Tam Bir Centilmen Olmak - Nasıl Centilmen Olunur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Centilmen Olmak - Nasıl Centilmen Olunur #1: Hareketlerinizi Yavaşlatın

Centilmen olmak için olmazsa olmazlardandır bu. James Bond u , Fast and Furious taki Vin Diesel' i düşünün. Yavaş hareket ediyorlar değil mi?

Aslında tam bir centilmen olarak bilinen her erkeğin ortak özelliğidir bu. Normalden yavaş konuşurlar, ona seslenen kişiye başlarını yavaşça çevirirler, gözlerini bile yavaşça kırparlar. Hocam Ricci' den öğrendiğim bu taktik gerçekten etkili, siz de deneyin mutlaka. Nasıl centilmen olunur üzerine bu makalemde de ilginç şeyler bulabilirsiniz: 

#2: Gözlerin İçine Bakın

Gözlerinizle insanları istediğiniz gibi yönlendirebilir ve size ilgilerini vermelerini sağlayabilirsiniz. Nasıl mı? Bir şey anlatırken gözlerinin içine bakın. Tam bir centilmen olmak için bilinmesi gereken en önemli sırlardan biridir bu.

Ama tabi kız arkadaşınıza dik dik bakın demiyorum. Şöyle; onunla konuşurken zamanınızın %80' inde onun gözlerine bakın, %20 sinde ise başka bir tarafa. Formül bu kadar basit. Nasıl centilmen ve karizmatik olunur üzerine şu makalemi de mutlaka okuyun: Çekici Ve Karizmatik Bir Erkek Olmak İçin 9 İpucu

#3: Gülmeyin, Gülümseyin

Centilmen olmak için bir gerekliliktir bu. Hiç kendi yaptığı espiriye gülen insanlar tanıdınız mı? Hiç sevimli görünmüyor öyle değil mi? Ara sıra olabilir belki ama bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım. Cem Yılmaz dışında çok az standupçı kendi espirilerine güler. Çoğu hiç gülmezler koca bir gösteri boyunca.

İşiniz komedyenlik değilse riske girmeyin ve kendi espirilerinize gülmeyin. Bırakın espirilerinize başkaları gülsün, bu sizi onların gözünde daha güçlü ve kontrollü bir kişi olarak gösterecektir. Nasıl centilmen olunur öğrenmenin püf noktalarından biridir bu.

#4: Çok Yönlü Olun

Cool bir erkek olmak istiyorsanız bir televizyon kanalı gibi olmalısınız. Bu şekilde kadınlar sizden asla sıkılmazlar ve anlatacak çok şeyiniz olur. Her şeyle ilgilenin. Dans, müzik kursları, resim, fotoğrafçılık, dağcılık vs. ilginizi çeken her şeyle.

Nasıl centilmen olunur sorusuna yanlış örneklerden biri şudur: Çok bilmişte olmayın. Bir çok konuyla ilgileniyor ve hatta kız arkadaşınızın anlattığı şey konusunda uzman biri bile olabilirsiniz. Bunu söze değil hareketlerinize yansıtın. Her fırsatta ona bir şey öğretmeye çalışmayın, ona güvenmediğinizi düşünecektir.

#5: Meşgul Bir Hayatınız Olsun

Bu da çok yönlülükle biraz alakalı olsa da aslında farklı bir şey. Çok yönlü olursanız otomatik olarak meşgul bir hayatınızda olur. Ancak şunu da bilmelisiniz. Zamanınız olsa bile bir kızı günde 3 kere aramamalısınız ya da saatlerce konuşmamalısınız. 

Neden mi?

Çünkü bu bütün gizeminizi öldürür ve konuşurken heyecandan pot kırma ihtimaliniz yükselir. Bunun yerine bırakın sizi merak etsin ve özlesin. Tam bir centilmen olmak için bu tür detaylar büyük önem taşıyor. Nasıl centilmen olunur detaylı olarak öğrenmek için harika bir kaynak biliyorum: KarizmaSirlari.com

#6: Az Ama Öz Konuşun

İşte centilmen bir erkek olmak ve gizem yaratmak için en iyi yöntem. Ama birazda ustalık isteyen bir şey bu. Kimi erkek centilmen veya cool olacağım diye hiç konuşmamayı seçebiliyor. Siz bunu yapmayın. 

Burada denge kurmak çok önemli. Sadece şuna odaklanın. Bir konuda en iyi cevap sizinki olsun ve insanları biraz dinledikten sonra söyleyin bunu. Sadece bunun bile çok yardımını göreceksiniz. Nasıl centilmen ve karizmatik olunur üzerine şu makalemdede bir çok şey paylaştım: Nasıl Karizmatik Olunur

#7: Kararlı Olun

Kadınlar kararsız erkeklerden nefret ederler. Çünkü zaten kendileri kararsız bir yapıdadırlar, erkekte böyle olursa karar vermek onlara düşecektir ve bu durum onların canını sıkar. Kadınlar bu tür ayrıntıları erkeklerin düşünmesini ve erkeklerinin kontrollü olmasını isterler. Onlar içgüdüsel olarak yönetmek değil takip etmek için yaratılmışlardır. Eğer bir dans kursuna gittiyseniz, ilk başta öğreneceğiniz şeyler arasındadır bu. Tam bir centilmen olmak için kararlı davranışlar şart.