Kızlara Ne Sorulur?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kızlara Ne Sorulur #1: Farklı Olun

Yeni tanışılan bir kıza ilk önce sorulacak pek fazla soru yokmuş gibi gelebilir insanın aklına.  Ama normalde işin aslı öyle değildir hiçbir zaman. Eskilerimizin dediği gibi ilk intiba her zaman önemlidir. İlk görüş, ilk bakış, ilk duruş bunlar bayanların her zaman dikkatini çekmiştir. Onunla fazla ilgili, alakalı olduğunuzu ona hissettirmeniz ve de konuşurken gözünün içine bakmanız kendinize güven duygunuzun ne kadar yüksek olduğunu kanıtlamanıza yardımcı olacaktır.

Kızlara ne sorulur sorusuna verilecek cevapların başında; Tahmin edilebilir olmamalıdır. Bir kıza sorulabilecek soruların en önemli kriteri diğer bütün erkeklerin ona sorduğu sorunların aynısı olmamasına özen göstermeniz gerekmektedir. Kızlar farklı değişik sorulardan her zaman hoşlanırlar ki, farklı sorular sizi sıradan erkeklerden ayırarak sizi diğer erkeklerden farklı kılacaktır. Her erkeğin ona sorduğu soruyu tekrar sizde sorarsanız diğer erkeklerden farklı olduğunuz kanısını kendisinde uyandıramazsınız.

#2: Olumsuz Olmayın

Sorularınız, pozitif konularda olmalı, olumsuz kötü anılarını canlandırıcı olmamalıdır. Kızlar kendilerine soruların içeriğinde tamamen pozitif düşüncelere sahip eski yaşanmışlıkları kendilerine hatırlatmayan sorulara daha içtenlikle samimi cevap vermektedirler. Çünkü sizin onlara yönelteceğiniz her sorunu içeriği onu pozitif düşüncelere sürüklemeli, eskileri hatırlatmamalıdır. Eski anıları canlandırma onu daha kırılgan, mahcup ve negatif enerji ile dolduracağından yenilgiyi kabullenmeme, hırs gibi kötü fikirleri aklına getirerek onu daha da hırçınlaştırır.

#3: Siyasetten Uzak Durun

Çok karışık ve ağır olmamalıdır. Sorduğunuz soruların cevapları çok karışık ve ağır olmamalı örneğin; siyaset konularında hiç girmemelisiniz. Bu tür sorular kızların sizden sıkılmalarına, sizi çok farklı tanımasına, sizin sıkıcı bilgilerle dolu olduğunuz düşüncesine onları sevk edebilmektedir. Kızlara ne sorulur üzerine düşünürken  bu tür ayrıntılara dikkat etmemiz gerekli.

#4: Ne Tür Müzikler Dinlediğini Sorun

Kızlara ne sorulur sorusuna verilebilecek en iyi cevaplardan biridir bu, her zaman işe yarar. Çünkü onlarda sizin ne tür müzik dinlediğinizi merak edeceğinden ortak nokta bulmak konusunda size iyi bir fikirdir. Dinlenilen müzik çoğunlukla kişilerin ruh ve psikoloji hakkında birçok ipucunu bizlere vermektedir. Hiç kimse kendisini bir duyguya bir davranışa sürüklemeyen müzik tonunu, sesini, ya da aynı seviyede dinlemekten hoşlanmaz. Kulağa onun için hoş gelen her melodi sizi onun hakkında bir adım daha öteye götürmektedir.

#5: Hobileri Neler

Ona eğlenmek için neler yaptığını, nerelere gittiğini sorun. Kızların hayatlarının bu büyük bölümünü kapsamaktadır, belki de bu sorunun cevabı. Her kız bu soruya inanın milyonlarca farklı cevap verebilmektedir. Çünkü kızlar erkekler gibi sosyal yaşam ve aktiviteleri zayıf varlıklar değildir. Onların her zaman kendilerini mutlu hissedilecek bir plan, eğlence, bir mekânları mutlaka vardır. İçine kapanık bir yaşam onlara uygun değildir. Her şeyi dışavurumculukla kendilerini daha iyi ifade edebilmektedirler. Eğlence anlayışları erkekler kadar olmasa da ölçülü bir eğlence tarzları vardır. Bu size onun mutluluğa, sıradan olmamaya, ne kadar enerjik olduğu hakkında çok açık bilgiler verebilmektedir. Kızlara ne sorulur diye düşündüğünüz anda aklınıza ilk olarak hobilerini sormak gelmeli.

#6: Hangi Şehirleri Dolaşmış

Hangi şehirleri dolaştığını tatilde neresini tercih ettiğini sorun. Eğer sizden hoşlanmışsa kızlar bu soruyla size pek çok yer dolaştığı için - kızlar yeni yerler keşfetmeye bayılırlar – size bir sürü anısını anlatmaya başlayacak, buda size daha çok soru sormak anlamına gelecektir. Ya da sizin gidip onun gitmediği yerler illaki olacaktır. Bu da onu oralara gezmeye götürebileceğiniz yeni yerleri beraber keşfedebileceğiniz, tutku dolu bir anı paylaşabileceğiniz bir fırsat yaratacaktır.

Bu ve bunun gibi akla gelebilecek daha nice soru bulabiliriz ama önemli olan kızlara ne sorulur üzerine son bir tüyo; Sorarken onların ilk etapta kesin, net cevap vereceği sorular sormak yerine daha yüzeysel onlar hakkında size ufak ipuçları verecek bilgileri öğrenebileceğiniz sorular sormak daha yerinde olacaktır. Onu fazla sıkmadan eğlenceli, seviyeli, samimi sorular sorarak onlarında sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere sahip olmasını engellemeniz gerekmektedir.