Erkek Arkadaş Arayan Bekar Bayanlar Nasıl Etkilenir

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bekarlık kavramı; hiç evlenmemiş ya da hayatına kimseyi sokmamış, henüz ayrılmış ya da hayatında kimse yok düşüncesi, kişiden kişiye değişen tercih sebepleridirHer ne düşünürseniz düşünün, erkek arkadaş arayan bekar bayanlar göründüklerinden zor olabilirler. Ancak okuyacağınız bu yazı sayesinde, gelişecek ve bekar bayanların gözdesi olacaksınız.

1: Nasıl bir erkek olmalısınız?
İlk karşılaşma şartlarında, ilk temasın bakışma olduğunu göz önünde bulundurursak; gözler sizi ele veren organınızdır. En samimi şartlarınızı hissettireceğiniz bir temas, aşkınızın temeli olabilmekte ve bekar bir bayanın duygusallığını ele geçirme yönteminizin sebebi olmaktadır.

2: Bakımlı olmak nasıl işler?
Her koşulda bayanın bakım durumu ön planda olmasına karşın, karşısındaki erkeğinde, kendini özel hissettirecek bir bakımlılıkta olması, bayanı değerli hissettirecektir. İlişkiniz de güven ortamını sağlayacak ve daha da çok yakınlaştıracaktır. Sürülecek parfüm, kendinize güvenin işaretçisiyken, bakımlı dişler ya da yüz yapısı da, sizin için avantaj sağlayacak bir durum olmaktadır. Erkek arkadaş arayan bekar bayanlar için bu tür ayrıntılıar gerçekten önemli.
            
        3: Giyim tarzınız sizi ele veriyor.
Hangi ortam şartlarınızın olduğunu düşünmeden, erkek arkadaş arayan bekar bayanlar etkilemek, markalı ürün giyimi, en pahalı moda ürünler hakimiyeti ile olmamaktadır. Modaya uygun giyinen erkekler çoğu zaman ilgi alanı dışında kalmakta ve daha sakin bireyler olduğu gerekçesiyle uzak durulmaktadır. Oysaki bayanlar her konu da kendinden üstün erkeklerden daha çok hoşlanmaktadır. Mesela kombinizin altına giyeceğiniz bir beyaz çorap, akılda bırakacak imajı zedelemektedir. Kıyafetlerin bakımlılık durumu, sizin de bakımınızı göstereceği için, her zaman ütülü ve çok bol olmayan kıyafet tercihleri yapmalısınız.

4:Nasıl bir bireyseniz, kendinizi o şekilde yansıtın
Kendinizi çok tarz göstermek gibi etkenlerden uzak durmalı, doğallığa önem veren bayanlar için, en sade şeklinizi kullanmalısınız. Mesela çok zenginseniz, bunu yansıtma oranınızı iyi ayarlamalı ya da normal şartlardaki birey de olduğundan fazlasını yansıtmamalıdır. Evet, paralı erkeklerden hoşlandıkları doğrudur, ancak paralı gibi görünenlerden de uzaklaştıkları kavramı da doğrudur. Bu durum sadece güvensizlik ortamı yaratmaktadır.

5: İletişim kurma durumunda mantıklı davranın
Bakışlarınızla ve giyim modelinizle etkilediğiniz bayanın sizinle etkileşiminin bitmemesi için, mantıklı olmanız gerekmektedir. Kimi bayanlar çocuk ruhuna önem verirken, kimileri hatta en fazla çoğunluğu da kendinden olgun bireylere ilgi duymaktadır. Olgun kapsamına ise, olaylara vereceğiniz tepkilerin akılcılığı ve işleyişi dahildir. Her şartta ortamın sakinleşmesi koşulunun var olduğu bir çaba, sizin lehinize işleyecek ve yanaşma konusunda ise artı kazandıracaktır.

6: Bir ortamda yemek yerken o ortamın şartlarına göre değil, kendi nazikliğinizce yemek yiyin
Ortamınız çok mülayim olabilir. Ancak hiç görülmemiştir, peçetesini açıp da iki çatalla yemek yiyen erkekten çok hoşlanan bayan. Sadece yapmanız gereken, nazik bir şekilde yemek yemek ve ağzınız işleyişine dikkat etmektir. Ağzınız doluyken peşinizden atlı koşturuyormuş gibi alınan lokmalar, sizi kendinden uzaklaştırma sebebi olabilmektedir. Ya da şapırdatma tabirini artık hayatınızdan çıkarmalısınız. Erkek arkadaş arayan bekar bir bayanın, nazik bir birey olduğunu düşünerek yola çıkın.

7: Kaçan kovalanır

Kaçanın kovalandığı atalarımız zamanından beri varılan bir kanıdır ve bu ortamında uyumunu sağlamak elinizdedir. Her dediğini yaptıran bir bayan artık rutin olmuştur ve hoşlanılmayan durum koşullarının sağlandığı bu rutinlikte sizi kendisinden uzaklaştırmaya yetecektir. Siz siz olun, bekar bir bayana kendini kaf dağındaymış gibi hissettirmeyin. Erkek gibi erkek tabirinde olan bireyler her zaman daha iyi görünmekte ve karşılanmaktadır. Bu durum bayanda kendini güvende hissetme ortamını sağlamaktadır. Mesafenizi korumanız durumunda ve her istediği şartları benimsememeniz durumunda, ilişkinizin temeli sağlam olmakta ve erkek arkadaş arayan, bekar bir bayan size saygı duymaya başlamaktadır. Mağrur ve özgüvenli davranın ve bundan taviz vermeyin.