Hipnoz İle Kadınları Etkileme Mümkün Mü?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bu yazıma hipnoz hakkında önemli temel bilgilerle başlayacağım ve sonrasında hipnoza gerek kalmadan, doğal yollarla kendimizi çekici kılmanın ve kadınlar konusunda başarılı olmanın bütün sırlarını bulduğum bir kaynak tavsiye edeceğim.

Hipnoz, sanıldığı gibi uyku değil, hedeflenen amaca odaklanmış bir uyku halidir. Diğer bir deyişle kişinin o anki gerçeğin farkında ilk kez İngiliz cerrah James Braid tarafından kullanılan hipnotizma terimi Yunanca uyku anlamındaki hypnos kelimesinden gelmektedir. Terim olarak yaklaşık 150 yıl öncesinde kullanılmaya başlansa da Eski Mısır, Persler, Yunanlılar ve Romalılardan oluşan dünyanın en eski uygarlıklarının çoğu telkinin gücünü ve hipnotik durumunun kullanışlılığının farkında olmuşlardır.

Hipnoz nasıl yapılır sorusundan önce Hipnoz’ un çözüm olarak uygulandığı durumlar:

1-Zayıflama: Diyet ve egzersizler sayesinde belirli bir noktaya gelinebiliyor. En ufak bir sıkıntıda tekrar yeme alışkanlığı geri geliyor. Hipnoz bilinçaltına yerleşerek yemek yeme isteğini bastırıyor.

2-Fobiler: Karanlık, kapalı yer, uçağa binme gibi
korkular hipnoz sayesinde yenilebiliyor.

3-Öğrenme isteksizliği: Çocukların ders çalışmaya karşı olan isteksizliği hipnozla derslerin sevilmesi ve disiplinli çalışma alışkanlığını arttırabiliyor.

4-Sigarayı bırakma: Daha önce hiç sigarayı bırakmayı denememiş kişilerde tavsiye edilmezken, bırakıp tekrar başlayanlar için daha etkili olabiliyor.

5-Özgüven eksikliği: Toplum önünde konuşma, kararlılık, başladığı işi bitirme, çekingenlik, utangaçlık gibi sorunlara ilaç gibi geliyor.

6-İstemsiz alışkanlıklar: Tırnak yeme, saç koparma gibi tik olmuş alışkanlıklardan vazgeçmede etkili olmuştur.

7-Uykusuzluk: Bu durumda hipnozun % 100 etkili olduğu gözlemlenmiştir.

8-Dil öğrenme: Yabancı dil öğreten kurumların en büyük sorunu öğretememektir. Bu kurumun hatası anlamında değil öğrencilerin bilgileri çok hızlı unutması, yeterince tekrar yapmaması sonucundandır. Kurumlar hipnoz yöntemi ile bilgileri kişilerin bilinçaltlarına yerleştirerek akılda kalmasını sağlamaktadır.

9-Altını ıslatma: Çocuklarda küçük yaşlarda görülen bu problem ileride geçer diyerek erteleniyor. Fakat okula başlayan çocuklarda büyük psikolojik bozukluklarına sebep olabiliyor. Bu rahatsızlığın çok azı ürolojik sebeplerden kaynaklanıyor. Daha çok psikolojik etkenlerden kaynaklanan sorun hipnozla tedavi edilebiliyor. Bu problemlerin haricinde cinsel bozukluklar, altını ıslatma gibi insanlar tarafından problem oluşturabilecek sorunlara da iyi gelmektedir.

Hipnoz Nasıl Yapılır:

İnternete hipnoz nasıl yapılır yazılır deyip direk olarak yazılanları yapmamanızı öneririz. Aşağıda yazılanlar bilgi vermek amaçlıdır.

Tüm hipnozitörler ufak farklılıklarla da olsa temel olarak aşağıdaki teknikleri uygularlar:

A-Animal magnetizm dönemlerinde trans husule getirmek için, manyetik aksın parmaklarla ve manyetik çubuklarla noktalara doğrultmak

B-PAS denilen noktalara el ve parmak uygulaması yapmak

C-Gözle tespit, sözle telkin yolu ile hastanın glabella noktasına bakıp telkinlerde bulunarak trans elde etmek

D-Hastanın parlak bir cisme bakmasını sağlayarak trans elde etmek

E-Multivizyon tekniği ile hipnoz uygulamak (daha çok grup terapi ve toplu seanslarda uygulanır)

F-Sedatif ve hipnotik ilaçlar kullanarak şahsi transın oluşumuna hazırlamak

G-Dikkatin tespitini yapmak

Hipnoz nasıl yapılır sorusundan sonra hipnozun derinlik ve derecesine göre yeni aşama ve uygulamalar planlanmalıdır. Bu aşamalar şu şekildedir:

A-Hastayı hipnoza hazırlamak

B-Telkin edilebilirlik yani süjestibilite testleri yapmak
             
             C-Transı meydana getirmek

D-Transı derinleştirmek

E-Gerekli fenomenleri elde etmek (anestezi, analjezi, katalepsi, amnezi, ekminezi.)

F-Operasyonu uygulamak ve hastaya gerekli telkinleri vermek

G-Meydana getirilmiş fenomenleri ortadan kaldırmak

H-Post hipnotik telkinleri vermek

I-Uyanmanın tam olup olmadığını kontrol etmek

J-Kişiyi serbest bırakmak

Gördüğünüz gibi hipnoz bu konuda eğitim almış kişilerin yapabileceği, zaman alan ve zahmetli bir uygulama.