Çekici Erkek Nasıl Olur - Nasıl Çekici Olunur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




  Pek çok erkek kadınların ilgisini çekmek adına çekici görünmek ister. Çekici görünen erkek daha popüler bir duruma geldiği için haliyle her erkek için çekici olmak ilk hedefler arasındadır. Aslında çekici olmak erkeğin yapmış olduğu davranışları neticesinde kolay bir şekilde ortaya çıkacağı için bu nedenle aslına bakılırsa zor bir durum değildir. Yapmaları gereken belli başlı hareketler dahilinde çekici erkek nasıl olur karşı tarafa en iyi şekilde gösterebilir. Eğer erkek bazı konulara dikkatle yaklaşırsa çok fazla zorlanmadan çekiciliği elde edebilecektir.

          Rahat davranmak: Her bayan karşısında ki erkeğin rahatlığı karşısında daha fazla ilgi duymakta ve erkeğin bu hareketi daha çekici gelmektedir. Kendinizi rahat hissetmeniz ve rahat hareketlerinizi karşı tarafa göstermeniz sizi daha çekici kılacaktır. Çünkü rahat tavrınız kendinize duymuş olduğunuz özgüvenin göstergesi olduğu için doğal olarak çevreniz tarafından da dikkat çekici bir kişiliğe bürünebilirsiniz. Utangaç tavırlar sergilemeniz yerine daha rahat davranışları açığa çıkartmanız çekici erkek olma yolunda ilk basamak olduğunu söyleyebiliriz.

 Özür dilemeyin: Erkeklerin sürekli olarak özür dilemesi kendilerinde olan tüm çekiciliği alt üst edeceği için özür dileme yolunu seçmemenizi tavsiye ediyoruz. Kendinize fazlasıyla güven duymanız karşı partnerinizin hoşuna gidecek en büyük nedenler arasında gösterilebilir. Erkeği çekici yapan en büyük etken kendine olan güvenidir.

 Ses tonuna dikkat: Eğer çekici erkek nasıl olur diyorsanız bunun en güzel cevabının ses tonunuzu ayarlamak olduğunu söyleyebiliriz. Ses tonu yüksek ve tok olan erkek çevresi tarafından kendinden emin bir profili çizeceği için doğal olarak çekici bir görünümde ortaya çıkacaktır. Liderliği kimseye kaptırmadan bu görüntüyü karşı tarafa vermek sizi çekici kılacaktır.

 İlginizi belli ederek kadınlara çekici görünün: Çekici olmanın bir diğer basamağı da karşınızda ki kişiyi beğendiğinizi belli etmeniz ve özgüven duyarak ona gereken iltifatları yapabilmenizdir. İltifat ve rahatlatıcı el hareketler eşliğinde olduğunuzdan daha çekici görüneceksiniz. (Ama bunu ilişkinin ilk evrelerinde yapmaktan kaçının. Bkz. yazının sonu)

 Nasıl çekici olunur sorusuna diğer önemli cevaplar şunlar olabilir.

 Yapmacık olmayın: Erkeklerin yapmacık hareketler sergilemesi çekici olmasından çok itici olmasına neden olabilir. Bu yüzden kendiniz gibi olmalı ve doğal davranışlarda bulunmalısınız. Ayrıca çok konuşmak sizi çekici kılmayacaktır. Çok konuşmak yerine göre konuşmak sizleri çekici yapabilir.

Kibar olmak: Fazla abartmamak şartıyla, kibar olan her erkek aslında çekicidir de.. Bu yüzden öncelliğinizin kibarlıktan yana olması gerekir. Eğer çekici olmak istiyorsanız çekiciliğinizi ön plana çıkartmaya yardımcı olacak kibarlığı göstermeniz gerekecektir.

Ayrıca çekici erkek nasıl olur diyorsanız duygusal bir bakış atarak çekici olabileceğinizi söyleyebiliriz. Romantik ve duygusal bakışlar ilgiyi daha fazla alacak etkenler arasındadır.

       Düşünceli olmak: Özel günleri es geçmeden ince düşünceler içerisinde bulunmak, karşı tarafı mutlu etmek adına bazı sürprizler yaparak mutlu etmek erkeği daha fazla çekici yapacak özellikler arasında yerini almaktadır. Ülkemizde pek çok kişi ince düşünme konusunda gereken hassasiyeti ortaya koymadığı için genelde kadınlardan şikayetler bu yönde gelmektedir.