeli sanırım.