Bayan Arkadaş Bul - Kız Arkadaş Arıyorum Diyenler İçin Etkili İpuçları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bayan arkadaş bul ya da kız arkadaş arıyorum şeklinde bir arama yaptığınızda karşınıza eminim bir çok tanışma ve arkadaşlık sitesi çıkmıştır. Bunlara da bakabilirsiniz elbette ama bence gerçek yardım DOĞRU BİLGİDEN geçiyor. İşte bunun için size güzel bir yazı hazırladım ve yazımın sonunda bu konuda gerçek bir duayene yönlendireceğim sizi.

Erkekler yalnızlığını gidermek ve sevgi eksikliğini tamamlamak amaçlı günümüzde bayanlar ile iletişime geçme çabası içerisindedir. Yeni bir bayan arkadaşlık elde etmenin planlarını yapan erkekler için en önemli ayrıntılar üzerinde durulduğu takdirde kolaylıkla bayan arkadaş bulabilirler.

Sosyal ağlar ile bayan arkadaş bul: Sosyal ortamlar kız arkadaş arıyorum diyen erkekler için ideal platformlar arasındadır. Bayanlara ulaşabileceğiniz bu ortamlarda güçlü bir iletişim ve etkileşim kurulduktan sonra istediğiniz bayanı rahatlıkla elde ederek yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Sohbet siteleri ile bayan arkadaş bul: Kız arkadaş arıyorum diyenler online sohbet sitelerine geçiş yaparak farklı karaktere sahip olan bayanlara ulaşabilir ve kendi karakterinize en iyi yakın bayan ile iletişime geçerek arkadaşlık kurabilirsiniz. Kameralı sohbet ayrıcalığı ile bayanı görme ve yeni bir ilişkiye doğru adım atma fırsatına sahip olabilirsiniz. Ayrıca chat yaparken de karşı tarafa oldukça istekli olduğunuzu ve bu durumda epey bir keyif aldığınızı belli etmenizde yarar vardır. Bu tür sitelerde rahatlıkla bayan arkadaş elde edilebilir ve harika zamanlar geçirebilirsiniz.

Yakın arkadaş çevresinde ki ortak arkadaşlar: Bayan arkadaş bulmanın bir diğer yolu da ortak arkadaşınız olan bayanı etkileme yoludur. Yakın çevrenizde olan bayan ile kendi kimliğinizden çok fazla ödün vermeden arkadaşlık kurma yoluna başvurabilirsiniz. Genelde günümüzde çok sık rastlanılan bir durum olduğu için yakın arkadaşlıklara şahitlik eden bu konu yeteri kadar karşı tarafa güven verdiği için yeni bir bayan arkadaşa sahip olmanız daha kolay bir yol olacaktır. Tabii ki söylemiş olduğumuz bu seçenekler üzerinden gidecek olanlar bazı ufak ayrıntıları atlamaması gerekir. Bunlar neler mi?

Kendinize gereken çeki düzeni vermek: Karşı tarafı etki altına almak istiyorsanız dış görüşünüze gereken önemi vermeniz gerekir. Çünkü bayan arkadaş bulmanın en önemli ayrıntılarından biriside dikkat çekici görüntüyü elde etmenizdir. Bu sayede ister yakın çevrenizde, ister reel yaşantınızda isterseniz de sosyal ağlarda bayan ile diyalog kurarken dış görünüşünüz büyük etken olacaktır.

Kendinize güvenin: Utangaç yaklaşımlar içerisine girmeden kız arkadaş istediğinizi daha açık yüreklilikle belli etmeye çalışın. Bu durum karşı tarafın daha çok dikkatini çekecek ve amacınızın ne olduğu konusunda net bir fikre sahip olacaktır. Rahatlıkla dertleşebileceğiniz açık açık konuşabileceğiniz ortamı karşı tarafa hissettirmeniz gerekecektir. Kız arkadaş arıyorum diyen herkes bu ayrıntılara dikkat etmeli.

Ne konuşacağınızı planlayın: Bayan arkadaş kolayca bulmak için öncellikle bir plan dahilinde hareket etmeniz gerekecektir. Sıradan bir arkadaş edasıyla yaklaşmadan işi ilişki boyutuna sürüklemenizde fayda var.

Bayanları etki altına almak ve kısa zamanda kademe atlayarak bir ilişki içerisine girmek isteyen erkekler konuştuğu bayanlara iltifat ederek ilk işe başlayabilirler. Bu sayede bayan arkadaş bulmak daha kolay bir hale gelecektir.

Çalıştığınız ortamda bayan arkadaş bulun: Kız arkadaş arıyorum diyen erkekler için bir başka kaynak ise çalıştıkları yerlerdir. Aynı ortamda birlikte vakit geçirdiğiniz kişiye kendinizi daha iyi tanıtma şansına sahip olursunuz. Bu yüzden bu tür ortamlar bayanları etkilemek adına oldukça kolay yollar arasındadır. Kendi benliğinizden ödün vermeden bayanların hoşlanacağı tarzda davranışsal özellikler sergilemeniz durumunda bayan arkadaş bulmak sizler için çok zor bir durum olmayacaktır.

Bu nedenle bayan arkadaş bulmanın en kolay yolu kendi kişiliğinizi karşı tarafa net bir şekilde göstermeniz ve istediği güveni sağlamanızdır. Bunun en kolay yolu kendiniz olmaktır. Bu sayede çok kısa sürede tüm bayanların dikkatini çekebilir ve kısa zaman içerisinde bayanların çevrenizde yoğunlaştığının farkına varabilirsiniz. Kendi kişiliğinizin dışına çıkmadan açık, net, güvenilir ve doğal olmanız erkeklerin çok yol kat etmesine neden olacak başlıca etkenler arasında yer aldığını rahatlıkla söylemek mümkündür.